tORQ Energy Chews

‘’Το tORQ Chews έχει την υφή και τη γεύση ζαχαρωτού, όμως το σκεύασμα είναι πιστοποιημένο 100% Organic από τον Soil Association, έτσι όπως πάντα, η διατροφική καθαρότητα βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας μας. Το tORQ Chew περιέχει μέρη του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ, έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τα ενεργειακά ποτά, τα gels και τις μπάρες της tORQ για να τροφοδοτήσει τις βέλτιστες επιδόσεις σας. Παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε σχετικά με το Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το προϊόν.’’

ORGANIC PINEAPPLE CHEW

ORGANIC MANGO CHEW

 • Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες
 • Μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ
 • Εξαιρετικά Χαμηλό σε Λιπαρά
 • Πιστοποιημένα Οργανικό

Το tORQ Chews είναι εσκεμμένα μασώμενα, επειδή πιστεύουμε ότι το κλειδί για την επιτυχή τροφοδοσία είναι το θέμα της ποικιλίας. Η σύνθεση έχει βελτιστοποιηθεί με 2:1 παράγωγα γλυκόζης:φρουκτόζης, έτσι ώστε να παρέχει την ταχύτερη δυνατή χορήγηση υδατανθράκων στο έντερο. Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να παράγουμε προϊόντα που επιτρέπουν στους πελάτες μας να καταναλώνουν αυτές τις βελτιστοποιημένες δόσεις υδατανθράκων με διαφορετικούς και ενδιαφέροντες τρόπους. Κάθε tORQ Chew περιέχει 30 γραμμάρια Πολλαπλά Mεταφερόμενων Yδατανθράκων (1 μονάδα tORQ) και αποτελεί μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ. Ως εκ τούτου, τα tORQ Chews μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με τα ενεργειακά ποτά, τα gels και τις μπάρες της tORQ για να τροφοδοτήσουν τη βέλτιστη απόδοση σας. Παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε σχετικά με το Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ και βεβαιωθείτε ότι έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το προϊόν.

 

Το Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ προτείνει κατανάλωση 2-3 μονάδων tORQ ανά ώρα λαμβάνοντας το ενεργειακό μας ποτό (tORQ Energy) μαζί με τις άλλες πιο συμπυκνωμένες μονάδες tORQ που εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα, των οποίων το tORQ Chew είναι ένα απ’ αυτά. Όσο υψηλότερα είναι τα ποσοστά εφίδρωσης, τόσο περισσότερο TORQ Energy θα χρειαστεί να καταναλώσετε σε σχέση με τις μονάδες συμπυκνωμένου καυσίμου μας και όταν τα ποσοστά εφίδρωσης είναι χαμηλότερα, θα πρέπει να καταναλώνονται πιο συμπυκνωμένες μονάδες tORQ και λιγότερο ενεργειακό ποτό. Η επιλογή των συμπυκνωμένων μονάδων tORQ για κατανάλωση είναι αποκλειστικά δική σας. Το tORQ Chew, Bar και το Gel έχουν βελτιστοποιηθεί με πολλούς μεταφερόμενους υδατάνθρακες, οπότε η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η υφή. Chewy, Soft ή Smooth. Και πάλι, αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ των προϊόντων τροφοδοσίας της tORQ εξηγείται πλήρως ΕΔΩ και συζητούμε επίσης αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες στη συνέχεια σε αυτή τη σελίδα.

Η περιοχή Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ εξηγεί με σαφήνεια πώς λειτουργεί το tORQ Chew μαζί με τα άλλα προϊόντα τροφοδοσίας της tORQ. Είναι εσκεμμένα μασώμενο με μια συνοχή παρόμοια με τη μαστίχα ζαχαροπλαστικής και οι γεύσεις είναι απολαυστικά γεμάτες. Σε πιο δροσερό καιρό, προτείνουμε να κρατάτε το tORQ Chews σε μια τσέπη δίπλα στο σώμα σας για να εξασφαλίσετε μια καλή συνοχή, επειδή είναι ευαίσθητη στη θερμοκρασία. Πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ δεν υπάρχει γρηγορότερος τρόπος κατανάλωσης 30 γραμμαρίων υδατανθράκων (1 Μονάδα TORQ) παρά μέσω του Gel tORQ. Για το λόγο αυτό, δεν συνιστούμε τη χρήση του tORQ Chew ή του tORQ Bar κατά τη διάρκεια αγώνων υψηλής έντασης ή προπόνησης, όταν η βαριά αναπνοή καθιστά δύσκολη την κατανάλωσή της. Για αυτούς τους λόγους, συνιστούμε να συνδυάσετε το tORQ Energy Drink με τα tORQ Energy Gels κατά τη διάρκεια αγώνων υψηλότερης έντασης και τα tORQ Bars και tORQ Chews σε μεγαλύτερες αποστάσεις ή χαμηλότερες εντάσεις για ποικιλία. Φυσικά, η ομορφιά του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ είναι ότι η επιλογή είναι δική σας και δεχόμαστε ότι όλοι έχουν διαφορετικές προτιμήσεις. Όπως δείχνει ο παραπάνω πίνακας, περιγράφουμε την υφή του tORQ Chew ως CHEWY

Πολλαπλοί μεταφερόμενοι υδατάνθρακες:

Το tORQ Chew χρησιμοποιεί ένα μίγμα 2:1 παραγώγων γλυκόζης και φρουκτόζης, το οποίο βασίζεται από πρόσφατες δημοσιευμένες έρευνες (βλ. Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για λεπτομέρειες). Αναλύσαμε τις συγκεντρώσεις γλυκόζης και φρουκτόζης μέσα στα φυσικά οργανικά συστατικά που χρησιμοποιήσαμε για αυτό το προϊόν. Στη συνέχεια, παράχθηκε ένα προϊόν με ακριβή αναλογία γλυκόζης 2:1 φρουκτόζη, πράγμα που σημαίνει ότι το tORQ Chew επωφελείται από την ίδια ακριβώς βέλτιστη παροχή υδατανθράκων που χρησιμοποιείται στα άλλα προϊόντα 2:1 του tORQ. Αυτή η σύνθεση υδατάνθρακα διπλής παροχής έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία για την παροχή ενέργειας πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό υδατανθράκων ή απλών πηγών υδατανθράκων. Ρίξτε μια ματιά στα δύο πολύ μικρά κλιπ βίντεο παρακάτω. Αυτά καταδεικνύουν πώς 2:1 παράγωγα γλυκόζης: φρουκτόζης απελευθερώνει πάνω από 40% περισσότερους υδατάνθρακες στο αίμα ανά ώρα από τις απλές πηγές γλυκόζης (την επόμενη καλύτερη επιλογή).

Υπερτονικότητα:

Η συμπυκνωμένη φύση της tORQ Chew βάζει σταθερά την τονικότητα της στην υπερτονική ζώνη, πράγμα που σημαίνει ότι το προϊόν έχει βελτιστοποιηθεί για να δώσει προτεραιότητα στην παροχή καυσίμου έναντι στην παροχή υγρών. Αυτό, σε συνδυασμό με τη μοναδική ενσωμάτωση των Πολλαπλά Μεταφερόμενων Υδατανθράκων, κάνει την tORQ Chew μια εξαιρετικά ισχυρή πηγή καυσίμων. Το Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ περιγράφει τον τρόπο χρήσης του tORQ Chews σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα τροφοδοσίας μας, οπότε παρακαλούμε να διαβάσετε αυτό το τμήμα. Το tORQ Chew δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενυδάτωσης, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν σε συνδυασμό με το tORQ Energy ή tORQ Hypotonic για να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη φυσική απόδοση σας. Όπως επιβεβαιώνει το Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ, μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις υψηλής εφίδρωσης, όπου η πρόσληψη μονάδων tORQ Chew θα πρέπει να περιορίζεται υπέρ της κατανάλωσης tORQ Energy, για να αντιμετωπιστούν οι απαιτήσεις υγρών και ηλεκτρολυτών του σώματος.

Από την άλλη πλευρά, σε περιβάλλον με χαμηλή εφίδρωση, η tORQ Chew και οι άλλες συμπυκνωμένες μονάδες tORQ πρέπει να αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικότερο ποσοστό της πρόσληψης καυσίμων. Όσο οι 2-3 μονάδες tORQ ανά ώρα διατηρούνται σε κάθε σενάριο, η τροφοδοσία θα είναι η βέλτιστη, απλά πρέπει να πιείτε περισσότερες μονάδες καυσίμου εάν οι ρυθμοί εφίδρωσης είναι υψηλοί και λιγότερο όταν μειώνονται. Η tORQ παράγει ένα υποτονικό προϊόν, το οποίο δίνει προτεραιότητα στην παροχή υγρών, στην παροχή καυσίμου και δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ονομάζεται tORQ Hypotonic. Αυτό το προϊόν έχει τελικά σχεδιαστεί για καταστάσεις όπου τα ποσοστά εφιδρώσεων είναι εξαιρετικά υψηλά και η παροχή καυσίμου είναι λιγότερο σημαντική (υψηλά ποσοστά εφιδρώσεων κατά τη διάρκεια συνεδριών που διαρκούν λιγότερο από 1 ώρα), αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ για προσπάθειες μεγαλύτερης διάρκειας, απαιτεί απλώς μεγαλύτερη κατανάλωση μονάδων tORQ Gel, Bar ή Chew από ό, τι θα ήταν απαραίτητο εάν χρησιμοποιούσατε το tORQ Energy ως πηγή ενυδάτωσης.

Βιολογικό και Ψυχρής Σύνθεσης:

Το tORQ Chew είναι ψυχρής πίεσης από μόλις 4 Οργανικά Συστατικά του Soil Association. Αυτά τα ακατέργαστα συστατικά πιέζονται εν ψυχρώ για να σχηματίσουν το tORQ Chew χωρίς να χρειαστεί να μαγειρεφτούν ή να ψηθούν. Αυτό το καινοτόμο προϊόν δεν θα μπορούσε να είναι πιο φυσικό.

Φυσικές Γεύσεις & Χωρίς Χρώματα:

Κάτω από το άγχος της άσκησης, η πέψη επηρεάζεται καθώς το αίμα εκτρέπεται στους εργαζόμενους μύες και οι τυχόν διαλυμένες ουσίες που προστίθενται σε ένα προϊόν θα αυξήσουν άσκοπα την ωσμωτικότητα του, καθιστώντας έτσι δυσκολότερη την πέψη, συστατικά που κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να τα πάρετε. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε μόνο φυσικές γεύσεις που το σώμα μπορεί να αναγνωρίσει και να απορροφήση εύκολα και δεν χρησιμοποιούμε χρώματα (τεχνητά ή φυσικά), επειδή απλά δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο προϊόν.

Δεν Υπάρχουν Τεχνητά Γλυκαντικά:

Για τους ίδιους λόγους που επισημάνθηκαν παραπάνω, δεν πιστεύουμε στη χρήση τεχνητών γλυκαντικών όπως το Aspatame, το Acsulfame-K, η Σακχαρίνη και η Σουκραλόζη. Αυτά τα τεχνητά γλυκαντικά είναι 100 φορές πιο γλυκά από τη ζάχαρη και η ασπαρτάμη / ακσουλφάμη-Κ είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα όσον αφορά τη μακροπρόθεσμη υγεία. Δεν προσφέρουν καθόλου πλεονεκτήματα απόδοσης και η στάση μας είναι η ίδια με αυτά με τα χρώματα και τα συντηρητικά – αν δεν χρειάζεται να συμπεριληφθούν στις συνθέσεις μας για λειτουργικούς λόγους, γιατί να τις συμπεριλάβουμε;

Μικρή Συμβουλή:

Οι άκρες των πακέτων είναι εύκολο όταν ανοιχτούν να πέσουν στην ύπαιθρο. Κρατώντας την άκρη του σωληναρίου που είναι προσαρτημένη στο υπόλοιπο της συσκευασίας εξασφαλίζει ότι δεν θα πέσει και θα σας διευκολύνει να μεταφέρετε στα σκουπίδια με την υπόλοιπη συσκευασία. Η ύπαιθρος χωρίς σκουπίδια είναι πολύ σημαντική για εμάς στην tORQ. Παρακαλώ παίρνετε τα απορρίμματα σας στο σπίτι ή απορρίψετε τα υπεύθυνα.

 1. Stellingwerff, T & Cox, GR. (2014)
  Systematic review: Carbohydrate supplementation on exercise performance or capacity of varying durations. Appl Physiol Nutr Metab. 2014 Sep;39(9):998-1011.
 2. Wilson. PB., Ingraham, SJ. (2015)
  Glucose-fructose likely improves gastrointestinal comfort and endurance running performance relative to glucose-only. Scand J Med Sci Sports. [Epub ahead of print].
 3. Currell, K & Jeukendrup, A.E. (2008)
  Superior endurance performance with ingestion of multiple transportable carbohydrates. Med Sci Sports Exerc. 40(2):275–81.
 4. Triplett, D., Doyle, D., Rupp, J., Benardot, D. (2010)
  An isocaloric glucose-fructose beverage’s effect on simulated 100-km cycling performance compared with a glucose-only beverage. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 20(2):122–31
 5. Tarpey, M.D., Roberts, J.D., Kass, L.S., Tarpey, R.J., Roberts, M.G. (2013)
  The ingestion of protein with a maltodextrin and fructose beverage on substrate utilisation and exercise performance. Appl Physiol Nutr Metab. 38(12):1245–53.
 6. Rowlands, D.S., Swift, M., Ros, M., Green, J.G. (2012)
  Composite versus single transportable carbohydrate solution enhances race and laboratory cycling performance. Appl Physiol Nutr Metab. 37(3):425–36.
 7. Baur, D.A., Schroer, A.B., Luden, N.D., Womack, C.J., Smyth, S.A., Saunders, M.J. (2014)
  Glucose-fructose enhances performance versus isocaloric, but not moderate, glucose. Med Sci Sports Exerc. 46(9):1778–86.
 8. Rowlands, D.S., Thorburn, M.S., Thorp, R.M., Broadbent, S.M., Shi, X. (2008)
  Effect of graded fructose co-ingestion with maltodextrin on exogenous 14C-fructose and 13C-glucose oxidation efficiency and high-intensity cycling performance. J Appl Physiol. 104:1709–19.
 9. O’Brien, W.J & Rowlands, D.S. (2011)
  Fructose-maltodextrin ratio in a carbohydrate-electrolyte solution differentially affects exogenous carbohydrate oxidation rate, gut comfort, and performance. Am J Physiol Gastrointest Liver Physiol. 300(1):G181–9.
 10. O’Brien, W.J., Stannard, S.R., Clarke, J.A., Rowlands, D.S. (2013)
  Fructose–maltodextrin ratio governs exogenous and other CHO oxidation and performance. Med Sci Sports Exerc. 45(9):1814–24.
 11. Rowlands, D.S., Swift, M., Ros, M., Green, J.G. (2012)
  Composite versus single transportable carbohydrate solution enhances race and laboratory cycling performance. Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism. 37(3): 425-436.
 12. Smith, J.W., Pascoe, D.D., Passe, D., Ruby, B.C., Stewart, L.K., Baker, L.B., et al. (2013)
  Curvilinear dose-response relationship of carbohydrate (0–120 g·h−1) and performance. Med Sci Sports Exerc. 45(2):336–41.
 13. Roberts, J.D., Tarpey, M.D., Kass, L.S., Tarpey, R.J., Roberts, M.G. (2014)
  Assessing a commercially available sports drink on exogenous carbohydrate oxidation, fluid delivery and sustained exercise performance. J Int Soc Sports Nutr. 11(1):1–14.
 14. Jentjens, R.L., Underwood, K., Achten, J., Currell, K., Mann, C.H., Jeukendrup, A.E. (2006)
  Exogenous carbohydrate oxidation rates are elevated after combined ingestion of glucose and fructose during exercise in the heat. J Appl Physiol. 100(3):807–16.
 15. Jeukendrup, A.E & Moseley, L. (2010)
  Multiple transportable carbohydrates enhance gastric emptying and fluid delivery. Scand J Med Sci Sports. 20(1):112–21.
 16. Davis, J.M., Burgess, W.A., Slentz, C.A., Bartoli, W.P. (1990)
  Fluid availability of sports drinks differing in carbohydrate type and concentration. Am J Clin Nutr. 51(6):1054–7.
 17. Jentjens, R.L., Venables, M.C., Jeukendrup, A.E. (2004)
  Oxidation of exogenous glucose, sucrose, and maltose during prolonged cycling exercise. J Appl Physiol. 96(4):1285–91.
 18. Jentjens, R.L., Achten, J., Jeukendrup, A.E. (2004)
  High oxidation rates from combined carbohydrates ingested during exercise. Med Sci Sports Exerc. 36(9):1551–8.
 19. Wallis, G.A., Rowlands, D.S., Shaw, C., Jentjens, R.L., Jeukendrup, A.E. (2005)
  Oxidation of combined ingestion of maltodextrins and fructose during exercise. Med Sci Sports Exerc. 37(3):426–32.
 20. Jentjens, R.L., Moseley, L., Waring, R.H., Harding, L.K., Jeukendrup, A.E. (2004)
  Oxidation of combined ingestion of glucose and fructose during exercise. J Appl Physiol. 96(4):1277–84.
 21. Jentjens, R.L & Jeukendrup, A.E. (2005)
  High rates of exogenous carbohydrate oxidation from a mixture of glucose and fructose ingested during prolonged cycling exercise. Brit J Nutr. 93:485–92.
 22. Fuchs, C.J., Gonzalez, J.T., Beelen, M., Cermak, N.M., Smith, F.E., Thelwall, P.E., Taylor, R., Trenell, M.I., Stevenson, E.J., van Loon, L.J. (2016)
  Sucrose ingestion after exhaustive exercise accelerates liver, but not muscle glycogen repletion compared with glucose ingestion in trained athletes. J Appl Physi.