Login

Πολιτική Απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Στο nitro2power η διαφάνεια και ενημέρωση των πελατών μας σχετικά με την συλλογή και χρήση των δεδομένων αποτελεί πρωταρχική μας προτεραιότητα.
Σκοπός της Πολιτικής Απορρήτου είναι να σας βοηθήσει να κατανοήσετε αλλά και να αποφασίσετε ποια δεδομένα μοιράζεστε μαζί μας.

Προσωπικά δεδομένα:
Κατά την περιήγηση στο nitro2power ακόμα και χωρίς να έχετε συνδεθεί στον λογαριασμό σας λαμβάνουμε από εσάς προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείτε χωρίς αυτά να σας ταυτοποιούν.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να δημιουργήσετε λογαριασμό στο nitro2power.gr μοιράζεστε μαζί μας τα απαραίτητα στοιχεία που καταχωρείτε όπως: Όνομα, Επώνυμο, e-mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Χώρα, Νομό. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διασφάλιση του λογαριασμού σας καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για θέματα που σας αφορούν όπως για παράδειγμα διευκρινίσεις για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που καταχωρήσετε παραγγελία ως επισκέπτης στο nitro2power.gr μοιράζεστε μαζί μας τα απαραίτητα στοιχεία που καταχωρείτε όπως: Όνομα, Επώνυμο, e-mail, Τηλέφωνο, Διεύθυνση Τιμολόγησης, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Χώρα, Νομό καθώς και πλήρη Διεύθυνση Αποστολής σε περίπτωση που διαφέρει από την Διεύθυνση Τιμολόγησης. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για την ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που κατά την καταχώρηση της παραγγελία σας επιλέξετε Έκδοση τιμολογίου μοιράζεστε μαζί μας την Επωνυμία της επιχείρησης, ΑΦΜ επιχείρησης, ΔΥΟ και επάγγελμα. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται για την σωστή έκδοση του Τιμολογίου Αγοράς.

Εάν χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας μοιράζεστε μαζί μας το Ονοματεπώνυμο και το e-mail σας ώστε να μπορέσουμε να απαντήσουμε σωστά στο αίτημα σας.

Επιπλέον εάν έχετε καταχωρήσει το e-mail σας στο ειδικό πεδίο του newsletter αυτό θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την αποστολή προσφορών και ενημερώσεων που αφορούν το nitro2power.gr.

Τέλος για την αποστολή της παραγγελία σας μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με την εταιρία μεταφορών προκειμένου να πραγματοποιήσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική απορρήτου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με ένα e-mail στο info@nitro2power.gr.

Πληροφορίες που μοιραζόμαστε με τρίτους:
Για την αποστολή της παραγγελία σας μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με την εταιρία μεταφορών προκειμένου να πραγματοποιήσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελία σας.

Δεδομένα που λαμβάνουμε μέσω των Cookies:
Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στο web browser του υπολογιστή σας κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του nitro2power και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Χρησιμοποιούμε cookies για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του ιστοτόπου nitro2power.gr, τη σωστή περιήγηση σας, τη σύνδεση και τη μετακίνηση στις σελίδες καθώς και για την παροχή διαφημιστικού περιεχομένου βασιζόμενο στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα cookies για να αναλύσουμε πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα μας, πώς περιηγούνται ή αν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα για να το διορθώσουμε καθώς και για την βελτίωση της δομής και περιεχομένου του nitro2power.gr.

Απαραίτητα
Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του nitro2power.gr. Σου επιτρέπουν να περιηγηθείς και να χρησιμοποιήσεις ορθά τις λειτουργίες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (ιστοσελίδας). Χωρίς αυτά τα cookies, ενδέχεται η ομαλή λειτουργία του nitro2power.gr να επηρεαστεί προκαλώντας δυσλειτουργίες κατά την περιήγηση.

Cookies επιδόσεων
Τα cookies επιδόσεων συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν το nitro2power.gr, για παράδειγμα, ποιες σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν προκύπτουν σφάλματα κατά την περιήγηση. Χρησιμοποιούντα αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων του nitro2power.gr.

Cookies λειτουργικότητας
Αυτά τα cookies επιτρέπουν στο nitro2power.gr να θυμάται τις επιλογές σας, όπως για παράδειγμα το όνομα χρήστη που έχετε δηλώσει. Οι πληροφορίες που συλλέγουν τα cookies αυτά αφορούν την περιήγησή σας στο nitro2power.gr αποκλειστικά και δεν είναι δυνατόν να καταγράψουν τη δραστηριότητα της περιήγησής σας σε άλλες ιστοσελίδες. Αν δεν γίνει αποδοχή αυτών των cookies, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση και λειτουργικότητα του nitro2power.gr και να περιοριστεί η περιήγηση σας στο nitro2power.gr.

Cookies στόχευσης/διαφήμισης
Τα cookies στόχευσης χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο στα ενδιαφέροντά σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή στοχευμένης διαφήμισης/προσφορών, τον περιορισμό προβολών διαφήμισης ή την μέτρηση αποτελεσματικότητας μιας διαφημιστικής καμπάνιας. Συνήθως τοποθετούνται για να θυμούνται την επίσκεψη σας σε μια ιστοσελίδα. Η ιστοσελίδα nitro2power.gr χρησιμοποιεί την υπηρεσία Google Analytics για σκοπούς στατιστικούς, μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Η ατομική επιχείρηση nitro2power στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα nitro2power.gr είναι πλήρως συμμορφωμένη με τον νόμο 2472/1997 της Ελλάδας, καθώς επίσης και με τον νόμο GDPR της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ έχει θέσει σε πλήρη εφαρμογή όλα τα απαραίτητα εργαλεία και τις διαδικασίες που όχι μόνο θα διασφαλίζουν αλλά επίσης θα αποδεικνύουν και την πλήρη συμμόρφωσή της με τις απαιτήσεις του νέου Κανονισμού.

Υπεύθυνος για την Ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων της ιστοσελίδας nitro2power.gr:
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Δυνατότητα άμεσης διαγραφής του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων:
Εάν είστε πελάτης του nitro2power.gr και επιθυμείτε την διαγραφή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων από τις βάσεις μας όπως Αρχεία Παραγγελιών, Λογαριασμός Χρήστη ή Εγγραφή στο Newsletter παρακαλούμε στείλτε μας το αίτημα σας με email στο:
info@ nitro2power.gr

Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος ενημέρωσης, πρόσβασης, διαγραφής, εναντίωσης, περιορισμού σκοπού και φορητότητας σύμφωνα με τα άρθρα 12-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της εφαρμοστέας εθνικής νομοθεσίας). Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών.

Κατά τα λοιπά το nitro2power δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα nitro2power χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και σκοπό επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε μέσω της Πολιτικής Απορρήτου, πατήστε εδώ.

Ευθύνη Χρήστη
Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Πρόθεση της Εταιρείας είναι να μη συλλέγει προσωπικά δεδομένα ανηλίκων. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι εφικτό να διασφαλιστεί/ επιβεβαιωθεί από την Εταιρεία, τυχόν ανήλικοι χρήστες του ιστότοπου της Εταιρείας που πιθανόν παρέχουν, μέσω αυτού, προσωπικά τους δεδομένα, θεωρούμε ότι έχουν λάβει τη συγκατάθεση των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών ή των τυχόν κηδεμόνων τους.

Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα nitro2power για:
αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στο nitro2power ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οποιουδήποτε προσώπου αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας) αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων
παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.
Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο του nitro2power και το nitro2power δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

Tο nitro2power δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. To nitro2power παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι το NITRO2POWER εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.

Πολιτική τιμών
Το ηλεκτρονικό κατάστημα του nitro2power διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Επίλυση Διαφορών
Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε διαφορά από τη μεταξύ μας συναλλαγή για την επίλυση της οποίας, θα μας έχετε αποστείλει σχετικό έγγραφο αίτημα αλλά δεν καταφέρουμε να καταλήξουμε σε κοινή μεταξύ μας συμφωνία, έχετε δυνατότητα να απευθυνθείτε στην πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών μέσω διαδικτύου, στη διεύθυνση webgate.ec.europa.eu/odr/ η οποία συνδέεται απευθείας με την αρμόδια ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Καταναλωτή» (//www.synigoroskatanaloti.gr). Στην πλατφόρμα αυτή μπορείτε να υποβάλλετε αίτημα για την επίλυση της διαφοράς οπότε θα μπορεί να κληθεί ακολούθως η εταιρεία μας από την αρμόδια Αρχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ nitro2power.gr.

Επίσης θέτουμε υπόψιν σας ότι το nitro2power αναγνωρίζει στα πλαίσια της καλής πίστης το συμβουλευτικό χαρακτήρα των αποφάσεων της Αρχής που θα επιληφθεί και δεν έχει δεσμευθεί για την εκτελεστότητα των αποφάσεων αυτών. Σε κάθε περίπτωση μη συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς μέσω της πλατφόρμας ΗΕΔ, αρμόδια είναι τα πολιτικά δικαστήρια.

Μπορείτε να διαβάσετε τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ εδώ.
https://kotsovolos.blob.core.windows.net/site/kodikas-katanalotikis-deontologias-ilektronikou-emporiou.pdf

 

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.