Bee Bite

Η τελειότητα της φύσης σε μια μόνο μπουκιά

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ BEE BITE;

Οι παστίλιες Bee Bite είναι ένα εύχρηστο, 100% φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από BEE BREAD, ΓΥΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΑ που συλλέγονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά στη Λετονία

✓ 100% φυσικό προϊόν. Τίποτα συνθετικό.

✓ Πάνω από 240 υψηλής ποιότητας βιταμίνες, μέταλλα, θρεπτικά συστατικά και αμινοξέα.

✓ Προωθεί την υγεία του εντέρου, ενισχύει την ενέργεια, υποστηρίζει το ανοσοποιητικό και πολλά άλλα.

✓ Βελτιστοποιημένο για αθλητές, αθλητές και όλους τους ενδιάμεσους.

ΠΗΓΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗΣ, ΩΜΕΓΑ 3, ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ

Ο Κέρανθος… ή αλλιώς το Bee Bread είναι ένα βιολογικά ενεργό φυσικό προϊόν, το οποίο περιέχει περίπου 240 βιολογικά δραστικές ουσίες που είναι απαραίτητες για τη φυσιολογική λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BEE BREAD(Κέρανθος);

Ουσιαστικά το bee bread (το ψωμί της μέλισσας), αποτελείται από εκκρίσεις της μέλισσας οι οποίες προέρχονται από τους κηρογόνους αδένες που έχει στο σώμα της και είναι ένα μείγμα γύρης, πρόπολης, βασιλικού πολτού, μελιού, ενζύμων και άλλων εκκρίσεων και προορίζεται για την τροφή των εργατριών και των προνυμφών.

Θρεπτική αξία;

Η θρεπτική αξία της είναι μεγάλης σημασίας, όχι τόσο για την ενέργεια ή τα μακροθρεπτικά που περιέχει (λίπος, υδατάνθρακες ή πρωτεΐνες), αλλά κυρίως για τις καταπραϋντικές ιδιότητες που έχει για το στομάχι μας, ιδίως όσον αφορά τη δυσπεψία ή την δυσσαπορόφηση. Είναι, ίσως, το μοναδικό φυσικό προϊόν που περιέχει πολύ μεγάλες ποσότητες σεληνίου προσδίδοντας έτσι αντιοξειδωτική δράση. Επίσης, περιέχει πάρα πολλά μικρόβια τα οποία κάνουν καλό στο έντερο μας και μας βοηθούν στο να αντιμετωπίζουμε την δυσκοιλιότητα.

Τέλος, το bee bread έχει τη δύναμη να ενισχύσει το ανοσοποιητικό μας σύστημα με την μοναδική σύνθεση που έχει σε φυτοορμόνες και βιοδραστικά συστατικά. Με την μόνη επιφύλαξη ότι μπορεί να υπάρχουν αλλεργίες σε μερικούς ανθρώπους, πρόκειται για ένα εξαιρετικό φυσικό προϊόν!

ΠΕΡΙΕΧΕΙ

BEE POLLEN

Είναι κατασκευασμένο από γύρη λουλουδιών που συλλέγεται στο χωράφι που συσκευάζεται από εργάτριες μέλισσες και χρησιμοποιείται ως κύρια πηγή τροφής για την κυψέλη τους.

ΜΕΛΙ

Μέλι βιολογικής προέλευσης κατευθείαν από τις εργαζόμενες μέλισσες. Πλούσιο σε βιταμίνες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ & ΙΠΠΟΦΑΕΣ

Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος, του ανοσοποιητικού συστήματος, του ήπατος και της καρδιάς σας.

ΜΗΛΟ & ΚΑΝΕΛΑ

Χρησιμοποιείται για γεύση, ανακατεύουμε 100% βιολογικά μήλα & κανέλα με το ψωμί μας μελισσών.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ

ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ 3 ΛΙΠΑΡΑ ΟΞΕΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

ΤΟ ΚΑΛΙΟ, ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΜΕΓΑ 3 ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΛΗ.

ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΣ, ΧΑΛΚΟΣ, ΚΑΛΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ A, C, D ΚΑΙ E ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΚΑΛΙΟ, ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ, ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΡΕΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΩΜΕΓΑ 3 ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΛΗ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΧΡΗΣΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ.

ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΖΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΥΨΗΛΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΛΥΦΑΙΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ.

ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΗΣ ΖΥΜΩΣΗΣ, ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΟΨΩΜΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΨΗ. ΤΑ ΚΑΛΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΝΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τα κύρια οφέλη είναι η υποστήριξη του ανοσοποιητικού, η τόνωση της ενέργειας, η αποκατάσταση, η αντιγήρανση, η αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος και οι ιδιότητες ενίσχυσης του ύπνου.

Ναί! Καθένα από τα 240+ συστατικά του Bee Bread συνεργάζεται αρμονικά για να ενισχύσει τα αποτελέσματα του άλλου για να επιτύχει την υγεία ολόκληρου του σώματος και να παρέχει τα απαραίτητα καθημερινά θρεπτικά συστατικά.

Δεδομένου ότι είναι λιγότερο από 50 θερμίδες, δεν θα διαταράξει τις μεταβολικές διεργασίες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια μιας νηστείας, αλλά είναι ιδανικό για το σπάσιμο της νηστείας ως πηγή γλυκογόνου.

Εξαρτάται αν θέλετε ενίσχυση της πρωινής ενέργειας ή υποστήριξη ύπνου. Είτε έτσι είτε αλλιώς έχει προσαρμογόνες ιδιότητες που σημαίνει ότι θα βελτιώσει και τα δύο.

Δεν το συνιστούμε, αλλά μπορείτε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι το χρησιμοποιούν σε μικρές δόσεις για την ενίσχυση της ανοσίας.

Ναι, αν και δεν είναι ο ίδιος τύπος διεγερτικής ενέργειας με την καφεΐνη, είναι ένας πιο ομαλός και καθαρός ολιστικός τύπος ενέργειας. Το ονομάζουμε «φαινόμενο βόμβου» καθώς κάνει τα κύτταρα σας να δονούνται με υψηλότερο ρυθμό. Για τον ύπνο, δεν είναι ορμονικό σε αντίθεση με τη μελατονίνη, επομένως δεν θα διαταράξει τις φυσικές διαδικασίες ή τον κιρκάδιο ρυθμό του σώματός σας.