SNAQ Breakfasts

‘’Τα νόστιμα SNAQ πρωινά μας είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και έχουν αναπτυχθεί με ακριβείς δόσεις υδατανθράκων και πρωτεϊνών για να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ιδανικό για πριν ή μετά από σκληρή σωματική άσκηση ή για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας..

Παίρνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά στην tORQ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα SNAQ Breakfasts και SNAQ Meals είναι ‘Πραγματικό Φαγητό’. Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση του Soil Association Organic και του Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα πρωινά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας βρώμη, ρύζι και αποξηραμένα φρούτα για να συμπληρώσουν τα Crisps Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος, τα οποία παρέχουν ένα υψηλό ποσοστό πρωτεϊνικών θερμίδων.

Τα πρωινά μας είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων. Μπορούν να καταναλώνονται μόνα τους, είναι ιδιαίτερα λειτουργικά, αλλά πάντα θα ενθαρρύνουμε την προσθήκη ορισμένων φρέσκων φρούτων εάν καταναλώνουμε ένα πρωινό μετά την άσκηση, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιή ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε την μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα tORQ, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ θα έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Το tORQ 2:1 Any Time SNAQ Breakfast έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Οι αθλητές και οι φυσικά ενεργοί άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν να καταναλώνουν 20-25g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες 5-6 φορές την ημέρα για να προάγουν ένα θετικό ισοζύγιο πρωτεϊνών και να παρέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή.

Η διακοπτόμενη άσκηση, η άσκηση δύναμης ή η ελαφρύτερη άσκηση δεν καταστρέφει τα αποθηκευμένα αποθέματα γλυκογόνου του σώματος ως εκτεταμένη δραστηριότητα αντοχής υψηλής έντασης. Τα πρωινά και τα γεύματά 2:1 SNAQ έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις διατροφικές απαιτήσεις ενός αθλητή ή σωματικά ενεργού ατόμου όταν η αναπλήρωση των υδατανθράκων είναι λιγότερο σημαντική, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι παρέχεται μια τυποποιημένη δόση 25g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης.

Κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλότερης εντατικής άσκησης, ανταγωνισμού ή αντοχής υψηλής έντασης, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το πρωινό ή το γεύμα 3:1 ή 5:1 SNAQ.

Διατίθεται σε τρεις γευστικές ποικιλίες, Φυσικής Σταφίδας, Κανέλας & Σταφίδας και Μπανάνας & Μάνγκο και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Κάντε κλικ στο ΕΔΩ ή στο παραπάνω εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά.

Το tORQ 3:1 SNAQ Breakfast έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Τα 3:1 SNAQ Breakfasts και το Meals, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και τυποποιημένη προσέγγιση για τη διατροφή πριν ή μετά την άσκηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα από το ρόφημα σας. Κάθε 3:1 SNAQ πρωινό παρέχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή τις ώρες μετά την άσκηση, μαζί με μια γενναιόδωρη προμήθεια υδατανθράκων, προωθώντας την αναπλήρωση του γλυκογόνου του ήπατος και των μυών, καθημερινά.

Διατίθεται σε τρεις γευστικές ποικιλίες, Φυσικής Σταφίδας, Κανέλας & Σταφίδας και Μπανάνας & Μάνγκο και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Κάντε κλικ στο ΕΔΩ ή στο παραπάνω εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά.

Το tORQ 5:1 Carbo-Load SNAQ Breakfasts έχουν αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Τα 5:1 SNAQ Breakfasts και τα Meals, είναι διαμορφωμένα για να παραδώσουν σημαντικές ποσότητες Υδατανθράκων (125g) μαζί με μια σημαντική ποσότητα 25g Υψηλής Ποιότητας Πρωτεϊνης. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη διατροφική παρέμβαση για την ενίσχυση της αποθήκευσης γλυκογόνου πριν από μεγάλες διαδρομές αντοχής, μεταξύ σκληρών προπονήσεων ή ως τελικό γεύμα πριν από ένα μεγάλο γεγονός. Εκτός από την παροχή πλούσιου περιεχομένου σε υδατάνθρακες, τα 5:1 SNAQ  παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι απαραίτητα για την προώθηση ενός θετικού καθαρού ισοζυγίου πρωτεϊνών για να εξασφαλιστεί ότι η προσφορά πρωτεϊνών υπερτερεί της βλάβης, κάτι που είναι απαραίτητο για τη συντήρηση και την αποκατάσταση των μυών.

Διατίθεται σε τρεις γευστικές ποικιλίες, Φυσικής Σταφίδας, Κανέλας & Σταφίδας και Μπανάνας & Μάνγκο και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Κάντε κλικ στο ΕΔΩ ή στο παραπάνω εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά.