Εκπαιδευτικά Videos

Γιατί χρειαζόμαστε σωστή τροφοδοσία; (Τρέξιμο)

Παρακολουθήστε αυτό το συνοπτικό, αλλά περιεκτικό βίντεο για να μάθετε πώς η τροφοδοσία με υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της άσκησης καθυστερεί την εμφάνιση κόπωσης και ενισχύει την απόδοση.

Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ

Αυτό το σύντομο βίντεο εξηγεί πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα ενεργειακά ποτά, τα gels, τα bars και chews της tORQ για βέλτιστη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Ενυδάτωση – Εύκολη Μεταφορά

Μάθετε πώς και γιατί η γλυκόζη και το νάτριο συνεργάζονται για να διευκολύνουν σημαντικά τη διαδικασία ενυδάτωσης – κάτι που δεν είναι σε θέση να προσφέρουν ούτε τα δισκία ηλεκτρολυτών χωρίς νερό ή υδατάνθρακες.

Σύστημα Ανάκτησης για Δρομείς

Ανακαλύψτε γιατί και πώς πρέπει να ανακάμψετε μετά από άσκηση και πόσο εξαιρετικά αποτελεσματικό είναι το σύστημα ανάκτησης 4 φάσεων της tORQ

Σύστημα Ανάκτησης για Ποδηλάτες

Ανακαλύψτε γιατί και πώς πρέπει να ανακάμψετε μετά από άσκηση και πόσο εξαιρετικά αποτελεσματικό είναι το σύστημα ανάκτησης 4 φάσεων της tORQ.

Σύστημα Τροφοδοσίας για Δρομείς

Αυτό το σύντομο βίντεο εξηγεί πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα gels του tORQ με καθαρό νερό ή το υποτονικό ποτό tORQ σε καταστάσεις υψηλής εφιδρώσεων για βέλτιστη τροφοδοσία κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Torq Nutrition στην Ελλάδα
torq & ποδηλασία
torq & τρέξιμο