Παρουσίαση Προϊόντων

Anti-Doping Πολιτική

Η TORQ έχει πολύ αυστηρή στάση κατά του ντόπινγκ και εγγυάται την καθαρότητα των προϊόντων της. Καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε την φιλοσοφία μας, θα μάθετε ότι πάντα χρησιμοποιούμε τα πιο φυσικά συστατικά και έχουμε αποστολή μας να παράγουμε την καλύτερη, τεχνολογικά προηγμένη σειρά Performance Nutrition στον κόσμο, χωρίς να καταφύγουμε στη χρήση τεχνητών / χημικών προσθέτων συμπεριλαμβανομένων γλυκαντικών και χρωμάτων.
Νομίζουμε ότι με τη δέσμευσή μας στην καθαρότητα δεν θα ήταν απαραίτητο να δοκιμάσουμε τα προϊόντα μας για την παρουσία ουσιών που περιλαμβάνονται στον κατάλογο των απαγορευμένων ουσιών του WADA (Παγκόσμιος Anti-Doping Οργανισμός)Αν και δεν νομίζουμε ότι είναι απαραίτητο, είναι τεχνικά παράνομο να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ότι τα προϊόντα μας απαλλάσσονται από απαγορευμένες ουσίες, εκτός αν τα δοκιμάζουμε υπό την παρουσία τους. Το επιχείρημα είναι ότι χωρίς ένα έγκυρο πιστοποιητικό δοκιμής που να αποδεικνύει ότι ένα προϊόν δεν περιέχει αυτές τις απαγορευμένες ουσίες, πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι πραγματικά καθαρό.Οι δοκιμές για απαγορευμένες ουσίες πραγματοποιούνται σε αναγνωρισμένο από την WADA εργαστήριο και δεν αποτελούν φθηνή διαδικασία, αλλά πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο να παράσχουμε στους επαγγελματίες αθλητές τη διαβεβαίωση και την εμπιστοσύνη που χρειάζονται σε έναν τόσο αβέβαιο κόσμο. Πριν από μερικά χρόνια, πολλά σήματα συμπληρωμάτων δοκιμάστηκαν ανεξάρτητα και βρέθηκε ένας ανησυχητικός αριθμός που περιείχε ίχνη ουσιών που θα μπορούσαν να δώσουν θετικό τεστ ντοπινγκ. Θέλουμε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτή η κατηγορία δεν θα επέλθει ποτέ σε εμάς.

Απαγορευμένες Ουσίες

Για να προσθέστε μια μικρή προοπτική σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα, όταν τρώτε τα δημητριακά πρωινού το πρωί, ανησυχείτε μήπως περιέχει απαγορευμένες ουσίες; Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα περάσει από το μυαλό σας και όμως θα έπρεπε; Ανησυχείτε για τις απαγορευμένες ουσίες που περιέχονται σε οποιοδήποτε από τα κανονικά τρόφιμα που αγοράζετε από ένα σούπερ μάρκετ;

Δεν πρέπει να ανησυχείτε, αλλά με το ίδιο σκεπτικό, δεν πρέπει να ανησυχείτε για την TORQ, επειδή τα προϊόντα μας κατασκευάζονται με συστατικά που προέρχονται με τα ίδια υψηλά πρότυπα με τα κανονικά καθημερινά τρόφιμα.

Λαμβάνοντας την επαγγελματική στάση που κάνουμε όσον αφορά τις δοκιμές για απαγορευμένες ουσίες, ωστόσο, μπορούμε να προσφέρουμε ένα απαράμιλλο επίπεδο διασφάλισης της καθαρότητας, απλώς και μόνο επειδή διαθέτουμε ένα πρόγραμμα δοκιμών για τα προϊόντα μας.

Τα τυποποιημένα προϊόντα και τα συστατικά τροφίμων που αγοράζετε από ένα σούπερ μάρκετ δεν ελέγχονται για απαγορευμένες ουσίες και ως εκ τούτου δεν εγγυούνται ότι είναι καθαρά.

Organic & Fairtrade

Όλες οι μπάρες TORQ περιέχουν ένα πολύ υψηλό ποσοστό φρούτων και έχουν πιστοποίηση Fairtrade. Τα TORQ Recovery Bars και τα TORQ SNAQ έχουν Πιστοποιητικό Fairtrade. Το οργανικό μας MangoTORQ Bar και οι 2 TORQ Chews είναι πιστοποιημένα οργανικά από το Soil Associationas. Έχουμε επίσης Οργανική πιστοποίηση σε ένα από τα Energy Drinks μας. Αυτό σημαίνει ότι ελέγχουμε τακτικά με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

Τα βιολογικά τρόφιμα, από το νόμο, πρέπει να παραχθούν κάτω από τη «Φιλοσοφία του Bowl Mixing» που σημαίνει ότι η παραγωγή τροφίμων πρέπει να ξεκινά με ένα καθαρό δοχείο ανάμιξης. Οτιδήποτε στη συνέχεια προστίθεται σε αυτό το μπολ ΠΡΕΠΕΙ να είναι οργανικό, γιατί η στιγμή που κάτι δεν είναι οργανικό μπαίνει στο μπολ, ολόκληρη η συνταγή μολύνεται και πρέπει να απορριφθεί. Αυτή η φιλοσοφία εγγυάται απόλυτη καθαρότητα.

Παρά την ύπαρξη αυτών των μέτρων και τη σαφή δέσμευσή μας στην καθαρότητα των προϊόντων, εξακολουθούμε να δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας για απαγορευμένες ουσίες από ανεξάρτητο εργαστήριο διαπιστευμένο από την WADA σύμφωνα με το πρότυπο ISO17025.

Δοκιμαστικά Τεστ

Τα προϊόντα TORQ δοκιμάζονται τυχαία σύμφωνα με το πρότυπο ISO17025 από ανεξάρτητο εργαστήριο με πιστοποίηση WADA. Δοκιμάζουμε όλες τις σειρές προϊόντων μας και πάντα θα έχουμε διαθέσιμο «δοκιμασμένο» προϊόν για όσους αθλητές θέλουν απόλυτη διαβεβαίωση ότι τα τρόφιμα που καταναλώνουν είναι εγγυημένα απαλλαγμένα από απαγορευμένες ουσίες. Τα πιστοποιητικά δοκιμής και τα προφίλ γεύσης του προϊόντος που δοκιμάζεται επί του παρόντος είναι προσβάσιμα από την τελική καρτέλα αυτής της σελίδας.

Πολλές από τις κατηγορίες προϊόντων μας παράγονται από την ίδια παρτίδα συστατικών. Για παράδειγμα, όλα τα Energy Drinks μας είναι κατασκευασμένα από την ίδια παρτίδα, η μόνη διαφορά είναι η φυσική γεύση. Το ίδιο ισχύει και για τα Gel Recovery Drinks και Energy. Δοκιμάζουμε μία γεύση από κάθε κατηγορία προϊόντων και θεωρούμε ότι αυτό αντιπροσωπεύει με ακρίβεια ολόκληρη την παρτίδα γεύσεων για το συγκεκριμένο προϊόν. Δυστυχώς, εάν εξετάσαμε όλες τις γεύσεις ξεχωριστά, το κόστος θα ήταν απαγορευτικό και ο μέσος άνθρωπος στο δρόμο θα αποθαρρυνόταν από την αγορά των προϊόντων μας λόγω των υψηλών τιμών. Πιστεύουμε ότι έχουμε πετύχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ύπαρξη δεσμευμένης στάσης κατά της φαρμακοδιέγερσης και της «λογικής».

Αντιλαμβανόμαστε ότι όλοι όσοι αγοράζουν τα προϊόντα μας θέλουν τη διασφάλιση της καθαρότητας, αλλά καταλαβαίνουν επίσης ότι δεν θέλουν όλοι να πληρώσουν για τη δοκιμή προϊόντων όταν δυνητικά αποφέρουν όφελος μόνο σε μια απόλυτη μειονότητα του πληθυσμού (αθλητές που υποβάλλονται σε δοκιμές).

Εάν είστε ελίτ αθλητής ή ανησυχείτε ότι μπορείτε να υποβληθείτε σε δοκιμές για απαγορευμένες ουσίες, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε με σιγουριά όλα τα προϊόντα TORQ και ελπίζουμε να σας έχουμε πείσει για τη διαφάνεια των διαδικασιών μας. Εάν χρειάζεστε απόλυτη βεβαιότητα ότι χρησιμοποιείτε προϊόν που έχει δοκιμαστεί και συνεπώς φέρει εγγύηση 100% για απαλλαγή από απαγορευμένες ουσίες, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας στείλουμε προϊόν από την πιο πρόσφατη δοκιμασμένη παρτίδα.

Η επιλογή γεύσης θα είναι περιορισμένη, αλλά θα διασφαλίσουμε ότι θα λάβετε τη σωστή παρτίδα και θα προωθήσετε ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού εξέτασης.

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των απαγορευμένων ουσιών για τις οποίες δοκιμάζουμε:

tORQ Δοκιμαστικά Τεστς
tORQ Δοκιμαστικά Τεστς
torq & ποδηλασία
torq & τρέξιμο