tORQ Hellas

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η tORQ είναι από το 2001 μια Αθλητική Συμβουλευτική Εταιρεία Υγείας – που πάντα υπήρξε και για πάντα θα είναι. Οι ρίζες της είναι σταθερά εδραιωμένες στο Fitness Consultancy, Performance Coaching και Endurance Sport κάτι που παρέχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα και ακεραιότητα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες.

Αρχικά αναπτύχθηκε μια γκάμα προϊόντων διατροφής με βάση την ανάγκη για προσφορά υψηλότερου επιπέδου υποστήριξης στους αθλητές με τους οποίους συνεργαζόταν και από τότε η tORQ έχει εξελιχθεί στο πιο επιθυμητό, σεβαστό και ολοκληρωμένο σήμα Performance Nutrition στην αγορά.

torq & τρέξιμο
torq & τρέξιμο

Είμαστε ερευνητές και αυτό είναι το κλειδί για τη φιλοσοφία μας.Δεν χρηματοδοτούμε έρευνες, εξετάζουμε, απορροφούμε και μαθαίνουμε από αυτήν, στη συνέχεια λαμβάνουμε υπόψη τις λεπτομέρειες και τις χρησιμοποιούμε για τη διαμόρφωση καλύτερων, υψηλότερων λειτουργικών προϊόντων από οποιονδήποτε άλλο.
Χρησιμοποιούμε τα καθαρότερα ισχυρά φυσικά συστατικά για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Όπου είναι δυνατόν, τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα Organic από τον Soil Association ή φέρουν το σήμα Fairtrade, παρέχοντας στους αγρότες στις αναπτυσσόμενες χώρες μια δίκαιη τιμή για τα προϊόντα τους.
Δεν χρησιμοποιούμε χημικά γλυκαντικά, χρώματα ή τεχνητές γεύσεις, αλλά δουλεύουμε επιμελώς για να παραδώσουμε τα καλύτερα φυσικά προφίλ γεύσης που διατίθενται σε οποιοδήποτε προϊόν διατροφής, πόσο μάλλον στον τομέα των εξειδικευμένων προϊόντων tORQ. Από τη λειτουργία του προϊόντος, μέχρι τη χρηστικότητα, τη γεύση και την ποιότητα και το σχεδιασμό της συσκευασίας, δεν δεχόμαστε απολύτως κανένα συμβιβασμό και προσπαθούμε πάντα για την τελειότητα.

 

Προφίλ Μάρκετινγκ

Επίσης όταν πρόκειται για το μάρκετινγκ, έχουμε μια μοναδική φιλοσοφία. Δεν πιστεύουμε ότι η δαπάνη τεράστιων χρημάτων χορηγίας αθλητών και ομάδες υψηλού προφίλ για να «τοποθετήσουν» το προϊόν μας στην αγορά είναι ιδιαίτερα ειλικρινής.

Η tORQ φροντίζει διάφορες ομάδες υψηλού προφίλ, αθλητές και πρεσβευτές που λατρεύουν πραγματικά τα προϊόντα μας και βεβαίως τους υποστηρίζουμε για να επιτύχουμε τους στόχους τους, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή απλά δεν θα χρησιμοποιήσουν τίποτα άλλο, είτε με βάση τις συμβουλές που τους παρέχονται από επαγγελματίες, ή με τη δική τους επιλογή.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι έτσι πρέπει να λειτουργήσει η χορηγία. Επίσης, διοργανώνουμε τις δικές μας Ολυμπιακές μηχανές, Triathlon, Track Cycling και Running teams, οι οποίες τροφοδοτούνται, εκπαιδεύονται και υποστηρίζονται από την tORQ.

torq & κολύμβηση

 

Και τι γίνεται με τους μη χορηγούμενους αθλητές;

Εκτός από τη χρήση των elite XC Mountain Bike, δρομέων, Downhillers και 24 ωρων soloists (ναι, άτομα που ταξιδεύουν με τα ποδήλατά τους για 24 ώρες χωρίς να σταματήσουν), τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται εκτενώς σε Road Racing, Triathlon & Running. Χρησιμοποιούνται ακόμη τακτικά από τους Βρετανούς Πυροσβέστες, αλλά και στο υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου και του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι αρχές της αθλητικής διατροφής ισχύουν για οποιοδήποτε κλάδο του αθλητισμού αντοχής – εάν υπάρχει ένας στόχος, η tORQ είναι εκεί για να σας βοηθήσει να το επιτύχετε.
Παρακαλούμε αγοράσετε τα προϊόντα μας με σιγουριά και εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας info@nitro2power.gr

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για

Ενημερώσου για το πως να προετοιμαστείς για ένα αγώνα σωστά και να έχεις την καλύτερη απόδοση μέχρι τώρα εδώ: https://nitro2power.gr/odigos-diatrofis-gia-kalyteri-apodosi/