Nitro2Power Ambassadors

Η προσέγγισή μας στη χορηγία είναι πολύ διαφορετική από αυτήν των άλλων εμπορικών σημάτων.

Η δαπάνη τεράστιων χρηματικών ποσών για τη στήριξη αθλητών και ομάδων υψηλού προφίλ με σκοπό την διαφήμιση για να «τοποθετήσουν» ένα προϊόν στην αγορά δεν είναι ιδιαίτερα ειλικρινής, με αποτέλεσμα να απομακρύνει τις επενδύσεις από εκεί που πραγματικά χρειάζεται,
την ποιότητα της παραγωγής.

Φροντίζουμε μια σειρά από ομάδες υψηλού προφίλ, αθλητές και πρεσβευτές που λατρεύουν πραγματικά τα προϊόντα μας και φυσικά τους υποστηρίζουμε για την επίτευξη των στόχων τους, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή απλά δεν χρησιμοποιούν τίποτα άλλο, είτε βάσει των συμβουλών που έχουν δοθεί σε αυτούς από επαγγελματίες ή μέσω της δικής τους ατομικής επιλογής.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι έτσι πρέπει να λειτουργεί η Υποστήριξη Αθλητών!

Η χορηγία δεν σημαίνει τίποτα εάν διασφαλίζεται μέσω μιας συναλλαγής που στοχεύει στην αγορά αξιοπιστίας, επειδή απλώς παραπλανά τους πιθανούς πελάτες.

Εκτιμούμε ότι υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της πραγματικής υποστήριξης / μάρκετινγκ και της ανεντιμότητας. Η προσέγγισή μας στη χορηγία που πιστεύουμε υποστηρίζει τη συνολική φιλοσοφία μας και ελπίζουμε να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην επωνυμία tORQ.

Η tORQ βασίζεται στην Έρευνα.

Δεν χρηματοδοτεί την έρευνα, εξετάζει, απορροφά και μαθαίνει από αυτήν και τη χρησιμοποιεί για να παράγει καλύτερα, πιο λειτουργικά προϊόντα από οποιονδήποτε άλλο. Αυτό, πιστεύουμε, είναι αυτό που τόσο οι αθλητές που υποστηρίζουμε όσο και οι πελάτες μας χρειάζονται και επιθυμούν.

tORQ HELLAS

Η Nitro2Power ως επίσημος αντιπρόσωπος της tORQ σας παρουσιάζει τους αθλητές της παρακάτω :

ΘΩΜΑΣ ΠΟΥΡΛΙΔΑΣ

Instagram: @thomas_prlds

Ο Θωμάς μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και ασχολείται από μικρή ηλικία, συστηματικά με τον αθλητισμό. Από το 2012 και έπειτα συμμετέχει σε αγώνες ορεινού τρεξίματος μεσαίων κα μεγάλων αποστάσεων.
Είναι αθλητής της Vibram Hellas και έχει αγωνιστεί σε ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως στον Vibram Hong Kong 100 και στο UTLO Italy. Μελλοντικά έχει ως στόχο την συμμετοχή σε ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες στο εξωτερικό στο πλαίσιο του project WonderRun.
Πιστεύει ότι η βελτίωση έρχεται μόνο με την συστηματική προσπάθεια και με την μεγαλύτερη δυνατή συνέπεια.
Το επόμενο εγχείρημα του: Olympus Pilgrim 350 km

ΙΟΡΔΑΝΗ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Instagram: @iordanis_makropoulos

Ο Ιορδάνης Μακρόπουλος ξεκίνησε το τρέξιμο στα 30 του, σε συνδυασμό με προπόνηση με βάρη σε γυμναστήριο. Έως τότε έκανε για 15 χρόνια μόνο αναερόβια προπόνηση. Τελικά όμως στα 32 του έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην αερόβια και το τρέξιμο και δε ξαναμπήκε σε γυμναστήριο. Τα προπονητικά χιλιόμετρα που κάνει κάθε εβδομάδα κυμαίνονται από 70-100.
Δεν έχει κάποιο προπονητή και κάποιο τυποποιημένο πρόγραμμα και πολλές φορές το είδος προπόνησης του εξαρτάται και από τη διάθεση που έχει. Η προπόνηση του ποικίλει ανάμεσα σε τρέξιμο σε πάρκα, ανηφόρες, δρόμο και βουνό. Έχει καλύτερο χρόνο 36:45 στα 10χλμ, 1.22:50 στον ημιμαραθώνιο και 2.59:17 στο μαραθώνιο. Στη κλασική διαδρομή μαραθώνιου έχει 3.02:16. Επίσης τρέχει και αγώνες βουνού και έχει τερματίσει δύο φορές στο 80αρι στο Ζαγόρι.
Αγαπημένος του αθλητής είναι ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΕΝΕΤΟΣ

Instagram: @benetos_k_

Χρυσό Μετάλλιο στη κατηγορία εφήβων: Ωκεάνιο Καγιάκ 16,5 χλμ,
τον Οκτώβριο 2020.

JO MANTA

Instagram: @jomata_

Η Τζο Μαντά αθλήτρια της Hoka & Suunto Hellas αγαπά το τρέξιμο είτε στο βουνό είτε στην ασφαλτο, αρκεί να τρέχει!
Μεγάλες διακρίσεις τόσο στο ορεινό τρέξιμο όσο και στο ασφάλτινο με αγώνες σταθμούς Andorra Ronda Del Cims 100miler (6η θέση γυναικών – 2η κατηγορία)
Rout 100miler με πολλές κατακτήσεις στην 1η θέση γυναικών
Στο ιστορικό Σπάρταθλον με πολλές συμμετοχες και κατοχος ρεκόρ γυναικείου ελληνικου χρόνου (4η θέση γυναικών)
Badwater 135 miler στην Κοιλάδα του θανάτου στην Αμερική με την κατάκτηση της 2ης θεσης γυναικων και 6η γενικης κατηγοριας
Το μηνυμα της…
Δεν αποτελεί προϋπόθεση να είσαι επαγγελματίας αθλητής για να διακρίνεσαι σε αγώνες, αρκεί να το πιστέψεις και να δουλέψεις σκληρά για αυτό!
Silent moves…loud results

tORQ UK

Η tORQ διευθύνει τέσσερις εσωτερικές ομάδες TORQ Performance με αθλητές που ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο του Ηνωμένου Βασιλείου και συχνά συμμετέχουν σε διεθνής διαγωνισμούς.

JASPER STUYVEN

Instagram: @jasperstuyven

SIMON RICHARDSON MBE

Facebook: simonthecyclist

SALLY BIGHAM

Facebook: bighamsally

ISLA SHORT

Instagram: @isla_short

JAMES ANDERSON

Instagram: @jamesanderson_15

KIM MORRISON

Instagram: @kimmoreasons

ALBAN LAKATA

Instagram: @albanlakata

JOE SKIPPER

Facebook: Joeskippertriathlete

MARK TURNBULL

Instagram: @markjude.turnbull

MIKE COTTY

Facebook: michael.cotty

NICK CRAIG

Facebook: nick1craig

KENTON COOL

Website: kentoncool.com/

STU BOWERS

Instagram: @stubowers