Οδηγός Διατροφής για Καλύτερη Απόδοση

2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

torq & τρέξιμο
Εάν έχετε προπονηθεί σκληρά τους μήνες που προηγούνται της εκδήλωσης, τότε από 7 έως 14 ημέρες πριν είναι ο Χρόνος Κλειδί για την προετοιμασία του αγώνα σας έτσι ώστε να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να επιτύχετε Καλύτερη Απόδοση.
Αν θέλετε να αποδώσετε καλύτερα θα πρέπει να Ξεκουραστείτε και να Μειώσετε τον Όγκο της Προπόνησης σας.

2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

torq & ποδηλασία
2 έως 3 ημέρες πριν από την εκδήλωση δεν υπάρχει προπόνηση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης σας, αν και κάνοντας πιο Σύντομα & Γρήγορα Κομμάτια θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον ρυθμό σας την ημέρα του αγώνα. Θα πρέπει να εστιάσετε στη διατροφική σας προετοιμασία.

Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

torq & κολύμβηση
Εάν έχετε Μείωση του Όγκου της Προπόνησης και έχετε εκτελέσει σωστά την Φόρτωση των Υδατανθράκων, τότε οι μύες σας πρέπει να είναι πλήρως φορτωμένοι με γλυκογόνο. Ωστόσο, την νύχτα το σώμα σας διαλύει μέρος του γλυκογόνου του ήπατος, οπότε είναι σημαντικό να καταναλώσετε ένα πρωινό με υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες 3-4 ώρες πριν από την εκκίνηση για να συμπληρώσετε αυτά που χάθηκαν κατά τον ύπνο και να έχετε αρκετό χρόνο για την αφομοιώσει του πρωϊνού. Και πάλι, αυτό το γεύμα πρέπει να είναι Ελαφρύ στο Στομάχι και Χαμηλό σε Λιπαρά και Φυτικές Ίνες.

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Τα προϊόντα tORQ προορίζονται να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε μορφές χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και υδατάνθρακες όπως τα ζελεδάκια, επειδή αυτά ουσιαστικά παρέχουν υδατάνθρακες στο αίμα, αλλά αυτή δεν είναι η βέλτιστη προσέγγιση και ειλικρινά, δεν θα το κάναμε εάν τα προϊόντα μας δεν θα μπορούσαν να κάνουν μια πολύ καλύτερη δουλειά και να μας φέρουν σπίτι πιο γρήγορα και πιο άνετα.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μια σκέψη είναι ότι μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, έχετε κάθε λόγο να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια μπύρα και λίγη απόλαυση. Ενώ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με αυτήν την προοπτική, υπάρχει συμβιβασμός.

Μέσα σε 15 λεπτά από την ολοκλήρωση, θα πρέπει ιδανικά να καταναλώνετε ένα σωστό Ρόφημα Αποκατάστασης, γιατί τα σωστά θρεπτικά συστατικά αυτή τη στιγμή θα εκτελέσουν τεράστια δουλειά και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να περπατήσετε και να λειτουργήσετε σχετικά κανονικά την επόμενη μέρα.