Με Γεύσεις ή Χωρίς Ροφήματα Πρωτεΐνης

Οι λάτρεις της φυσικής κατάστασης, οι αθλητές και οι χρήστες πρωτεϊνών έχουν συζητήσει εδώ και πολύ καιρό που είναι καλύτερη πρωτεΐνη αρωματισμένη ή πρωτεΐνη χωρίς. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει σωστή ή λανθασμένη απάντηση. Υπάρχουν διαφορές όπως η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, τα πρόσθετα αρώματα και η τιμή. Εδώ εξετάζουμε αμερόληπτα τη διαφορά μεταξύ αρωματισμένης και μη πρωτεΐνης, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς και την εκπαίδευσή σας.

Αρωματισμένη έναντι μη αρωματισμένης πρωτεΐνης

Αρωματισμένες εναντίον μη αρωματισμένων πρωτεϊνών. Ένας από τους κυριότερους λόγους που ορισμένοι άνθρωποι προτιμούν την αρωματισμένη πρωτεΐνη είναι επειδή περιέχει λιγότερα γλυκαντικά, χρωστικές ή αρωματικές ουσίες και ως εκ τούτου θεωρείται πηγή καθαρότερης πρωτεΐνης. Επίσης, αυτή η έλλειψη πρόσθετων σημαίνει ότι η αρωματισμένη πρωτεΐνη είναι στην πραγματικότητα υψηλότερη σε πρωτεϊνική περιεκτικότητα από την μη αρωματισμένη πρωτεΐνη, η οποία είναι και πάλι ένας άλλος λόγος που κάποιοι προτιμούν την αχρωματοποιημένη έκδοση αφού αισθάνονται ότι παίρνουν περισσότερες πρωτεΐνες σε σύγκριση με την αγορά γευστικών πρωτεϊνών. Πρέπει να σημειωθεί ότι η διαφορά είναι πολύ μικρή και μερικοί άνθρωποι πραγματικά δεν τους πειράζει καθόλου, ωστόσο σε έναν ελίτ αθλητή ή σε ορισμένους διατροφολόγους αυτό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά, είτε ψυχολογικά είτε και φυσικά.

The TPW Naked Whey Range

Αποκλειστικά διαθέσιμο στη The Protein Works, όποιος θέλει να κρατήσει τα ροφήματα Whey Protein φυσικά, μπορεί να κολλήσει στην πρωτοποριακή και πρώτη μας σειρά Naked Whey. Οι πρωτεΐνες Naked Whey μας είναι το ιδανικό ρόφημα Whey Protein για όσους αναζητούν μια εξαιρετικά υψηλής ποιότητας πρωτεϊνική πηγή για να βοηθήσουν την ανάπτυξη και την επιδιόρθωση των μυών, με τη διασφάλιση ότι δεν περιέχει καθόλου τεχνητά πρόσθετα οποιουδήποτε είδους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είναι φτιαγμένο με το εκχύλισμα Stevia, το οποίο είναι ένα φυτικό γλυκαντικό, μηδενικών θερμίδων, μηδενικού υδατάνθρακα, μηδενικού γλυκαιμικού δείκτη που προέρχεται από το φυτό γλυκών φύλλων που προέρχεται από τη Νότια Αμερική.

Αρωματισμένη πρωτεΐνη εναντίον μη – Γεύση

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν απλώς τις γευστικές πρωτεΐνες επειδή δεν τους αρέσει η γεύση της μη αρωματισμένης πρωτεΐνης και συνήθως παραπονιούνται ότι το μόνο που γεύονται είναι τη βρώμη, τη δεξτρόζη, την κρεατίνη ή άλλα συστατικά που έχουν προσθέσει στο κούνημα τους με μια αχρωματοποιημένη έκδοση. Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι δεν τους ενδιαφέρει πραγματικά η γεύση και στην πραγματικότητα θα προτιμούσαν μια μη αρωματισμένη πρωτεΐνη επειδή επιθυμούν είτε να προσθέσουν τις δικές τους γεύσεις είτε να προσθέσουν την πρωτεΐνη σε ένα smoothie και να τα συνδυάσουν με βατόμουρα και φράουλες και προτιμούν την γεύση αυτή των φρούτων και να μην τους καταστρέφει τη γεύση. Μια πιθανή προσθήκη για να προσθέσετε γεύση σε ένα αχρωματισμένο ρόφημα πρωτεϊνών – χωρίς να επηρεάσετε το διατροφικό προφίλ – είναι το Zero Syrups.

Αρωματισμένη πρωτεϊνη εναντίον μη – Τιμή

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε τη τιμή. Το μη αρωματισμένο είναι προφανώς φθηνότερο σε σύγκριση με το αρωματισμένο, το οποίο για ορισμένους ανθρώπους θα μπορούσε να είναι ένας καθοριστικός παράγοντας επειδή θα πίνουν απλά το πρωτεϊνικό κούνημα τους σε λίγα δευτερόλεπτα μετά την προπόνηση και έτσι η γεύση δεν έχει σημασία. Για άλλους, ίσως να θέλουν να καθίσουν στο γραφείο τους κατά την εργασία τους με ένα ρόφημα ως αντικαταστάτη γεύματος και κατά πάσα πιθανότητα δεν θέλουν κάτι που να μη τους αρέσει η γεύση. Είναι πραγματικά στο χέρι σας αλλά και την προσωπική σας προτίμηση. Η The Protein Works ευτυχώς προσφέρει μια αρκετά μεγάλη γκάμα έτσι μπορείτε να βρείτε ένα που σας αρέσει και είστε ευχαριστημένοι με αυτό.

Αναφορές:
The Protein Works

Συμπληρώματα Πρωτεΐνης