Πουτίγκα με σπόρους Chia – 3 συνταγές

Αν βιάζεστε το πρωί και θέλετε κάτι για το δρόμο, Κάτι υγιεινό ή ένα επιδόρπιο να απολαύσετε τότε αυτές οι συνταγές είναι ιδακές για εσάς.

Μπανάνα & Μέλι

1 μπανάνα
2 κ.σ. σπόρους Chia
100 ml γάλα
2 κ.γ. μέλι

Εκτέλεση

Παίρνετε τα 3/4 της μπανάνας και την ανακατεύετε με το γάλα. Ρίξτε το μίγμα σε ένα φλιτζάνι, προσθέστε τους σπόρους Chia και ανακατέψτε. Τοποθετήστε στο ψυγείο όλη τη νύχτα. Όταν θέλετε να το απολεύσετε το πρωί προσθέστε το μέλι, ανακατέψτε καλά και τέλος προσθέστε την υπόλοιπη μπανάνα ψιλοκομμένη στην κορυφή και είναι έτοιμο.
Καλή Απόλαυση

Βατόμουρο

1 χούφτα βατόμουρα
2 κ.σ. σπόρους Chia
100 ml γάλα
1 κ.γ. σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση
Για αυτόν τον συνδυασμό, ανακατεύετε όλα τα συστατικά σας, εκτός από τους σπόρους, σε ένα μπλέντερ. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι και ανακατεύουμε τους σπόρους Chia. Αφήστε το στο ψυγείο για μια νύχτα. Είναι έτοιμο! Απολαύστε το με επιπλέον βατόμουρα στην κορυφή.
Καλή Απόλαυση

Σοκολάτα & Φυστικοβούτυρο

1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
2 κ.σ. σπόρους Chia
100 ml γάλα
1/2 scoop Whey Protein 80 Chocolate Silk
1 κ.γ. σιρόπι Αγαύης

Εκτέλεση
Αγαπημένος συνδυασμός για πολλούς. Φυστικοβούτυρο και η σοκολάτα μαζί! Αναμιγνύω όλα τα συστατικά μαζί, εκτός από τους σπόρους. Ρίχνουμε το μίγμα σε ένα ποτήρι και προσθέτουμε τους σπόρους Chia. Το αφήνουμε στο ψυγείο για μια νύχτα. Για κάποια επιπλέον γεύση, προσθέστε στην κορυφή κάποιες σταγόνες μαύρης σοκολάτας.
Καλή Απόλαυση