Τύποι Σνακ με Υψηλή Περιεκτικότητα σε Πρωτεΐνες
Τα σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες προσφέρουν μια μοναδική ποικιλία και ευκολία και στηρίζουν μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη. Απίστευτη ποικιλία από σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες διαθέσιμα, τα οποία έχουν τα δικά τους οφέλη.
Τα καλύτερα σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες για εσάς πάντα εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας. Για όσους προτιμούν γλυκές γεύσεις με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες (πχ. ως αντικατάσταση επιδόρπιου), τότε τα μπισκότα και τα flapjacks είναι ιδανικά. Για εκείνους που ψάχνουν για σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες πιο αλμυρά στη γεύση, ανάμεσα στα γεύματα, τότε μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ξηρούς καρπούς ή το beef jerky. Παρακάτω θα αναφέρουμε μια σειρά από σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες που είναι διαθέσιμα για όλους:

Μπισκότα πρωτεΐνης – Σνακ Υψηλής πρωτεΐνης

Τα μπισκότα πρωτεϊνών είναι ένα από τα πολλά σνακς υψηλής πρωτεΐνης που διατίθενται σε όσους αναζητάτε κάτι γλυκό. Αυτά τα σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες περιέχουν το ιδανικό μείγμα υδατανθράκων και πρωτεϊνών για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση και να κρατήσουν μακρυά το αίσθημα της πείνας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ιδανικά για εκείνους που δεν προλαβαίνουν και είναι όλη μέρα στους δρόμους και αναζητούν μια γρήγορη και βολική πηγή πρωτεΐνης.
Τα μπισκότα πρωτεΐνης από τη The Protein Works περιέχουν 37g πρωτεΐνης ανά μπισκότο και παρασκευάζονται με 100% φυσικές γεύσεις.

Flapjacks Πρωτεΐνης για σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Ένα άλλο προϊόν της σειράς των σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη για όσους αναζητούν μια πιο γλυκιά γεύση για να διατηρήσουν τον στόχο τους. Είναι ένα από τα σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες μεταφέρεται εύκολα μαζί σας για κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αυτά τα σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες παρέχουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό πρωτεΐνης και βρώμης για να σας κρατήσουν το αίσθημα πληρότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Beef Jerky για σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Αγαπημένο σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι το Beef Jerky. Αν αγαπημένη γεύση είναι η αλμυρη τότε το Beef Jerky  είναι το ιδανικό για εσάς. Τι είναι; Αποξηραμένο μοσχαρίσιο κρέας. Αυτό τό σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι πραγματικά χαμηλά σε λιπαρά και υδατάνθρακες και υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες. Αποτελούν μια υγιεινή επιλογή που θα σας κρατήσει χορτάτους όλη την ημέρα.

Ξηροί καρποί ως Σνακ Υψηλής Πρωτεΐνης

Οι ξηροί καρποί είναι μια από τις πιο ποικίλες μορφές σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, με μεγάλη γκάμα επιλογών. Επιλέξτε ανάμεσα σε αμύγδαλα, κάσιους και φυστίκια. Είναι ιδανικά για όσους αναζητούν ένα συμπλήρωμα που μπορούν να τσιμπήσουν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αναφορές:
The Protein Works