Login
Εξαντλημένο

Πρωινό 5:1 Carbo-Load 184gr

Εξαντλημένο

6.50

Clear selection
Quantity:
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1582540008778-057e8554-f56b"][vc_column_text]Τα νόστιμα SNAQ πρωινά μας είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορ

Τα νόστιμα SNAQ πρωινά μας είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και έχουν αναπτυχθεί με ακριβείς δόσεις υδατανθράκων και πρωτεϊνών για να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ιδανικό για πριν ή μετά από σκληρή σωματική άσκηση ή για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 • Για Φόρτωση Υδατανθράκων πριν από Άσκησης Αντοχής
 • 25g Πρωτεΐνη ανά μερίδα
 • 125g Υδατάνθρακες ανά μερίδα
 • Χαμηλό σε Λιπαρά
 • Προωθεί την Αποθήκευση του Μυϊκού Γλυκογόνου
 • Περιέχει Προφίλ Αμινοξέων
 • Προωθεί την Θετική Ισορροπία Πρωτεϊνών
 • Κατανάλωση Θρεπτικών Συστατικών
 • Ιδανικό για Ταξίδια
 • Βολικές Σακούλες μίας Χρήσης
 • Γρήγορο & Εύκολο στην Προετοιμασία
 • Ιδανικό για Vegetarian
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα ή τεχνητά γλυκαντικά

Το tORQ 5:1 Carbo-Load SNAQ Breakfasts έχουν αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Τα 5:1 SNAQ Breakfasts και τα Meals, είναι διαμορφωμένα για να παραδώσουν σημαντικές ποσότητες Υδατανθράκων (125g) μαζί με μια σημαντική ποσότητα 25g Υψηλής Ποιότητας Πρωτεϊνης. Αποτελούν μια ολοκληρωμένη διατροφική παρέμβαση για την ενίσχυση της αποθήκευσης γλυκογόνου πριν από μεγάλες διαδρομές αντοχής, μεταξύ σκληρών προπονήσεων ή ως τελικό γεύμα πριν από ένα μεγάλο γεγονός. Εκτός από την παροχή πλούσιου περιεχομένου σε υδατάνθρακες, τα 5:1 SNAQ  παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι απαραίτητα για την προώθηση ενός θετικού καθαρού ισοζυγίου πρωτεϊνών για να εξασφαλιστεί ότι η προσφορά πρωτεϊνών υπερτερεί της βλάβης, κάτι που είναι απαραίτητο για τη συντήρηση και την αποκατάσταση των μυών.

Διατίθεται σε τρεις γευστικές ποικιλίες, Φυσικής Σταφίδας, Κανέλας & Σταφίδας και Μπανάνας & Μάνγκο και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Το 5:1 Carbo-Load SNAQ Breakfast μπορείτε να το απολαύσεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου σκληρής προπόνησης ή εκδήλωσης. Απλά προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 225 ml κρύου ή ζεστού νερού και ανακατέψτε. Το πρωινό σας SNAQ είναι έτοιμο για φαγητό – ζεστό ή κρύο, είναι η επιλογή σας.

Τα περισσότερα σκευάσματα φόρτωσης με υδατάνθρακες προτείνουν να καταναλώνετε αυτό το πρωινό 5:1 ως τελική πρόσληψη θρεπτικών συστατικών τη νύχτα πριν από την δοκιμασία/ βαριά άσκηση, αλλά εάν ασκείστε αργότερα κατά την διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να συνεχίσετε τη φόρτωση υδατανθράκων μέχρι την περίοδο άσκησης, 3 ώρες πριν την άσκηση ως παράθυρο πέψης.

Αυτό το πρωινό SNAQ 5:1 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το ποτό tORQ Recovery Drink ή αντί των 3:1 SNAQ  κατά την διάρκεια των ιδιαίτερα υψηλού φορτίου εκπαίδευσης, καθώς παρέχει υψηλότερη δόση υδατανθράκων για να βοηθήσει περαιτέρω με διαδικασία ανάκτησης.

Είναι γνωστό ότι η φόρτωση με υδατάνθρακες πριν από την άσκηση αντοχής μπορεί να είναι επωφελής για την απόδοση, εξασφαλίζοντας ότι τα Αποθέματα Γλυκογόνου των μυών είναι Πλήρως Αναπληρωμένα. Τα σύγχρονα πρωτόκολλα φόρτωσης υδατανθράκων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πλήρης αναπλήρωση του γλυκογόνου μπορεί να συμβεί σε μόλις 24 ώρες, όταν καταναλώνονται 10g ανά kg σωματικού βάρους υδατανθράκων. Για ένα άτομο 70kg, για παράδειγμα, αυτό ισοδυναμεί με 700g υδατάνθρακα – (αρκετοί υδατάνθρακες! ) Τα πρωινά SNAQ 5:1 Carbo-Load προσφέρουν 125g υδατάνθρακες, παρέχοντας ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των καθημερινών θερμίδων σε υδατάνθρακες που απαιτούνται για την πλήρη αναπλήρωση του γλυκογόνου.

Είναι επίσης πολύ χαμηλά σε λίπος, εξασφαλίζοντας ότι οι υπερβολικές «άσχετες» θερμίδες δεν καταναλώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Συνδυάστε τα με μια ποικιλία άλλων πηγών υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τροφές και ποτά στο προσκήνιο μέχρι την εκδήλωση ή βαριά σας άσκηση. Επίσης, σκεφτείτε τα tORQ SNAQ Bars ή το tORQ Energy Organic σε τρόφιμα και ποτά ή κάνετε το δικό του ουδέτερο ρόφημα για να βοηθήσετε στη διαδικασία φόρτωσης υδατανθράκων.

Η φόρτωση του μυϊκού γλυκογόνου θα σας επιτρέψει να ασκείστε σε μεγαλύτερη ένταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθυστερώντας την εμφάνιση κόπωσης, συχνά γνωστή ως “χτύπημα στον τοίχο” κατά το τρέξιμο ή “Bonking” στην ποδηλασία. Αυτή η καταστροφική απώλεια ενέργειας και η σχετική πτώση της απόδοσης πρέπει να αποφευχθούν με κάθε κόστος – είναι πραγματικά δυσάρεστο!

Το σώμα έχει μια πολύ περιορισμένη ποσότητα ενδογενούς υδατάνθρακα, που αποθηκεύεται μέσα στον μυ και το συκώτι. Συνολικά, αυτά τα αποθέματα υδατανθράκων ισοδυναμούν με περίπου το 5% των συνολικών αποθεμάτων ενέργειας του σώματος, ωστόσο ο υδατάνθρακας είναι η προτιμώμενη πηγή καυσίμου και κατά τη διάρκεια της άσκησης που μπορεί να ισοδυναμεί με πάνω από 50% (ή περισσότερο) συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται, ανάλογα με την ένταση και τη διάρκεια άσκησης. Αυτά τα περιορισμένα αποθέματα, σε συνδυασμό με την περιορισμένη ικανότητα απορρόφησης και χρήσης υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορούν να καταλήξουν να εξαντληθούν σχεδόν εντελώς κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπονητικής περιόδου αντοχής ή ανταγωνισμού.

Η κατανάλωση ενός πλούσιου σε υδατάνθρακες γεύματος 3-4 ώρες πριν από ένα ένα συμβάν μπορεί να συνεχίσει να αποκαθιστά το γλυκογόνο στις θέσεις αποθήκευσης του σώματος. Η αποθήκευση υδατανθράκων είναι κορεσμένη στα 500 γραμμάρια, με περίπου 400 γραμμάρια αποθηκευμένα μέσα στους σκελετικούς μύες και περίπου 100 γραμμάρια αποθηκευμένα μέσα στο συκώτι, έτσι ώστε ένα πλούσιο σε υδατάνθρακες γεύμα να θεωρείται λίγες ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσής σας μπορεί να εξαντληθεί κατά την διάρκεια του ύπνου. Εναλλακτικά, η κατανάλωση ενός πρωινού SNAQ 5:1 ή ενός γεύματος πριν τον ύπνο είναι συνήθης πρακτική για εκδηλώσεις που ξεκινούν πολύ νωρίς το επόμενο πρωί.

Η πρωτεΐνη έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την αναπλήρωση του γλυκογόνου όταν καταναλώνεται σε συνδυασμό με υδατάνθρακες. Οι μηχανισμοί που υποστηρίζουν τους αυξημένους ρυθμούς επανασύστασης του γλυκογόνου οφείλονται στην πρωτεΐνη που διεγείρει την ελεύθερη κυκλοφορία της ινσουλίνης αίματος, ρυθμίζοντας τη γλυκοπυρετική πρωτεΐνη GLUT-4, επιτρέποντας να περάσουν από το αίμα περισσότεροι υδατάνθρακες για να αποθηκευτούν στο μυ.

Η κατανάλωση πλούσιων, άπαχων πηγών πρωτεϊνών μπορεί να βελτιώσει την προσαρμογή της προπόνησης, ακολουθώντας την επαρκή διαθεσιμότητα ελεύθερων κυκλοφορούντων πρωτεϊνών που απαιτούνται για τη μυϊκή, κυτταρική επισκευή και ανασυγκρότηση, με την τόνωση των παραγόντων σύνθεσης μυϊκών πρωτεϊνών. Τα πρωινά μας SNAQ 5:1 περιέχουν επίσης 25g Πρωτεΐνης Vegeterian υψηλής ποιότητας με εκτεταμένο εύρος αμινοξέων.

Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά αυτών των πρωινών εξασφαλίζει ότι τόσο οι υδατάνθρακες όσο και οι πρωτεΐνες παραδίδονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο αίμα, βελτιστοποιώντας την παροχή «χρήσιμων» θερμίδων.

Παίρνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά στην tORQ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα SNAQ Breakfasts και SNAQ Meals είναι ‘Πραγματικό Φαγητό’. Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση του Soil Association Organic και του Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα πρωινά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας βρώμη, ρύζι και αποξηραμένα φρούτα για να συμπληρώσουν τα Crisps Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος, τα οποία παρέχουν ένα υψηλό ποσοστό πρωτεϊνικών θερμίδων.

Τα πρωινά μας είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων. Μπορούν να καταναλώνονται μόνα τους, είναι ιδιαίτερα λειτουργικά, αλλά πάντα θα ενθαρρύνουμε την προσθήκη ορισμένων φρέσκων φρούτων εάν καταναλώνουμε ένα πρωινό μετά την άσκηση, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιή ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε την μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα tORQ, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ θα έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ορισμένα από τα προϊόντα Performance της tORQ είναι πιστοποιημένα με Organic ή Fairtrade και θα προσφέρουμε παρόμοιες επιλογές στο μέλλον στο πλαίσιο της σειράς SNAQ.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Read more

Μάρκα

Torq

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Γεύσεις

Mango & Banana, Natural Raisin, Natural Raisin & Cinnamon

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.