Login
Εξαντλημένο

Πρωινό 3:1 Pre/Post Exercise

Εξαντλημένο

6.00

Clear selection
Quantity:
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1582540008778-057e8554-f56b"][vc_column_text]Τα νόστιμα SNAQ πρωινά μας είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορ

Τα νόστιμα SNAQ πρωινά μας είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και έχουν αναπτυχθεί με ακριβείς δόσεις υδατανθράκων και πρωτεϊνών για να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ιδανικό για πριν ή μετά από σκληρή σωματική άσκηση ή για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 • Για να βοηθήσετε την Αποκατάσταση μετά την Άσκηση
 • 25g Πρωτεΐνη ανά μερίδα
 • 75g Υδατάνθρακες ανά μερίδα
 • Χαμηλό σε Λιπαρά
 • Προωθεί την Αποθήκευση του Μυϊκού Γλυκογόνου
 • Διευκολύνει τη Μυϊκή Αποκατάσταση και Ανάκτηση
 • Περιέχει Προφίλ Αμινοξέων
 • Προωθεί την Θετική Ισορροπία Πρωτεϊνών
 • Κατανάλωση Θρεπτικών Συστατικών
 • Ιδανικό για Ταξίδια
 • Βολικές Σακούλες μίας Χρήσης
 • Γρήγορο & Εύκολο στην Προετοιμασία
 • Ιδανικό για Vegetarian
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα ή τεχνητά γλυκαντικά

Το tORQ 3:1 SNAQ Breakfast έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Τα 3:1 SNAQ Breakfasts και το Meals, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη και τυποποιημένη προσέγγιση για τη διατροφή πριν ή μετά την άσκηση και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα από το ρόφημα σας. Κάθε 3:1 SNAQ πρωινό παρέχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή τις ώρες μετά την άσκηση, μαζί με μια γενναιόδωρη προμήθεια υδατανθράκων, προωθώντας την αναπλήρωση του γλυκογόνου του ήπατος και των μυών, καθημερινά.

Διατίθεται σε τρεις γευστικές ποικιλίες, Φυσικής Σταφίδας, Κανέλας & Σταφίδας και Μπανάνας & Μάνγκο και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Τα 3:1 SNAQ Breakfasts μπορείτε να τα απολαύσεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας είτε πριν είτε μετά από μια προπόνηση. Απλά προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 150ml κρύου ή ζεστού νερού και ανακατέψτε. Το πρωινό σας SNAQ είναι έτοιμο – ζεστό ή κρύο, είναι η επιλογή σας.

Για βέλτιστα οφέλη σε περιόδους υψηλού φορτίου άσκησης, χρησιμοποιήστε αυτό το πρωινό SNAQ 3:1 σε συνδυασμό με το tORQ Recovery Drink. Καταναλώστε το ρόφημα ανάκαμψης εντός 15 λεπτών από την ολοκλήρωση της άσκησης και ακολουθήστε με το 3: 1 SNAQ Breakfast ή 3: 1 SNAQ Meal 1 ώρα αργότερα. Κατά τη διάρκεια περιόδων λιγότερο απαιτητικής άσκησης, καταναλώνετε το πρωινό SNAQ 3:1 το συντομότερο δυνατό μετά την άσκηση ως εναλλακτική λύση από ένα ρόφημα ανάκαμψης.

Το σώμα έχει μια πολύ περιορισμένη ποσότητα ενδογενούς υδατάνθρακα, που αποθηκεύεται στους μυς και το συκώτι. Συνολικά, αυτά τα αποθέματα υδατανθράκων ισοδυναμούν με περίπου το 5% των συνολικών αποθεμάτων ενέργειας του σώματος, ωστόσο ο υδατάνθρακας είναι η προτιμώμενη πηγή καυσίμου και κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να ισοδυναμεί με πάνω από 50% (ή περισσότερο) συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται, ανάλογα με την ένταση και τη διάρκεια άσκησης. Αυτά τα περιορισμένα αποθέματα, σε συνδυασμό με την περιορισμένη ικανότητα να απορροφούν και να χρησιμοποιούν υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορούν να καταλήξουν να εξαντληθούν σχεδόν πλήρως κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης αντοχής ή ανταγωνισμού.

Η αποκατάσταση από την άσκηση είναι απαραίτητη για τη διαδικασία κατάρτισης. Αν επιτραπεί ο κατάλληλος χρόνος αποκατάστασης, εξασφαλίζετε ότι θα φτάσετε στην επόμενη προπόνηση σε μια βέλτιστη φυσιολογική κατάσταση για να την εκτελέσετε. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανάκτηση μπορεί επίσης να χειριστεί με καλές διατροφικές στρατηγικές. Η έρευνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν το γλυκογόνο των μυών είναι πλήρως επανασυνθετικά μετά την άσκηση, ο χρόνος μέχρι την εξάντληση βελτιώνεται σημαντικά. Η εξασφάλιση της πλήρους αναπλήρωσης του υδατάνθρακα μετά την άσκηση έχει τεράστια σημασία κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλού φορτίου άσκησης ή κατά την άσκηση σε πολλαπλές ημέρες.

Η κατανάλωση πλούσιων και άπαχων πηγών υδατανθράκων και πρωτεϊνών μπορεί να προωθήσει την αναπλήρωση του γλυκογόνου των μυών και να βελτιώσει την προσαρμογή της άσκησης ακολουθώντας επαρκή διαθεσιμότητα ελεύθερων κυκλοφορούντων πρωτεϊνών που απαιτούνται για μυϊκή και κυτταρική επισκευή και ανακατασκευή με διέγερση της σύνθεσης των μυϊκών πρωτεϊνικών παραγόντων. Το SNAQ Breakfast 3:1 περιέχει επίσης 25g Υψηλής Ποιότητας Vegeterian Πρωτεΐνης με μεγάλη ποικιλία αμινοξέων.

Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά αυτών των πρωινών εξασφαλίζει ότι τόσο οι υδατάνθρακες όσο και οι πρωτεΐνες παραδίδονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο αίμα, βελτιστοποιώντας την παροχή «χρήσιμων» θερμίδων.

Αμέσως μετά από βαριά άσκηση, θα συνιστούσαμε πάντα την κατανάλωση του tORQ Recovery Drink, λόγω της ταχείας απορρόφησης των πολυ-μεταφερόμενων υδατανθράκων της tORQ που εμπεριέχονατι στο tORQ Recovery και άλλων θρεπτικών ουσιών μοναδικών για το προϊόν, όπως το Ribose και η Γλουταμίνη. Ωστόσο, στις ώρες μετά την άσκηση είναι σημαντικό να συνεχίσετε τη διαδικασία αποκατάστασης καταναλώνοντας θρεπτικά, ισορροπημένα τρόφιμα. Τα 3:1 SNAQ Breakfast και τα 3:1 SNAQ Meals, προσφέρουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο διασφάλισης της βέλτιστης ποιότητας και ποσότητας των θρεπτικών συστατικών που καταναλώνονται. Κατά τη διάρκεια χαμηλότερων φορτίων άσκησης, τα 3:1 SNAQ πρωινά μας δουλεύουν εξαιρετικά αποτελεσματικά ως επέμβαση ανάκτησης εάν καταναλώνονται γρήγορα μετά την άσκηση.

Παίρνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά στην tORQ και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα SNAQ Breakfasts και SNAQ Meals είναι ‘Πραγματικό Φαγητό’. Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση του Soil Association Organic και του Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα πρωινά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας βρώμη, ρύζι και αποξηραμένα φρούτα για να συμπληρώσουν τα Crisps Πρωτεΐνης Ορού Γάλακτος, τα οποία παρέχουν ένα υψηλό ποσοστό πρωτεϊνικών θερμίδων.

Τα πρωινά μας είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων. Μπορούν να καταναλώνονται μόνα τους, είναι ιδιαίτερα λειτουργικά, αλλά πάντα θα ενθαρρύνουμε την προσθήκη ορισμένων φρέσκων φρούτων εάν καταναλώνουμε ένα πρωινό μετά την άσκηση, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιή ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε την μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα tORQ, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ θα έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ορισμένα από τα προϊόντα Performance της tORQ είναι πιστοποιημένα με Organic ή Fairtrade και θα προσφέρουμε παρόμοιες επιλογές στο μέλλον στο πλαίσιο της σειράς SNAQ.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Read more

Μάρκα

Torq

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.125 kg
Γεύσεις

Mango & Banana, Natural Raisin, Natural Raisin & Cinnamon

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.