Περιγραφή

Συμπλήρωμα διατροφής για την προστασία του ουροποιητικού

Cranberry σε χάπια για την πρόληψη βακτηριακής μόλυνσης, ουρολοίμωξης ή κυστίτιδας.

Ενισχύει το ανοσοποιητικό και λειτουργεί ως ήπιο φυσικό αντισηπτικό. Είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες, καθώς και για vegan.

Superior Cranberry 5040mg 90 ταμπλέτες

Γενικές πληροφορίες: Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα Cranberry για την προστασία του ουροποιητικού συστήματος

  • Εκχύλισμα κράνμπερι σε χάπια
  • Υγιές ουροποιητικό
  • Για την πρόληψη από ουρολοιμώξεις και κυστίτιδα
  • Συμβάλλει στη μείωση των συμπτωμάτων ουρολοίμωξης
  • Συμβάλλει στην πρόληψη εξάπλωσης βακτηριακής μόλυνσης στα νεφρά
  • Χωρίς γλουτένη και λακτόζη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους (vegan) και vegetarian

Το Cranberry είναι ο καρπός (Vaccinium Macrocarpon), γνωστός και ως Βακκίνιο το οξύκοκκο. Είναι πλούσιο σε προανθοκυανιδίνες, ανθοκυανίνες (αντιοξειδωτικά), οργανικά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Το Superior Cranberry 5040mg της Healthia είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα cranberry σε ταμπλέτες που συμβάλλει στην καλή υγεία του ουροποιητικού και στην πρόληψη εμφάνισης ουρολοιμώξεων.

Παρασκευάζεται από αρίστης ποιότητας καρπούς τιτλοδοτημένο εκχύλισμα ώστε να περιέχει οργανικά οξέα τα οποία συμβάλλουν στην καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

Είναι τυποποιημένο σε μορφή ταμπλέτας, ώστε ν’ αποφεύγεται η ξινή γεύση του καρπού.

Το κράνμπερι έχει μελετηθεί σε βάθος εδώ και αρκετά χρόνια, και είναι γνωστό για τις ευεργετικές ιδιότητες που έχει στην υγεία του ουροποιητικού συστήματος.

Το βαθύ και έντονο κόκκινο χρώμα του ώριμου καρπού, μαρτυρά την ύπαρξη ισχυρών αντιοξειδωτικών ουσιών όπως οι προανθοκυανιδίνες, στις οποίες οφείλει τις ιδιότητές του.

Σε μελέτες έχει χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξάρσεις ουρολοιμώξεων με οξεία συμπτώματα, όσο και σε επαναλαμβανόμενες μολύνσεις του ουροποιητικού.

Το κράνμπερι δημιουργεί όξινο περιβάλλον στην ουροδόχο κύστη μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα προσκόλλησης των μικροβίων στα τοιχώματα.

Κατ’ επέκταση το βακτηριακό φορτίο στην περιοχή είναι σημαντικά μικρότερο, πράγμα που οδηγεί σε υποχώρηση των συμπτωμάτων.

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Συσκευασία: 90 ταμπλέτες, ροζ χρώματος σε σχήμα οβάλ.

Δεν περιέχει: Συνθετικές χρωστικές, συντηρητικά και τροφικά πρόσθετα, ενισχυτικά γεύσης, γαλακτοκομικά, γλουτένη, λακτόζη, σόγια, ζάχαρη, αλάτι μαγιά.

Κατάλληλο για: Vegetarian και vegan.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg

Εταιρία

Healthia