Περιγραφή

Ψάχνετε χάπια για άμεσες εντερικές κενώσεις; Το Natura Lax είναι ένα φυτικό συμπλήρωμα διατροφής χωρίς παρενέργειες για την αντιμετώπιση της χρόνιας δυσκοιλιότητας.

Το Natura Lax είναι συνδυασμός από 100% ενεργά φυτικά συστατικά και είναι γνωστό ως το απόλυτο φυτικό καθαρτικό του τεμπέλικου εντέρου.

Ιδανικό για όσους ακολουθούν πρόγραμμα αποτοξίνωσης και καθαρισμό του εντέρου.

Το NaturaLax είναι ένα φυτικό καθαρτικό ταχείας δράσης που συνεισφέρει στην αποτοξίνωση και καθαρισμό του μπλοκαρισμένου εντέρου.

Είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα που αντιμετωπίζουν χρόνια δυσκοιλιότητα και χρειάζονται μια ισχυρή και αποτελεσματική φόρμουλα για την ενεργοποίηση του μπλοκαρισμένου εντέρου.

Φυτικά καθαρτικά συνδυάστηκαν με στοιχεία που διαλύουν τα εντερικά αέρια με στόχο την άμεση αποσυμφόρηση του τεμπέλικου εντέρου.

Είναι ένα αποτελεσματικό καθαρτικό των εντέρων για την αποβολή όλων των περιττωμάτων και αποβλήτων, ακόμη και σκληρά κόπρανα που δε βγαίνουν.

Αποτελεί εξαιρετικό βοήθημα για την έναρξη προγράμματος αποτοξίνωσης του εντέρου και αποκατάσταση της εύρυθμης και καθημερινής λειτουργίας αυτού.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα χρησιμοποιείται συστηματικά από εξειδικευμένους υδροθεραπευτές σε συνδυασμό με συνεδρίες υδροθεραπείας.

Συστήνεται για καταστάσεις όπως:

  • χρόνια δυσκοιλιότητα
  • τεμπέλικο έντερο
  • εσωτερική αποτοξίνωση
  • χαμηλή λειτουργία του εντέρου
  • αποκατάσταση της συχνότητας των εντερικών κενώσεων
  • υπερβολική χρήση καθαρτικών
  • σκληρά κόπρανα που δε βγαίνουν
  • χρήση από υδροθεραπευτές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από πρόγραμμα υδροθεραπειών παχέως εντέρου

Συστατικά ανά κάψουλα: 684mg

proprietary blend από:
Rhubarb σκόνη
Barberry bark σκόνη
Φυτοκάψουλα (Hydroxy-propyl-methylcellulose (HPMC))
Cayenne σκόνη
Σκόρδο άοσμο σκόνη
Γλυκομαννάνη 90%
Φύλλα τσουκνίδας σκόνη
Aloe vera εκχύλισμα
Ρίζα ταραξάκο (dandelion root) εκχύλισμα
Ρίζα τζίντζερ (ginger root) εκχύλισμα

Σημείωση: Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος και τα ενδεχόμενα οφέλη για την υγεία είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg

Εταιρία

Healthia