Περιγραφή

Ένας αποτελεσματικός συνδυασμός από φυσικά συμπληρώματα διατροφής με ευεργετική δράση στο κυκλοφορικό και στην υγεία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Βότανα, βιταμίνες στη φυσική τους μορφή, αντιοξειδωτικά και φυτοχημικά στοιχεία που συμβάλλουν στην καλή υγεία των αιμοφόρων αγγείων, έχουν αγγειοδιασταλτική δράση και βελτιώνουν τη ροή του αίματος.

Η κακή κυκλοφορία του αίματος δεν είναι κάτι σπάνιο στις μέρες μας. Δυστυχώς σχετίζεται με μια σειρά από προβλήματα υγείας.

Περιφερική αρτηριακή νόσος (PAD), διαβήτης, παχυσαρκία, σύνδρομο Raynaud και πολλά άλλα έχουν ως αιτία την κακή κυκλοφορία του αίματος.

Ωστόσο υπάρχουν και πολλοί άλλοι παράγοντες που επιβαρύνουν την κυκλοφορία του αίματος, όπως το κάπνισμα, τα περιττά κιλά, η καθιστική ζωή και εργασία, η έλλειψη άσκησης και κίνησης, το junk food καθώς και το στρες της καθημερινότητας.

Με γνώμονα τα παραπάνω και τις επίσημες έρευνες και μελέτες επί του θέματος η ομάδα της Healthia σχεδίασε το εξειδικευμένο πακέτο 3 συμπληρωμάτων διατροφής Circulation Plus.

Περιέχει τα συμπληρώματα διατροφής Ultra High ORAC, το Xtra Turmeric και το Super Greens Plus.

Τα συγκεκριμένα 3 συμπληρώματα διατροφής περιέχουν πληθώρα από:

 • βιταμίνες στη φυσική τους μορφή (και όχι συνθετικά παρασκευασμένες) για μέγιστη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα,
 • πολύτιμα μέταλλα και ιχνοστοιχεία
 • εκχυλίσματα βοτάνων και φυτοχημικές ενώσεις
 • μπαχαρικά και ισχυρές αντιοξειδωτικές ουσίες

Όλα τα συστατικά που περιέχουν οι συγκεκριμένες φόρμουλες έχουν αποδεδειγμένα ευεργετική δράση τόσο στην υγεία, βελτιώνουν το κυκλοφορικό και ομαλοποιούν τη ροή του αίματος.

Λίγα λόγια για τα περιεχόμενα του πακέτου:

Ultra High Orac

Το συμπλήρωμα Ultra High Orac περιέχει εκχύλισμα από ρόδι, σκόνη από παντζάρι, το αντιοξειδωτικό ρεσβερατρόλη που έχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, εκχύλισμα από κουκούτσι σταφυλιού καθώς και βιταμίνες και υπερτροφές που συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Το ρόδι περιέχει φυτοχημικά στοιχεία όπως οι πολυφαινόλες και νιτρώδη τα οποία έχουν ισχυρή αγγειοδιασταλτική δράση.

Σε μια μελέτη επάνω σε 19 δραστήρια άτομα βρέθηκε πως η κατανάλωση 1000mg από εκχύλισμα ροδιού 30 λεπτά πριν την προπόνηση οδήγησε σε αγγειοδιαστολή, σε βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος καθώς και σε βελτιωμένες επιδόσεις.

Σε μια άλλη μελέτη βρέθηκε πως η καθημερινή κατανάλωση 500ml από χυμό ροδιού πριν αλλά και κατά τη διάρκεια προπόνησης με βάρη μείωσε το αίσθημα κόπωσης μετά το πέρας της άσκησης, τη μυϊκή καταπόνηση αλλά και τη φλεγμονή με αθλητές υψηλού επιπέδου.

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4146683/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5072630/

Τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν παντζάρι βελτιώνουν την οξυγόνωση των ιστών και αυξάνουν τα επίπεδα νιτρικού οξειδίου. Σε συνδυασμό αυτά τα δύο αυξάνουν τις αθλητικές επιδόσεις σε αθλητές αλλά και τη ροή αίματος σε ενήλικες με προβλήματα κυκλοφορικού.

Σε μια μελέτη επάνω σε 12 ενήλικες βρέθηκε πως όσοι έπιναν 140 ml από χυμό παντζάρι είχαν μειωμένη αρτηριακή πίεση, λιγότερο χρόνο πήξης αίματος και χαμηλότερους δείκτες φλεγμονής σε σχέση με την ομάδα ελέγχου.

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4425174/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5707742/

Xtra Turmeric

Το συμπλήρωμα διατροφής Xtra Turmeric περιέχει τιτλοδοτημένο εκχύλισμα της δραστικής ουσίας κουρκουμίνης 95% καθώς και πιπερίνη (εκχύλισμα μαύρου πιπεριού) που αυξάνει την απορροφητικότητα έως και 2000%. Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι από τα πιο ισχυρά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά σήμερα.

Μελέτες έδειξαν πως η δραστική ουσία που περιέχει το τουρμερίκ, η κουρκουμίνη βοηθάει στην αύξηση της παραγωγής νιτρικού οξειδίου μειώνοντας παράλληλα το οξειδωτικό στρες και τα επίπεδα φλεγμονής.

Σε μια μελέτη επάνω σε 39 άτομα δόθηκαν 2000mg κουρκουμίνης καθημερινά για 12 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα έδειξαν 37% αύξηση της αιματικής ροής στους πήχεις και στα δάκτυλα των χεριών και 36% αύξηση στο άνω μέρος των χεριών (δικέφαλος, τρικέφαλος).

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK92752/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5310664/

Super Greens Plus

Το συμπλήρωμα διατροφής Super Greens Plus περιέχει 35 υπερτροφές οργανικά καλλιεργημένες και αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη φυσική πολυβιταμίνη και θρεπτικά συστατικά όπως τα συναντούμε στη φύση.

Μερικά από τα συστατικά που περιέχει είναι:

 • Μούρα
 • Κιτρώδη φρούτα
 • κέιλ
 • κόκκινο λάχανο
 • σπανάκι φύτρα από μπρόκολο και κουνουπίδι
 • εκχύλισμα ντομάτας
 • ξύσμα λεμονιού

και πολλά άλλα συστατικά εξασφαλίζουν ένα σύμπλεγμα συστατικών με ευεργετική δράση στο καρδιαγγειακό σύστημα στην αγγειοδιαστολή και τη μείωση της αρτηριακής υπέρτασης.

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4525132/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4729801/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21138408/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21346065/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22492368/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5187532/

Ο συνδυασμός των παραπάνω συμπληρωμάτων διατροφής έχει συνεργιστική δράση, πράγμα που σημαίνει πως το κάθε σκεύασμα συμπληρώνει ή ενισχύει τη δράση του άλλου.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.800 kg

Εταιρία

Healthia