Υλικά
2 ώριμα αβοκάντο (200 γραμμάρια χωρίς φλούδα & κουκούτσια)
400ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
80gr κακάο
1 κουταλάκι του γλυκού φυσική βανίλια
200ml σιρόπι αγαύης ή μέλι
100gr σταγόνες σοκολάτας
2gr αλάτι

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια, το αλάτι και το μέλι ή σιρόπι αγαύης. Χτυπάμε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.Βάζουμε μια λαδόκολλα σε μια φόρμα μακρόστενη και ρίχνουμε το μείγμα αυτό. Το βάζουμε στη κατάψυξη να παγώσει.

Πάντα πριν το σερβίρουμε το αφήνουμε λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει ελαφρά.

Η μερίδα 70gr έχει μόλις 187kcal.

Εσύ θα το δοκιμάσεις?