Υλικά:
60 γρ. μαύρη σοκολάτα
50 γρ. φυστικοβούτυρο Loaded Nuts ή φυστικοβούτυρο απαλό TPW
1 κουταλιά λάδι καρύδας
Εκτέλεση:
Τοποθετήστε τις φόρμες από τα κουπάκια πάνω σε ένα πιάτο (10 κομμάτια). Σε ένα μικρότερο μπολ βάζετε ψιλοκομμένη σοκολάτα και λάδι καρύδας και το τοποθετείτε για περίπου ένα λεπτό στον φούρνο μικροκυμάτων. Μετά από ένα λεπτό, ανακατεύετε τη σοκολάτα καλά, ώστε να μην παρατηρούνται σβώλοι.
Ρίχνετε τη μισή ποσότητα από τη λιωμένη σοκολάτα στον πάτο της κάθε φόρμας. Περιμένετε λίγο, μέχρι η σοκολάτα να σκληρύνει και πάλι, και όταν είναι έτοιμη, βάλτε ένα κουταλάκι του γλυκού φυστικοβούτυρο σε κάθε κουπάκι.
Μόλις τα γεμίσετε όλα, ρίξτε την υπόλοιπη λιωμένη σοκολάτα πάνω από το φυστικοβούτυρο, ώστε να το καλύψει, και βάζουμε στο ψυγείο για να σκληρύνει για περίπου 1 ώρα.
Καλή Απόλαυση!