SNAQ Meals

‘’Τα νόστιμα SNAQ πρωινά μας είναι εξαιρετικά χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση θρεπτικών ουσιών και έχουν αναπτυχθεί με ακριβείς δόσεις υδατανθράκων και πρωτεϊνών για να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Ιδανικό για πριν ή μετά από σκληρή σωματική άσκηση ή για χρήση κατά τη διάρκεια της ημέρας.‘’

Λαμβάνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά εδώ στην tORQ και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γεύματα SNAQ που έχουμε δημιουργήσει είναι «Πραγματική Τροφή». Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση της Soil Association Organic και της Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα γεύματά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας φυσικές φυτικές σκόνες, βότανα, μπαχαρικά και καρυκεύματα για να συμπληρώσουν τεχνικά υψηλή πρωτεΐνη και ζυμαρικά που παρέχουν την πλειοψηφία των μακροθρεπτικών θερμίδων.

Τα γεύματα SNAQ είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων και προτείνουμε να συνοδεύσετε το γεύμα SNAQ με φρέσκια σαλάτα, μπρόκολο, πράσινα φασόλια ή άλλα ινώδη λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες. Τα γεύματά μας μπορούν να καταναλωθούν μόνοι τους χωρίς συνοδεία και θα είναι πολύ λειτουργικά, αλλά πάντα θα συνιστούσαμε την τακτική κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της άσκησης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα TORQ φυσικά, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Το tORQ 2:1 Any Time SNAQ Breakfast έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Οι αθλητές και οι φυσικά ενεργοί άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν να καταναλώνουν 20-25g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες 5-6 φορές την ημέρα για να προάγουν ένα θετικό ισοζύγιο πρωτεϊνών και να παρέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή.

Η διακοπτόμενη άσκηση, η άσκηση δύναμης ή η ελαφρύτερη άσκηση δεν καταστρέφει τα αποθηκευμένα αποθέματα γλυκογόνου του σώματος ως εκτεταμένη δραστηριότητα αντοχής υψηλής έντασης. Τα πρωινά και τα γεύματά 2:1 SNAQ έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις διατροφικές απαιτήσεις ενός αθλητή ή σωματικά ενεργού ατόμου όταν η αναπλήρωση των υδατανθράκων είναι λιγότερο σημαντική, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι παρέχεται μια τυποποιημένη δόση 25g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης.

Κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλότερης εντατικής άσκησης, ανταγωνισμού ή αντοχής υψηλής έντασης, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το πρωινό ή το γεύμα 3:1 Recovery ή 5:1 CarboLoad SNAQ Meals.

Διατίθεται σε δύο νόστιμες Vegetarian  γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια, και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Κάντε κλικ στο ΕΔΩ ή στο παραπάνω εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά.

Το tORQ 3:1 SNAQ Meals έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Το 3:1 SNAQ έχει αναλογία 3:1 Υδατανθράκων: Πρωτεΐνη, όπως το tORQ Recovery Drink, προσφέρει μια ολοκληρωμένη και τυποποιημένη προσέγγιση για τη διατροφή μετά την άσκηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα από το ρόφημα μας. Κάθε γεύμα SNAQ 3:1 παρέχει 25 γραμμάρια Πρωτεΐνης Υψηλής Ποιότητας με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή τις ώρες μετά την άσκηση, μαζί με μια γενναιόδωρη παροχή υδατανθράκων, προωθώντας την αναπλήρωση του γλυκογόνου του ήπατος και των μυών, καθημερινά.

Διατίθεται σε δύο νόστιμες Vegetarian  γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια, και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Κάντε κλικ στο ΕΔΩ ή στο παραπάνω εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά.

Το tORQ 5:1 Carbo-Load SNAQ Meals έχουν αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Διαμορφωμένα για να παρέχουν σημαντικές ποσότητες Yδατανθράκων (125g) μαζί με μια σημαντική ποσότητα Πρωτεΐνης Υψηλής Ποιότητας 25g, τα 5:1 SNAQ γεύματα μας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη διατροφική παρέμβαση για την ενίσχυση της αποθήκευσης γλυκογόνου πριν από μεγάλες διαδρομές αντοχής, μεταξύ βαριών προπονήσεων ή ως τελικό γεύμα πριν από ένα μεγάλο γεγονός. Εκτός από την παροχή πλούσιας περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, τα 5:1 SNAQ γεύματα μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι απαραίτητα για την προώθηση ενός θετικού καθαρού πρωτεϊνικού ισοζυγίου για να εξασφαλιστεί ότι η προσφορά πρωτεϊνών υπερτερεί της βλάβης που είναι απαραίτητη για τη συντήρηση και την αποκατάσταση των μυών.

Διατίθεται σε δύο νόστιμες Vegetarian  γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια, και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Κάντε κλικ στο ΕΔΩ ή στο παραπάνω εικονίδιο για περισσότερες πληροφορίες ή για αγορά.