Login
Αρχική σελίδα/Torq/Τρόφιμα - Σνάκς/Μακαρόνια 5:1 Carbo-Load Pasta 95gr
Εξαντλημένο

Μακαρόνια 5:1 Carbo-Load Pasta 95gr

Εξαντλημένο

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφ...

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα που περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας Vegetarian πρωτεΐνης για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή.

Read more

8.50 με ΦΠΑ

Clear selection
Quantity:
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1582540008778-057e8554-f56b"][vc_column_text]Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατ

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα που περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας Vegetarian πρωτεΐνης για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή.

 • Για Φόρτωση Υδατανθράκων πριν από Άσκηση Αντοχής
 • 25g Πρωτεΐνη ανά μερίδα
 • 125g Υδατάνθρακες ανά μερίδα
 • Χαμηλό σε Λιπαρά
 • Προωθεί την Αποθήκευση του Μυϊκού Γλυκογόνου
 • Περιέχει Προφίλ Αμινοξέων
 • Προωθεί την Θετική Ισορροπία Πρωτεϊνών
 • Κατανάλωση Θρεπτικών Συστατικών
 • Ιδανικό για Ταξίδια
 • Βολικές Σακούλες μίας Χρήσης
 • Γρήγορο & Εύκολο στην Προετοιμασία
 • Ιδανικό για Vegetarian
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα ή τεχνητά γλυκαντικά

Το tORQ 5:1 Carbo-Load SNAQ Meals έχουν αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Διαμορφωμένα για να παρέχουν σημαντικές ποσότητες Yδατανθράκων (125g) μαζί με μια σημαντική ποσότητα Πρωτεΐνης Υψηλής Ποιότητας 25g, τα 5:1 SNAQ γεύματα μας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη διατροφική παρέμβαση για την ενίσχυση της αποθήκευσης γλυκογόνου πριν από μεγάλες διαδρομές αντοχής, μεταξύ βαριών προπονήσεων ή ως τελικό γεύμα πριν από ένα μεγάλο γεγονός. Εκτός από την παροχή πλούσιας περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, τα 5:1 SNAQ γεύματα μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι απαραίτητα για την προώθηση ενός θετικού καθαρού πρωτεϊνικού ισοζυγίου για να εξασφαλιστεί ότι η προσφορά πρωτεϊνών υπερτερεί της βλάβης που είναι απαραίτητη για τη συντήρηση και την αποκατάσταση των μυών.

Διατίθεται σε δύο νόστιμες Vegetarian  γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια, και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Τα tORQ 5:1 SNAQ Carbo-Load Meals μπορείτε να τα απολαύσεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας πριν από Σκληρή Προπόνηση ή Αγώνα. Απλά προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 400ml βραστό νερό και μαγειρέψτε για 12’-14’ είτε σε εστία είτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Γαρνίρετε το γεύμα σας SNAQ 5:1, με λαχανικά για να εξασφαλίσετε ένα πλήρες γεύμα ισορροπημένο με υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα και διαιτητικές ίνες για να υποστηρίξετε έναν υγιεινό, αθλητικό τρόπο ζωής.

Σας συνιστούμε η κατανάλωση αυτού του γεύματος να είναι περίπου 3 ώρες πριν αρχίσετε την άσκηση, για να επιτρέψετε την πλήρη πέψη.

Τα περισσότερα σκευάσματα φόρτωσης υδατανθράκων θα πρότειναν να καταναλώσετε αυτό το γεύμα 5:1 ως τελική διατροφική πρόσληψη το βράδυ πριν από την εκδήλωση ή βαριά άσκηση, αλλά αν ασκείστε αργότερα κατά την διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να συνεχίσετε τη φόρτωση υδατανθράκων 3 ώρες από την προγραμματισμένη έναρξη.

Το γεύμα SNAQ 5:1 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το tORQ Recovery Drink και το SNAQ 3:1 Recovery, σε ιδιαίτερα υψηλό φορτίο άσκησης, καθώς παρέχει υψηλότερη δόση υδατανθράκων για περαιτέρω υποβοήθηση της διαδικασίας αποκατάστασης.

Είναι γνωστό ότι η φόρτωση με υδατάνθρακες πριν από την άσκηση αντοχής μπορεί να είναι επωφελής για την απόδοση, εξασφαλίζοντας ότι τα Αποθέματα Γλυκογόνου των μυών είναι Πλήρως Αναπληρωμένα. Τα σύγχρονα πρωτόκολλα φόρτωσης υδατανθράκων κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η πλήρης αναπλήρωση του γλυκογόνου μπορεί να συμβεί σε μόλις 24 ώρες, όταν καταναλώνονται 10g ανά kg σωματικού βάρους υδατανθράκων. Για ένα άτομο 70kg, για παράδειγμα, αυτό ισοδυναμεί με 700g υδατάνθρακα – (αρκετοί υδατάνθρακες! ) Τα γεύματα SNAQ 5:1 Carbo-Load προσφέρουν 125g υδατάνθρακες, παρέχοντας ένα αξιοσημείωτο ποσοστό των καθημερινών θερμίδων σε υδατάνθρακες που απαιτούνται για την πλήρη αναπλήρωση του γλυκογόνου.

Είναι επίσης πολύ χαμηλά σε λίπος, εξασφαλίζοντας ότι οι υπερβολικές «άσχετες» θερμίδες δεν καταναλώνονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Συνδυάστε τα με μια ποικιλία άλλων πηγών υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά τροφές και ποτά στο προσκήνιο μέχρι την εκδήλωση ή βαριά σας άσκηση. Επίσης, σκεφτείτε τα tORQ SNAQ Bars ή το tORQ Energy Organic σε τρόφιμα και ποτά ή κάνετε το δικό του ουδέτερο ρόφημα για να βοηθήσετε στη διαδικασία φόρτωσης υδατανθράκων.

Η φόρτωση του μυϊκού γλυκογόνου θα σας επιτρέψει να ασκείστε σε μεγαλύτερη ένταση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθυστερώντας την εμφάνιση κόπωσης, συχνά γνωστή ως “Χτύπημα στον Τοίχο” κατά το τρέξιμο ή “Bonking” στην ποδηλασία. Αυτή η καταστροφική απώλεια ενέργειας και η σχετική πτώση της απόδοσης πρέπει να αποφευχθούν με κάθε κόστος – είναι πραγματικά δυσάρεστο!

Το σώμα έχει μια πολύ περιορισμένη ποσότητα ενδογενούς υδατάνθρακα, που αποθηκεύεται μέσα στον μυ και το συκώτι. Συνολικά, αυτά τα αποθέματα υδατανθράκων ισοδυναμούν με περίπου το 5% των συνολικών αποθεμάτων ενέργειας του σώματος, ωστόσο ο υδατάνθρακας είναι η προτιμώμενη πηγή καυσίμου και κατά τη διάρκεια της άσκησης που μπορεί να ισοδυναμεί με πάνω από 50% (ή περισσότερο) συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται, ανάλογα με την ένταση και τη διάρκεια άσκησης. Αυτά τα περιορισμένα αποθέματα, σε συνδυασμό με την περιορισμένη ικανότητα απορρόφησης και χρήσης υδατανθράκων κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορούν να καταλήξουν να εξαντληθούν σχεδόν εντελώς κατά τη διάρκεια μιας έντονης προπονητικής περιόδου αντοχής ή ανταγωνισμού.

Η κατανάλωση ενός πλούσιου σε υδατάνθρακες γεύματος 3-4 ώρες πριν από ένα ένα συμβάν μπορεί να συνεχίσει να αποκαθιστά το γλυκογόνο στις θέσεις αποθήκευσης του σώματος. Η αποθήκευση υδατανθράκων είναι κορεσμένη στα 500 γραμμάρια, με περίπου 400 γραμμάρια αποθηκευμένα μέσα στους σκελετικούς μύες και περίπου 100 γραμμάρια αποθηκευμένα μέσα στο συκώτι, έτσι ώστε ένα πλούσιο σε υδατάνθρακες γεύμα να θεωρείται λίγες ώρες πριν από την έναρξη της εκδήλωσής σας μπορεί να εξαντληθεί κατά την διάρκεια του ύπνου. Εναλλακτικά, η κατανάλωση ενός πρωινού SNAQ 5:1 ή ενός γεύματος πριν τον ύπνο είναι συνήθης πρακτική για εκδηλώσεις που ξεκινούν πολύ νωρίς το επόμενο πρωί.

Η πρωτεΐνη έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει την αναπλήρωση του γλυκογόνου όταν καταναλώνεται σε συνδυασμό με υδατάνθρακες. Οι μηχανισμοί που υποστηρίζουν τους αυξημένους ρυθμούς επανασύστασης του γλυκογόνου οφείλονται στην πρωτεΐνη που διεγείρει την ελεύθερη κυκλοφορία της ινσουλίνης αίματος, ρυθμίζοντας τη γλυκοπυρετική πρωτεΐνη GLUT-4, επιτρέποντας να περάσουν από το αίμα περισσότεροι υδατάνθρακες για να αποθηκευτούν στο μυ.

Η κατανάλωση πλούσιων, άπαχων πηγών πρωτεϊνών μπορεί να βελτιώσει την προσαρμογή της προπόνησης, ακολουθώντας την επαρκή διαθεσιμότητα ελεύθερων κυκλοφορούντων πρωτεϊνών που απαιτούνται για τη μυϊκή, κυτταρική επισκευή και ανασυγκρότηση, με την τόνωση των παραγόντων σύνθεσης μυϊκών πρωτεϊνών. Τα γεύματα SNAQ 5:1 περιέχουν επίσης 25g Πρωτεΐνης Vegeterian Υψηλής Ποιότητας με εκτεταμένο εύρος αμινοξέων. Η πρωτεΐνη παραδίδεται κυρίως από τη μοναδική μας και εξαιρετικά λειτουργική πρωτεΐνη Fusilli tORQ (διατίθεται ξεχωριστά) εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά χαμηλή πηγή λίπους πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας.

Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά αυτών των γευμάτων εξασφαλίζει ότι τόσο οι υδατάνθρακες όσο και οι πρωτεΐνες παραδίδονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο αίμα, βελτιστοποιώντας την παροχή «ωφέλιμων» θερμίδων. Αυτό σημαίνει ότι τα γεύματά μας περιέχουν λιγότερες συνολικές θερμίδες από ό, τι θα καταναλώνονταν συνήθως εάν δημιουργήσατε τις δικές σας συνταγές, λόγω της επικράτησης του λίπους σε πολλές πηγές πρωτεϊνών που διατίθενται στο εμπόριο και γενικά σε συστατικά τροφίμων.

Λαμβάνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά εδώ στην tORQ και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γεύματα SNAQ που έχουμε δημιουργήσει είναι «Πραγματική Τροφή». Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση της Soil Association Organic και της Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα γεύματά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας φυσικές φυτικές σκόνες, βότανα, μπαχαρικά και καρυκεύματα για να συμπληρώσουν τεχνικά υψηλή πρωτεΐνη και ζυμαρικά που παρέχουν την πλειοψηφία των μακροθρεπτικών θερμίδων.

Τα γεύματα SNAQ είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων και προτείνουμε να συνοδεύσετε το γεύμα SNAQ με φρέσκια σαλάτα, μπρόκολο, πράσινα φασόλια ή άλλα ινώδη λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες. Τα γεύματά μας μπορούν να καταναλωθούν μόνοι τους χωρίς συνοδεία και θα είναι πολύ λειτουργικά, αλλά πάντα θα συνιστούσαμε την τακτική κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της άσκησης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα TORQ φυσικά, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Read more

Μάρκα

Torq

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.095 kg
Γεύσεις

Mushroom, Tomato

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.