tORQ Recovery Bars

‘’Τα tORQ Recovery Bars είναι ακριβής σε αναλογία υδατάνθρακα 3: 1 Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος, με εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (η χαμηλότερη από οποιαδήποτε μπάρα υψηλών πρωτεϊνών που γνωρίζουμε στην αγορά) για γρήγορη απορρόφηση θρεπτικών συστατικών. Είναι Ψυχρής Πίεσης από φυσικά συστατικά, που σημαίνει ότι δεν μαγειρεύονται ούτε ψήνονται και είναι πιστοποιημένα Fairtrade, εξασφαλίζοντας ότι οι αγρότες στις αναπτυσσόμενες χώρες καταβάλλουν μια δίκαιη τιμή για τις καλλιέργειες που παράγουν.’’

  • 3:1 Υδατάνθρακες : Πρωτεϊνη Ορού Γάλακτος
  • Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες
  • Μέρος του Συστήματος Ανάκτησης tORQ
  • Εξαιρετικά Χαμηλό σε Λιπαρά
  • Ψυχρής Πίεσης

Αναπτύξαμε την tORQ Recovery Bar για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη για μια βολική λύση ανάκτησης που δεν απαιτεί πηγή νερού (όπως ένα ποτό ανάκτησης) και μπορεί να μεταφερθεί εύκολα από τόπο σε τόπο. Είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να καταναλωθεί σαν ένα υγιεινό χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά σνακ, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ή ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ ασκήστε, λόγω των ιδιότητων ταχείας απορρόφησης. Πάντα θα συμβουλεύαμε τους αθλητές και τους σωματικά δραστήριους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το tORQ Recovery Drink από τη νέα μας μπάρα ως βέλτιστη λύση, διότι το ποτό μας περιέχει σημαντική ποσότητα νερού για λόγους επανυδάτωσης, δόσεις L-γλουταμίνης και D-Ribose. Αυτό σημαίνει ότι το tORQ Recovery Bar θα προσφέρει σημαντικά οφέλη αποκατάστασης εάν ληφθεί με τη σωστή δόση και είναι μια ιδανική επιλογή για μια τροφή μετά την άσκηση όταν μια προπόνηση δεν είναι αρκετά αυστηρή ώστε να δικαιολογεί μια πλήρη δόση tORQ Recovery Drink.

Το tORQ Recovery Bar χρησιμοποιεί ένα μείγμα υδατανθράκων 3:1 πρωτεΐνης ορού γάλακτος 100%.

Η έρευνα έχει αποδείξει ότι η κατανάλωση πολλών μεταφερόμενων υδατανθράκων και πρωτεΐνης ορού γάλακτος σε αναλογία 3:1 αμέσως μετά την άσκηση θα επιταχύνει τη σύνθεση γλυκογόνου. Με άλλα λόγια, θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε υδατάνθρακες αποτελεσματικότερα από ό, τι η κατανάλωση υδατάνθρακα μόνο ή να περιμένετε μέχρι να περάσει το παράθυρο “αποθήκευσης γλυκογόνου”. Είναι επίσης αναμφίβολα αποδεδειγμένο ότι η Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος είναι ταχύτερη, πιο διαλυτή και απορροφάται πιο γρήγορα από οποιαδήποτε άλλη πηγή πρωτεΐνης και έτσι παρέχει τα απαραίτητα αμινοξέα για μυϊκή αποκατάσταση με μικρή καθυστέρηση.

Το tORQ Recovery Bar περιέχει μόνο 1.5g λίπος για γρήγορη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. Το λίπος επιβραδύνει την απορρόφηση πρωτεϊνών και υδατανθράκων από το έντερο, έτσι ώστε να παρασχεθούν γρήγορα αυτά τα ζωτικά θρεπτικά συστατικά στην κυκλοφορία του αίματος, αυτό είναι όπου πολλά άλλα παρόμοια προϊόντα στην αγορά δεν έχουν. Η μη απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών γρήγορα θα εμποδίσει τη διαδικασία αποκατάστασης, λόγω του στενού χρονικού παραθύρου που υπάρχει για να επιβιβαστούν αυτές οι θερμίδες. Μπορούμε με βεβαιότητα να ισχυριστούμε ότι το tORQ Recovery Bar είναι το χαμηλότερο προϊόν λίπους του είδους του στην αγορά με σημαντικό περιθώριο.

Το tORQ Recovery Bar περιέχει 13.5g πρωτεΐνης ορού γάλακτος ταχείας δράσης. Με τη χρήση μιας πρωτοποριακής νέας πρωτεΐνης ορρού γάλακτος, καθώς και με την υψηλή ποιότητα πρωτεΐνης ορού γάλακτος, το 100% της πρωτεΐνης στη ράβδο ανάκτησης tORQ προέρχεται από τον ορό γάλακτος. Αν και η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη αυτής της ράβδου δεν είναι τόσο υψηλή όσο κάποιες άλλες πρωτεϊνικές ράβδοι στην αγορά, ο σκοπός αυτής της ράβδου είναι η γρήγορη αποκατάσταση μετά από άσκηση, όχι μόνο για την παροχή πρωτεϊνών. Τα διαπιστευτήρια 3:1 είναι πολύ πιο σημαντικά από την προοπτική ανάκαμψης της αντοχής, από τη συσσώρευση περισσότερων πρωτεϊνών. Ανεξάρτητα από αυτό, ωστόσο 13,5 g εξακολουθεί να είναι σημαντική δόση πρωτεΐνης.

 

Το tORQ Recovery Bar προσφέρει ευελιξία για σνακ κατά τη διάρκεια της άσκησης. Καθώς η tORQ Recovery Bar περιέχει ισχυρή δόση πρωτεΐνης ορού γάλακτος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας για τη διατήρηση των πρωτεϊνικών επιπέδων στο αίμα (συντήρηση). Τα φυσικά σάκχαρα φρούτων και το σιρόπι ρυζιού που περιέχονται μέσα στις ράβδους θα παρέχουν επίσης υδατάνθρακες για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζωτικών αποθεμάτων γλυκογόνου. Η κατανάλωση πρωτεΐνης κατά τη διάρκεια της άσκησης γενικά δεν συνιστάται, επειδή επιβραδύνει την παροχή υδατανθράκων, αλλά υπάρχει ισχυρό επιχείρημα ότι στα προπονητικά camp και τις πολυήμερες δοκιμασίες όπου το φορτίο αντοχής είναι ιδιαίτερα υψηλό και επαναλαμβανόμενο, καταναλώνοντας κάποια πρωτεΐνη περιοδικά (σπάνια) μπορεί να υποστηρίξει μακροπρόθεσμες επιδόσεις. Η εύρεση πηγών χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά πρωτεΐνης που μπορεί να απορροφηθεί γρήγορα ενώ ασκείσται για να αποφευχθεί η γαστρεντερική δυσφορία και να μην παρεμβαίνει στις στρατηγικές τροφοδοσίας είναι συχνά πολύ δύσκολη. Η tORQ Recovery Bar αντιπροσωπεύει την τέλεια λύση σε αυτό το πρόβλημα με τις ιδιότητες ταχείας απορρόφησης.

Το tORQ Recovery Bar είναι Ψυχρής Πίεσης και είναι ένα προϊόν Fairtrade. Όλα τα ακατέργαστα συστατικά που χρησιμοποιούνται για τη διαμόρφωση της Μπάρας Ανάκτησης tORQ πιέζονται εν ψυχρώ, χωρίς να χρειαστεί να μαγειρευτεί ή να ψηθεί.

Η tORQ Recovery Bar δεν περιέχει χρώματα, γεύσεις, συντηρητικά ή τεχνητά γλυκαντικά. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς στην tORQ τα προϊόντα μας να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικά, όχι μόνο για λόγους υγείας αλλά βασικά επειδή θεωρούμε ότι κάτι που προστέθηκε σε ένα από τα τα προϊόντα μας που δεν χρειάζεται ουσιαστικά να υπάρχουν είναι ένα εμπόδιο στην απορρόφηση. Αν δεν είναι απαραίτητο, δεν το βάζουμε.

Γιατί δημιουργήσαμε μια μπάρα ανάκτησης όταν έχουμε ήδη το tORQ Recovery Drink;

Εδώ και πολλά χρόνια συγκρατήσαμε την παραγωγή μιας μπάρας ανάκτησης, διότι θεωρήσαμε ότι το tORQ Recovery Drink είναι απλά το καλύτερο εργαλείο για τη δουλειά και δεν υπήρχε ανάγκη. Παρόλο που εξακολουθούμε να θεωρούμε κάτι τέτοιο, μάθαμε, αναπτύσσοντας την γκάμα των προϊόντων που τροφοδοτούμε, οι πελάτες μας εκτιμούν την επιλογή και σε πολλές περιπτώσεις, μια μπάρα ανάκτησης είναι απλά πιο βολική. Υποστηρίζουμε ακόμη έντονα τη χρήση του ποτού μας ως βέλτιστη λύση για την ανάκτηση, επειδή περιέχει ρευστό για την επανυδάτωση, καθώς και τα βασικά θρεπτικά συστατικά, D-Ribose και L-Glutamine, τα οποία έχουν βαθιά επίδραση στην ανάκτηση. Ωστόσο, το tORQ Recovery Bar αντιπροσωπεύει μακράν τη χαμηλότερη μπάρα ανάκτησης λιπαρών πρωτεϊνών στην αγορά και έχει βελτιστοποιηθεί με πρωτεΐνη ορού γάλακτος 100%, επομένως θεωρούμε ότι είναι πιο ικανή από τα περισσότερα άλλα ποτά ανάκτησης στην αγορά. Η tORQ Recovery Bar προσφέρει επίσης την ευελιξία για σνακ και κατανάλωση κατά τη διάρκεια της άσκησης, η οποία δεν αποτελεί χαρακτηριστικό που μπορεί να υπερηφανεύεται το tORQ Recovery Drink.

Πόσες μπάρες πρέπει να καταναλώσω;

Η κατανάλωση 1 μπάρας θα βοηθήσει οποιονδήποτε μέσω της διαδικασίας ανάκτησης, αλλά είναι βέλτιστη μόνο για τα μικρότερα άτομα που ζυγίζουν έως 55 κιλά. Μετά από εξαντλητική άσκηση, προτείνουμε έντονα ότι τα βαρύτερα άτομα είτε καταναλώνουν 2 μπάρες είτε χρησιμοποιούν το t>ORQ Recovery Drink, όπου η δόση μπορεί να προσαρμοστεί στο σωματικό βάρος ενός ατόμου. Αξίζει να σημειωθεί, όπως υποδείξατε νωρίτερα στην περίληψη προϊόντων, ότι μπορεί να θεωρήσετε κάποιες συνεδρίες άσκησης ως μη επαρκείς για να δικαιολογήσετε μια πλήρη δόση tORQ Recovery Drink, έτσι μια ενιαία μπάρα ανάκτησης tORQ για ένα βαρύτερο άτομο στην περίπτωση αυτή αντιπροσωπεύει τέλεια επιλογή.
Παρακαλούμε αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε σχετικά με το Σύστημα Ανάκτησης tORQ. Όπως και με το tORQ Recovery Bar ή το tORQ Recovery Drink, διαθέτουμε επίσης ένα προϊόν που ονομάζεται tORQ Recovery Plus +, που αποτελεί συμπληρωματικό συμπλήρωμα απόδοσης για αθλητές με ιδιαίτερα υψηλά φορτία προπόνησης.