Sold Out

TORQ Κουτί Ταξιδιού

11.50

Out of stock

Εξαντλημένο

Περιγραφή

Στιβαρό και κομψό εσωτερικό βαμμένο κάνιστρο εξωθημένο από ένα ενιαίο σφαιρίο αλουμινίου που παρέχει την τέλεια υποδοχή για σκόνες ενέργειας και ανάκτησης TORQ.
Διατηρεί 500g έως 800g σκόνης TORQ Energy / Recovery
Εξωθήθηκε από ένα μόνο σφαιρίο αλουμινίου
Κομψή ματ / γυαλιστερό φινίρισμα
Αφαιρούμενη κορυφή κοχλία
Εσωτερικά μάλλινα
Πολύ ισχυρή
Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια μπανιέρα από μια θήκη για να μεταφέρετε την ενέργεια TORQ και την ανάκτηση γύρω σας μαζί σας καθώς ταξιδεύετε ή σαν την ιδέα κάποιων μαγειρικών σκευών που επηρεάζονται από το TORQ, αυτό θα μπορούσε να είναι το προϊόν για εσάς;

Το μεταφορικό δοχείο TORQ είναι ένα εύρωστο δοχείο αλουμινίου εξωθημένο από ένα μόνο σφαιρίδιο αλουμινίου. Το καπάκι με βιδωτό κάλυμμα, επίσης σφυρηλατημένο από αλουμίνιο, είναι στεγανό σε αέρα / υγρασία και τα εσωτερικά του δοχείου είναι διαυγώς βερνικωμένα για να διασφαλίσουν ότι το αλουμίνιο είναι σφραγισμένο μακριά από την επαφή με οποιαδήποτε τρόφιμα που μπορούν να μεταφερθούν μέσα.

Το εξωτερικό του TORQ Carry Canister έχει ζωγραφιστεί με ένα εξαιρετικά ανθεκτικό ματ μαύρο σμάλτο, δίνοντας ένα εξαιρετικό ποιοτικό φινίρισμα στο προϊόν. Το λογότυπο TORQ προστέθηκε στη συνέχεια με λεπτό γυαλιστερό βερνίκι και το βιδωτό καπάκι από βουρτσισμένο αλουμίνιο έχει ανάγλυφο με το λογότυπο TORQ για να τελειώσει ένα πολύ επιθυμητό αντικείμενο.

Το δοχείο μεταφοράς TORQ κρατά περίπου 800 γραμμάρια σκόνης TORQ, δίδει ή παίρνει 100 γραμμάρια ανάλογα με την πυκνότητα του προϊόντος που χρησιμοποιείτε και έχουμε αναπτύξει το Carry Canister για 3 βασικούς λόγους:

* Δεδομένου ότι απομακρυνόμαστε από τις πλαστικές μπανιέρες προς την κατεύθυνση των σακουλών για τις μεγαλύτερες μερίδες των σκευασμάτων TORQ Energy και TORQ Recovery σκονών, αποδέχεται ότι μερικοί προτιμούν να μεταγγίσουν τη σκόνη τους σε άλλο σκάφος αντί να το βγάλουν από τη θήκη. Θεωρούμε ότι υπάρχουν πολλά οφέλη για τη χρήση του θύλακα αντί για ένα άλλο σκάφος, το κύριο είναι ότι η θήκη θα συρρικνωθεί καθώς χρησιμοποιείτε το προϊόν, παίρνοντας λιγότερο χώρο στο ντουλάπι σας καθώς εργάζεστε μέσα από αυτό, όπου ως μπανιέρα ή κάνιστρο θα παραμείνει φυσικά το ίδιο μέγεθος. Ωστόσο, αποδεχόμαστε ότι οι άνθρωποι έχουν προτιμήσεις και επομένως το TORQ Carry Canister προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο αποθήκευσης για όσους το προτιμούν.

* Ωστόσο, το βλέπετε, μια μπανιέρα TORQ ή μια θήκη TORQ δεν φαίνεται να είναι μεγάλη σε μια επιφάνεια κουζίνας και μπορεί να φαίνεται ακατάστατη. Η χρήση ενός μαύρου φινιρίσματος, σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, κρατά το κάνιστρο πολύ “φόντο” στην κουζίνα σας και συνεπώς θα λειτουργήσει στα περισσότερα διακοσμητικά περιβάλλοντα. Απλά μεταγγίστε τη σκόνη από τη σακούλα σας στο δοχείο μεταφοράς TORQ και αφήστε την να καθίσει στην επιφάνεια της κουζίνας, καθιστώντας εύκολη την τοποθέτηση των χεριών σας χωρίς να χάσετε την εμφάνιση της κουζίνας σας – τολμάμε να το πούμε, ίσως ακόμη και να το ενισχύσουμε;

* Όταν ταξιδεύετε, προσφέρουμε ένα στερεό διάλυμα για την ασφαλή μεταφορά των σκονών σας σε μια σακούλα με τη χρήση ενός ιμάντα TORQ. Η μόνη ευπάθεια αυτής της μεθόδου θα ήταν τα αιχμηρά αντικείμενα – ασυνήθιστα γνωρίζουμε, ειδικά αν έχετε συσκευάσει τον εαυτό σας κακό, αλλά το TORQ Carry Canister είναι τόσο ανθεκτικό, δεν χρειάζεται καν να ανησυχείτε για αυτό. Οι μπανιέρες των 500g που χρησιμοποιούμε για τις μικρότερες δόσεις TORQ Energy και TORQ Recovery μπορούν να πέσουν θύματα ρωγμών και οι κορυφές να πέσουν κάτω από πίεση, κάτι που δεν θα συμβεί με το TORQ Carry Canister. Αυτό το προϊόν είναι ένα σκάφος που προστατεύει από βόμβες για τη μεταφορά των σκονών σας γύρω και μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά χωρίς να υποβαθμιστεί η απόδοση, ίσως μερικές μικρές χτυπήματα και γρατζουνιές, αν χρησιμοποιηθεί για ταξίδια καθώς μεγαλώνει.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.050 kg
Μέγεθος

L/XL

Brand

TORQ

Εταιρία

Torq