Sold Out

Omega + D3

30.00

Out of stock

Το Omega+D3 περιέχει τριγλυκερίδια EPA/DHA Ωμέγα. Μελέτες έχουν δείξει ότι το ιχθυέλαιο σε μορφή τριγλυκεριδίου απορροφάται 70% περισσότερο από τους αιθυλεστέρες.

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 5060601850225 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

IMMUNE SYSTEM / JOINT MOBILITY / BONE & CARDIOVASCULAR HEALTH

Το Omega+D3 περιέχει τριγλυκερίδια EPA/DHA Ωμέγα. Μελέτες έχουν δείξει ότι το ιχθυέλαιο σε μορφή τριγλυκεριδίου απορροφάται 70% περισσότερο από τους αιθυλεστέρες.

Τα οφέλη της διατροφής με Ωμέγα-3 περιλαμβάνουν την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Αυτά τα οφέλη μπορείτε να απολαύσετε μόνο εάν το σώμα σας απορροφήσει πραγματικά αυτά τα απαραίτητα λιπαρά οξέα. Η μορφή τριγλυκεριδίων σημαίνει καλύτερη απορρόφηση και χωρίς κίνδυνο μοριακής αστάθειας.

Το Omega+D3 περιέχει επίσης 4000 IUs βιταμίνης D.

Η βιταμίνη D είναι μια λιποδιαλυτή βιταμίνη που το σώμα σας απορροφά και αποθηκεύει για να παραμείνει υγιές. Αυτή η απαραίτητη βιταμίνη βοηθά το σώμα να διατηρήσει μέταλλα όπως το ασβέστιο και έχει μελετηθεί για τη βελτίωση της συνολικής διάθεσής σας.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας αναφέρει ότι το ανώτατο όριο για τη βιταμίνη D είναι 4.000 IU/ημέρα για τα παιδιά 9 ετών και άνω, ενήλικες και έγκυες και θηλάζουσες έφηβες και γυναίκες.

Πολλοί συνιστούν στα άτομα που καταναλώνουν περισσότερες από 2.000 IU/ημέρα βιταμίνης D (από δίαιτα και συμπληρώματα) θα πρέπει να λαμβάνουν περιοδικά μέτρηση 25-υδροξυ βιταμίνης D ορού.

Συμπλήρωμα βιταμίνης D δεν συνιστάται για άτομα με υψηλά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα.
• Προωθεί την υγιή απόκριση σε φλεγμονή που προκαλείται από την άσκηση
• Βοηθά στη διατήρηση του ανοσοποιητικού συστήματος ισχυρό
• Φορτωμένο με EPA και DHA, ευεργετικό για τη βέλτιστη υγεία
• Προωθεί την υγιή κινητικότητα της καρδιάς, του εγκεφάλου και των αρθρώσεων
• Η βιταμίνη D3 προάγει την απορρόφηση του ασβεστίου για τη δύναμη και τη συντήρηση των οστών

1 SOFTGEL ΜΕ ΓΕΥΜΑ [Για βέλτιστα αποτελέσματα]

ΟΔΗΓΙΕΣ : 2 SOFTGELS / ΗΜΕΡΑ (Πρωί – Βράδυ με φαγητό)

Το Omega+D3 είναι ένα προϊόν 2 σε 1 που συνιστάται για όποιον θέλει να υποστηρίξει διατροφικά συντήρηση των αρθρώσεων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και των οστών μαζί με ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.


GLUTEN FREE / SOY FREE / NON-GMO

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.900 kg
Brand

Xendurance

Στόχος

Υγεία

Εταιρία

Xendurance