Περιγραφή

Ψάχνετε χάπια κατά του άγχους για τη φυσική αντιμετώπιση του στρες;
Ο συνδυασμός από εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής με βιταμίνες, εκχυλίσματα βοτάνων, μέταλλα και ιχνοστοιχεία έχουν ευεργετική δράση.
Σας προτείνουμε να γνωρίσετε το πακέτο ANTI STRESS & RELAX.
Το άγχος στις μέρες μας είναι ένα καθημερινό πρόβλημα για πολύ κόσμο. Χαρακτηρίζεται από μια διαρκή ανησυχία και νευρικότητα και συχνά συνδέεται με ψυχικά νοσήματα και εγκεφαλικές δυσλειτουργίες.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που καταλήγουν στην αντιμετώπισή του με φαρμακευτική αγωγή.

Πέρα από τη λύση της φαρμακευτικής αγωγής υπάρχουν μια σειρά από τρόποι εναλλακτικοί και στρατηγικές που μπορεί να βοηθήσουν στην μείωση των συμπτωμάτων που προκαλεί το άγχος, όπως η άσκηση και τεχνικές αναπνοών.

Επιπλέον υπάρχουν ορισμένες βότανα και θρεπτικά συστατικά που μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση της έντασης των δυσάρεστων συμπτωμάτων που συνοδεύουν το άγχος, καθώς συμβάλλουν στην καλή και εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου.

Η ομάδα της Healthia με βάση αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών σχεδίασε το εξειδικευμένο πακέτο 4 φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής ANTISTRESS & RELAX.

Λίγα λόγια για τα περιεχόμενα του πακέτου:

Green Tea

Το πράσινο τσάι περιέχει το αμινοξύ L- θεανίνη που έχει μελετηθεί για την ευεργετική του δράση στην υγεία του εγκεφάλου καθώς και στη μείωση του άγχους.

Σε μια μικρή μελέτη, άτομα που κατανάλωσαν L-θεανίνη βίωσαν μείωση στις αντιδράσεις ψυχολογικού στρες που πυροδοτούνται από το άγχος, όπως η ταχυπαλμία.

Μια άλλη μελέτη βρήκε πως άτομα που κατανάλωσαν ροφήματα που περιείχαν L- θεανίνη είχαν μειωμένα επίπεδα κορτιζόλης, μια ορμόνη που συνδέεται άμεσα με το άγχος.

Αυτά τα αποτελέσματα πιθανόν να οφείλονται στη ιδιότητα της L- θεανίνης να αποτρέπει την υπερδιέγερση των νεύρων.

Επιπλέον η L- θεανίνη ενδέχεται να αυξάνει τα επίπεδα της GABA, της ντοπαμίνης και της σερετονίνης, νευροδιαβιβαστές που έχουν αγχολυτική δράση.

Το πράσινο τσάι περιέχει την επιγαλλοκατεχίνη EGCG, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Μια από της δράσεις της είναι ενδεχομένως και η αύξηση του GABA που σχετίζεται με τη μείωση των συμπτωμάτων του άγχους.

Μια μελέτη σε ποντίκια βρήκε πως η επιγαλλοκατεχίνη EGCG είχε την ίδια καταπραϋντική δράση στα συμπτώματα άγχους με κοινές φαρμακευτικές αγχολυτικές αγωγές.

Η ευεργετική δράση της L-θεανίνης και της επιγαλλοκατεχίνης EGCG ίσως είναι ο βασικός λόγος που το πράσινο τσάι βοηθάει στη μείωση του στρες και του άγχους.

Xtra Turmeric

Το τουρμερίκ είναι ένα μπαχαρικό που περιέχει τη δραστική ουσία κουρκουμίνη.

Ένα φυτοχημικό που έχει μελετηθεί εκτενέστερα για τη δράση του στην υγεία του εγκεφάλου καθώς και για τον έλεγχο των διαταραχών άγχους.

Μελέτες σε ζώα και σε δοκιμαστικό σωλήνα υποστηρίζουν πως η κουρκουμίνη αυξάνει τη δράση των ωμέγα 3 DHA στον εγκέφαλο καθώς βοηθάει τον οργανισμό στη σύνθεσή του.

Σε μια μελέτη, δοσολογία 20 mg κουρκουμίνης ανά κιλό σωματικού βάρους οδήγησε με δραστική μείωση των συμπτωμάτων άγχους σε ποντίκια σε σχέση με ποντίκια που δόθηκε μικρότερη δόση.

Η κουρκουμίνη επιπλέον έχει ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση και προστατεύει αποτελεσματικά τα εγκεφαλικά κύτταρα από γήρανση.

Τα παραπάνω αποτελέσματα οφείλονται μερικώς στην ιδιότητα της κουρκουμίνης να μειώνει τους δείκτες φλεγμονής όπως οι κυτοκίνες που συχνά συνδέονται με τη δημιουργία άγχους.

Επιπλέον η λήψη κουρκουμίνης έδειξε πως αυξάνει την αντιοξειδωτική ικανότητα του αίματος και μειώνει το οξειδωτικό στρες. Δύο δείκτες που είναι χαμηλοί σε άτομα που έχουν άγχος.

Alpha Probiotica

Τα προβιοτικά στελέχη που περιέχει το παραδοσιακό γιαούρτι (αυτό με την πέτσα, όχι όλα τα γιαούρτια που κυκλοφορούν στο εμπόριο) έχουν ευεργετική δράση στη ψυχική υγεία και στην εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου.

Μελέτες έδειξαν πως τροφές που περιέχουν προβιοτικά όπως το γιαούρτι ενδέχεται να έχουν ευεργετική δράση στην ψυχική υγεία και στην εύρυθμη λειτουργία του εγκεφάλου αποτρέποντας τις βλάβες που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και οι νευροτοξίνες στους νευρώνες και στους ιστούς του εγκεφάλου που μπορεί να πυροδοτήσουν το άγχος.

Σε μια μελέτη, άτομα που κατανάλωναν γιαούρτι με προβιοτικά σε καθημερινή βάση είχαν καλύτερη διαχείριση του άγχους από ότι άλλοι που κατανάλωσαν γιαούρτι που δεν περιείχε προβιοτικά.

Μια άλλη μελέτη έδειξε πως γυναίκες που κατανάλωσαν 125 γραμμάρια γιαουρτιού 2 φορές την εβδομάδα και για διάστημα 4 εβδομάδων είχαν καλύτερη λειτουργία στις περιοχές του εγκεφάλου που σχετίζονται με τη διαχείριση των συναισθημάτων, πράγμα που μπορεί να σχετίζεται και με την καλύτερη διαχείριση του άγχους.

Anti-Stress & Relax

Το συμπλήρωμα διατροφής Anti-Stress & Relax αποτελεί έναν συνεργιστικό συνδυασμό προσαρμογώνων βοτάνων, ριζωμάτων, μανιταριού reishi καθώς και βιταμινών.

Είναι σχεδιασμένο για την καταπολέμηση του στρες και την κόπωση των επινεφριδίων, υποστηρίζοντας παράλληλα το ανοσοποιητικό σύστημα, τα επίπεδα ενέργειας και τις εγκεφαλικές επιδόσεις.

Είναι σχεδιασμένο για να χαρίζει:

  • ευεξία
  • ηρεμία
  • ζωτικότητα
  • καλύτερη συγκέντρωση
  • καλύτερη απόδοση στην καθημερινότητα

Το συμπλήρωμα διατροφής Anti Stress & Relax περιέχει ισχυρά προσαρμογόνα συστατικά που συμβάλλουν στην ορμονική ισορροπία και διαχείριση του στρες που σχετίζεται με μια δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός από εκχυλίσματα βοτάνων βοηθούν τον οργανισμό να προσαρμοστεί στις συνθήκες είτε έντασης είτε χαλάρωσης και ηρεμίας, αντίστοιχα.

Τα προσαρμογόνα βότανα συμβάλλουν στην καλύτερη “προσαρμογή” του οργανισμού σε μεταβαλλόμενες καταστάσεις καθώς και στην ομαλή λειτουργία των φυσιολογικών λειτουργιών του οργανισμού.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.800 kg

Εταιρία

Healthia