Μελατονίνη 100tab – NOW Foods

14.00

In stock

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 733739032621 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Τα δισκία μελατονίνης είναι κατάλληλα για τη μείωση του χρόνου που χρειάζεστε για να αποκοιμηθείτε και την ανακούφιση από την κούραση μετά από ταξίδι σε άλλη ζώνη ώρας, που είναι επίσης γνωστή και ως “jet lag”. Επιπλέον, τα δισκία περιέχουν βιταμίνη Β3, Β6 και το μεταλλικό στοιχείο του μαγνησίου, τα οποία υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και περιορίζουν την κούραση.

Η Μελατονίνη βοηθά στη μείωση της κόπωσης που προκύπτει κατά την αλλαγή ζώνης ώρας, φαινόμενο γνωστό και ως jet lag, το οποίο μειώνει τον χρόνο ύπνου

Η Μελατονίνη διατίθεται σε δισκία vegan και πρόκειται για μια νευροορμόνη που είναι χρήσιμη για τη ρύθμιση του ύπνου. Η μελατονίνη βοηθά στη μείωση της κόπωσης που αισθάνεται κάποιος έπειτα από πτήση μεγάλης διάρκειας, σε άλλη ζώνη ώρας, επίσης γνωστή και ως “jet lag”. Θα έχετε αυτό το αποτέλεσμα μετά τη λήψη 0.5 mg μελατονίνης λίγο πριν τον ύπνο, κατά την πρώτη ημέρα του ταξιδιού σας και λίγες ημέρες μετά την άφιξή σας στον προορισμό σας. Η μελατονίνη βοηθά επίσης στη μείωση του χρόνου που χρειάζεστε για να αποκοιμηθείτε, εάν λαμβάνετε το δισκίο λίγο πριν τον ύπνο. Μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων, τα δισκία περιέχουν επίσης βιταμίνη Β3, Β6 και το μεταλλικό στοιχείο του μαγνησίου, τα οποία υποστηρίζουν τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και της ψυχικής ισορροπίας, καθώς και τη μείωση της κόπωσης.

Μελατονίνη και τα Οφέλη της

περιέχει μελατονίνη, βιταμίνη Β3, Β6 και μαγνήσιο
ανακουφίζει από την κόπωση του jet lag
μειώνει το χρόνο που χρειάζεστε για να αποκοιμηθείτε
υποστηρίζει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και την ψυχική ισορροπία
συμβάλλει στη μείωση της κούρασης
είναι κατάλληλο για vegans

Συστατικά
Μελατονίνη, νιασίνη (ως νιασιναμίδη), βιταμίνη Β6 (ως υδροχλωρική πυριδοξίνη), μαγνήσιο (από κιτρικό μαγνήσιο).

Λοιπά συστατικά
Ανθρακικό ασβέστιο, μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλοκυτταρίνη, στεατικό οξύ (φυτική πηγή), υλικό επικάλυψης και στεατικό μαγνήσιο (φυτική πηγή).

Δοσολογία
Λαμβάνετε 1 δισκίο περίπου 1 ώρα πριν από τον ύπνο, με χυμό ή νερό.

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφικές πληροφορίες 1 δισκίο
Νιασίνη (ως νιασιμίδη) 100 mg
Βιταμίνη B-6 (ως HCL πυριδοξίνη) 5 mg
Μαγνήσιο (από κιτρικό μαγνήσιο) 40 mg
Μελατονίνη 1 mg

Προειδοποίηση
Μόνο για ενήλικες. Μπορεί να προκαλέσει υπνηλία. Μην χρησιμοποιείτε όχημα ή βαριά μηχανήματα μετά την κατανάλωση μελατονίνης. Εάν είστε έγκυος / θηλάζετε, λαμβάνετε φάρμακα (ηρεμιστικά, ανοσοκατασταλτικά ή αντιπηκτικά) ή έχετε προβλήματα υγείας (συμπεριλαμβανομένων διαβήτη, αυτοάνοσων παθήσεων, καταθλιπτικών διαταραχών, καρδιαγγειακών παθήσεων και επιληψίας), συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη χρήση. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. Μετά το πρώτο άνοιγμα, αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.300 kg
Brand

NOW Foods

Εταιρία

NOW Foods