Μετά την Εκδήλωση του Αγώνα

Μια σκέψη είναι ότι μόλις ολοκληρωθεί ο αγώνας, έχετε κάθε λόγο να ανταμείψετε τον εαυτό σας με μια μπύρα και λίγη απόλαυση. Ενώ δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με αυτήν την προοπτική, υπάρχει συμβιβασμός.

Μέσα σε 15 λεπτά από την ολοκλήρωση, θα πρέπει να καταναλώνετε το ιδανικό Ρόφημα Αποκατάστασης, γιατί τα σωστά θρεπτικά συστατικά αυτή τη στιγμή θα εκτελέσουν τεράστια δουλειά και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να περπατήσετε και να λειτουργήσετε σχετικά κανονικά την επόμενη μέρα.

Μόλις πάρετε το Ρόφημα Αποκατάστασης, φυσικά, χαλαρώστε, πιείτε μια μπύρα και φάτε μερικά από τα πράγματα για τα οποία δεν σας επιτρέπονταν τις τελευταίες δύο ημέρες.

Αυτό που είναι ζωτικής σημασίας για να ανταποκριθείτε σε μια πολυήμερη εκδήλωση είναι ότι μπορείτε να επιβιώσετε την 1η ημέρα ακόμα και με κακή διατροφή, αλλά καθώς εξελίσσεται το συμβάν, η αδυναμία φροντίδας του εαυτού σας στα πρώτα στάδια, θα ρίξουν σε μεγάλο βαθμό την απόδοση σας την 3 ή 4 ημέρα.

Ακολουθήστε το tORQ mOTO του: «Φάτε σήμερα, για αύριο»

Σωστή Φόρτωση Υδατανθράκων μέχρι την ημέρα της εκδήλωσης

Αρχίστε να τροφοδοτείστε σωστά και με μέτρο μετά την εκκίνηση

Κάνετε λογικές επιλογές τροφής στους σταθμούς τροφοδοσίας

Ρόφημα Αποκατάστασης εντός 15 λεπτών από την ολοκλήρωση

Συνεχίστε να τρώτε και μην πίνετε πολύ αλκοόλ

Εάν κάνετε όλα αυτά, θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά θα αισθάνεστε κάθε μέρα και για το τι είστε ικανοί να κάνετε.

Η κύρια λειτουργία ενός Ροφήματος Αποκατάστασης είναι να αποκαταστήσει τα επίπεδα υδατανθράκων των μυών (γλυκογόνο) στα φυσιολογικά το συντομότερο δυνατό, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ασκηθείτε ξανά γρηγορότερα. Επίσης η καλή ποιότητα Ροφήματος Αποκατάστασης θα βοηθήσει τη μυϊκή/βιοχημική επιδιόρθωση και θα υποστηρίξει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Η γνώμη μας είναι ότι τα ροφήματα αποκατάστασης χρησιμοποιούνται καλύτερα κατά τη διάρκεια περιόδων προπόνησης με μεγάλο όγκο φορτίου επειδή αυξάνουν την ανθεκτικότητα σας στην προπόνηση και σας επιτρέπουν να εκτελείται μεγαλύτερο όγκο προπόνησης με αποτέλεσμα καλύτερη φυσική κατάσταση. Μετά από ένα τέτοιο γεγονός, σίγουρα θα σας βοηθήσει να νιώσετε λιγότερο κουρασμένος την επόμενη μέρα, αλλά μάλλον θα δώσετε στον εαυτό σας λίγες μέρες ξεκούρασης ούτως ή άλλως ως ανταμοιβή.

Λοιπόν πόσο απαραίτητο είναι;

Η επιλογή είναι δική σου

Το Ρόφημα Αποκατάστασης tORQ είναι τώρα διαθέσιμο σε φακελάκι μεμονωμένης δόσης των 75 γραμμαρίων, επιτρέποντας στους χρήστες να δοκιμάσουν διάφορες γεύσεις. Όμως, καθώς η δοσολογία μετριέται κανονικά σύμφωνα με το σωματικό βάρος, βαρύτεροι αθλητές μπορεί να χρειάζονται μεγαλύτερη δόση.

Για άλλη μια φορά, υπάρχει το θέμα της περιεκτικότητας σε λιπαρά. Εάν ένα προϊόν αποκατάστασης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, θα καθυστερήσει την απορρόφηση υδατανθράκων και των πρωτεϊνών και το βασικό σημείο ενός Ροφήματος Αποκατάστασης είναι να έρθει το σωστό μείγμα θερμίδων στο αίμα σας γρήγορα, ενώ η ενζυματική δραστηριότητα αυξάνεται (τα ένζυμα είναι τα χημικά μέσα στο σώμα σας που επιταχύνουν την αποθήκευση και την κατασκευή).

Το Ρόφημα Αποκατάστασης tORQ έχει 0,7g λίπους ανά 100g σκόνης, το οποίο είναι εξαιρετικά χαμηλό σε λιπαρά. Θυμηθείτε ότι το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος είναι το νερό χωρίς θερμίδες, έτσι αυτό μπορεί να στρεβλώσει την αντίληψή σας για τα επίπεδα λίπους σε σχέση με άλλα προϊόντα ή τροφές.

Περιέχει επίσης πρωτεΐνη ορού γάλακτος για τη διευκόλυνση της απορρόφησης υδατανθράκων καθώς και την παροχή των δομικών στοιχείων για τη μυϊκή επιδιόρθωση και Ribose και L-γλουταμίνη, τα οποία είναι εξαιρετικά Ισχυρά Φυσικά Συστατικά που έχουν επιλεγεί ειδικά για την αποκατάσταση έχοντας ανοσοποιητικές ιδιότητες.