Περιγραφή

Φυσική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με έναν εξαιρετικό συνδυασμό από βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ.

Το Hair Forte είναι συνδυασμός από 3 εξειδικευμένα συμπληρώματα διατροφής για αποτελεσματική μείωση της απώλειας μαλλιών τόσο σε άντρες όσο και γυναίκες.

Οι ελλείψεις σε μικροθρεπτικά συστατικά έχει αποδειχθεί πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις ευθύνονται για σοβαρή τριχόπτωση τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες διαφόρων ηλικιών.

Συγκεκριμένα συστατικά όπως βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία είναι απολύτως απαραίτητα δομικά στοιχεία της τρίχας ενώ παίζουν καταλυτικό ρόλο στη λειτουργία των τριχοθυλακίων και στον κύκλο ζωής των μαλλιών.

Τόσο στη φάση της αναγέννησης, της ωρίμανσης αλλά και στην αντικατάσταση γερασμένων τριχών από νέες.

Ο ρόλος της διατροφής στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής είναι καταλυτικός. Το πακέτο 3 εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής HAIR FORTE της Healthia περιέχει συνδυασμό όλων των θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που σύμφωνα με μελέτες συμβάλλουν στον κύκλο ζωής της τρίχας.

Άλλη πάλι συστατικά όπως το κολλαγόνο, το υαλουρονικό οξύ και φυτοχημικά συστατικά με αντιοξεδωτική δράση όπως η ασταξανθίνη και το ελαγικό οξύ προστατεύουν τα μαλλιά από πρόωρη γήρανση και τις βλάβες που προκαλεί το οξειδωτικό στρες στα τριχοθυλάκια.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο του πακέτου:

X-TRA BEAUTY

Το συμπλήρωμα διατροφής Xtra Beauty της Healthia είναι ίσως το ιδανικό σκεύασμα για τη δραστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης που οφείλεται σε μη παθολογικά αίτια αλλά σε διατροφικά κενά.

Περιέχει 15 δραστικά συστατικά όπως υδρολυμμένο θαλάσσιο κολλαγόνο τύπου 1, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που αποτελούν δομικά συστατικά της τρίχας, ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα έχει συνεργιστική δράση, πράγμα που σημαίνει πως το κάθε συστατικό συμβάλλει στην καλύτερη δράση ή στη μεγαλύτερη απορρόφηση των άλλων συστατικών. Μερικά από τα στοιχεία της φόρμουλας του Xtra Beauty είναι:

 • θαλάσσιο κολλαγόνο τύπου 1
 • εκχύλισμα από ρόδι για ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών
 • Υαλουρονικό οξύ
 • Βιταμίνη C για τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου από τον οργανισμό
 • κουκούτσι από γκρέιπφρουτ για την αντιγήρανση της τρίχας
 • πυρίτιο
 • χαλκό
 • το ιχνοστοιχείο σελήνιο που έχει ισχυρή αντιοξεδωτική δράση
 • βιταμίνη Ε
 • βιοτίνη
 • το ισχυρό αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη

και άλλα.

Το συγκεκριμένο σκεύασμα αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη φόρμουλα για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, για υγιή και λαμπερά μαλλιά και για γερή τρίχα που δε σπάει.

Συμβάλλει αποτελεσματική στην αναδόμηση της τρίχας και είναι κατάλληλο τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες.

Σχετικές έρευνες:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25883641/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28921826/

B COMPLEX

Μια από τις πιο γνωστές βιταμίνες που σχετίζονται με την ανάπτυξη των μαλλιών μας είναι η βιοτίνη. Η βιοτίνη είναι γνωστή και ως Β7 και μελέτες έδειξαν πως η έλλειψη βιοτίνης σχετίζεται με την απώλεια μαλλιών στους ανθρώπους.

Η χορήγηση βιοτίνης για την εναλλακτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης έχει καλύτερα αποτελέσματα σε άτομα που έχουν έλλειψη.

Με απλά λόγια κάποιος ο οποίος δεν έχει έλλειψη βιοτίνης αλλά έχει τριχόπτωση δεν θα δει ιδιαίτερα μεγάλα αποτελέσματα. Η έλλειψη βιοτίνης στις μέρες μας είναι σχετικά σπάνια καθώς τη συναντούμε σε αρκετά καθημερινά τρόφιμα.

Άλλες βιταμίνες του συμπλέγματος Β συμβάλλουν στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων τα οποία μεταφέρουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα τριχοθυλάκια και στο τριχωτό της κεφαλής. Οι διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη των μαλλιών μας.

Σχετικές έρευνες:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19727438/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6380979/

OMEGA 3 PURE FISH OIL

Τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός, οι σαρδέλες, το σκουμπρί και ο κολιός είναι ιδιαίτερα πλούσια σε ωμέγα 3 ωφέλιμα λιπαρά οξέα. Τα ωμέγα 3 έχουν μια πληθώρα ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία του ανθρώπου σε όλο το ηλικιακό φάσμα. Από βρέφη εώς υπερήλικες.

Έχει βρεθεί πως ο συγκεκριμένος τύπος λιπαρών οξέων συμβάλλει αποτελεσματικά:

 • στην ανάπτυξη και αναγέννηση των μαλλιών
 • στην μεγαλύτερη πυκνότητα τριχών
 • στην αποτελεσματική μείωση της τριχόπτωσης τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες

Σχετικές έρευνες και μελέτες:
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25573272/
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25883641/

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.800 kg

Εταιρία

Healthia