Περιγραφή

φυσικά συμπληρώματα διατροφής συνθέτουν το απόλυτο πακέτο για ενδυνάμωση της όρασης με φυσικό τρόπο. Εξασφαλίζει άριστη υγεία των ματιών καθώς σας παρέχει τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός.

Το απόλυτο πακέτο για δυνατή όραση και άριστη υγεία των ματιών.
Το πακέτο Bright Sight της Healthia συνδυάζει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, βότανα και φυτοχημικές ενώσεις που αποδεδειγμένα έχουν ευεργετική δράση στην όρασή μας.

Herbal C. Η βιταμίνη C στα καλύτερά της. 100% φυσική και όχι συνθετικό ασκορβικό οξύ, από τις 5 καλύτερες φυσικές πηγές:

  • acerola
  • άγριο τριαντάφυλλο
  • φραγκοστάφυλο
  • φύλλα μαϊντανού
  • άγρια μαύρα μούρα

Τα μάτια μας χρειάζονται τεράστιες ποσότητες από αντιοξειδωτικά. Μελέτες έδειξαν πως η αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης C παίζει καταλυτικό ρόλο στην υγεία των ματιών ενώ η έλλειψή της έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Η συγκέντρωση της βιταμίνης C στο υδατοειδές υγρό του οφθαλμού είναι η μεγαλύτερη σε σχέση με όλα τα άλλα μέρη του σώματος. Το υδατοειδές υγρό βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του ματιού.

Τα επίπεδα βιταμίνης C στο υδατοειδές υγρό του ματιού εξαρτώνται 100% από το πόση βιταμίνη C λαμβάνουμε καθημερινά!

Μελέτες έδειξαν πως άτομα με καταρράκτη παρουσιάζουν μεγάλο βαθμό οξειδωτικού στρες και έχουν μικρή αντιοξειδωτική ικανότητα. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως τα άτομα που λάμβαναν αξιόπιστα συμπληρώματα βιταμίνης C είχαν λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης καταρράκτη ματιών.

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής είναι ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, βιοφλαβονοειδή, πεκτίνες, ωφέλιμα λιπαρά, λυκοπένιο, καρετονοειδή, φυτικές στερόλες, κατεχίνες, πολυφαινόλες και πολλά άλλα φυτοχημικά στοιχεία που καταπολεμούν αποτελεσματικά τις ελεύθερες ρίζες και τις βλάβες που προκαλούν στο οπτικό νεύρο και στη λειτουργία του οφθαλμού.

 

Krill Oil. Δεν είναι άλλο ένα ωφέλιμο λιπαρό οξύ. Είναι 48 φορές πιο ισχυρό από τα ωμέγα 3 λιπαρά που συναντούμε στα ψάρια. Περιέχει το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό ασταξανθίνη που περνάει το «φράγμα του εγκεφάλου» και επιδιορθώνει βλάβες τόσο στο οπτικό νεύρο όσο και έχει ευεργετική δράση στη λειτουργία του εγκεφάλου.

Τα ωφέλιμα λιπαρά DHA και EPA που περιέχει είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την καλή υγεία των ματιών. Τα DHA βρίσκονται σε μεγάλη συγκέντρωση στον αμφιβληστροειδή και συμμετέχουν την ομαλή λειτουργία του ματιού. Η έλλειψη DHA σχετίζεται εκτός των άλλων με προβλήματα στην όραση.

Η λήψη συμπληρωμάτων με DHA & EPA έχει άμεσα και ευεργετικά αποτελέσματα επίσης στην ξηροφθαλμία. Μελέτες έδειξαν πως η λήψη συμπληρωμάτων ωμέγα 3 λιπαρών οξέων προλαμβάνει τις βλάβες που σχετίζονται με το οπτικό νεύρο σε μεσήλικες που ΔΕΝ προσέχουν τη διατροφή τους και έχουν ανεβασμένο ζάχαρο.

Ultra Ginkgo Biloba: Το βότανο σύμμαχος του εγκεφάλου και όχι μόνο. Υπάρχουν έρευνες σε πρώιμα στάδια που εξετάζουν την επίδραση του γκίνγκο στην υγεία του ματιού, με ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα. Μια μελέτη έδειξε πως σε άτομα με γλαύκωμα που έλαβαν συμπλήρωμα γκίνγκο παρατηρήθηκε αυξημένη αιματική ροή μέσα στον οφθαλμό.

Μια άλλη ανασκόπηση 2 μελετών εξέτασε την επίδραση του εκχυλίσματος γκίνγκο μπιλόμπα στην εκφύλιση της ωχράς κηλίδας σε μεγάλες ηλικίες. Κάποιοι από τους συμμετέχοντες παρατήρησαν βελτίωση στην όραση.

Πολλά από τα παραπάνω θετικά αποτελέσματα σχετίζονται με την αυξημένη αιμάτωση μέσα στον οφθαλμό. Δεν είναι ξεκάθαρο όμως εάν το γκίνγκο μπιλόμπα από μόνο του μπορεί να οδηγήσει σε βελτίωση της όρασης όταν έχουν εμφανιστεί προβλήματα στα μάτια.

Αυτός είναι ο λόγος που συνδυάζουμε τη δράση του Ultra Ginkgo Biloba με την ισχυρή αντιοξειδωτική δράση του Herbal C και της ασταξανθίνης, καθώς και τα ευεργετικά οφέλη των ιχθυελαίων που δίδει το Krill Oil με το παραπάνω.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.800 kg

Εταιρία

Healthia