Υλικά

4 ώριμες μεγάλες μπανάνες
2 κουταλιές της σούπας φιστικοβούτυρο απαλό ή crunchy

Διαδικασία

Καθαρίζουμε τις μπανάνες, τις κόβουμε ροδέλες και καταψύχουμε για 1-2 ώρες. Στη συνέχεια, ρίχνουμε τις παγωμένες μπανάνες και τις χτυπάμε στο μπλέντερ μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Σε περίπτωση που δυσκολευόμαστε να τις λιώσουμε, προστέθουμε ελάχιστο γάλα. Τέλος ρίχουμε το φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε ξανά. Το παγωτό μας είναι έτοιμο!

Μπορείς να αλλάξεις τη συνταγή και να επιλέξεις όποιο βούτυρο ξηρού καρπού σου αρέσει εδώ: https://nitro2power.gr/voytyra-ksiron-karpon/