Είσαι και εσύ δρομέας που χρησιμοποιεί τζελάκια για τρέξιμο και έξτρα ενέργεια;
Τα τζελάκια για τρέξιμο είναι εκείνα τα συμπληρώματα που είναι πιο δημοφιλή στους δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές, κολυμβητές και γενικότερα όλων των αθλημάτων αντοχής.

Σίγουρα και εσύ τα έχεις δει σε διάφορα sites Και καταστήματα αθλητικών ειδών. Επίσης θα έχεις παρατηρήσει πολλούς δρομείς και ποδηλάτες να τα χρησιμοποιούν συστηματικά σε αγώνες, μαραθώνιους κλπ.

Τι είναι άραγε τα Ενεργειακά τζελ;

Τα ενεργειακά τζελ, διατίθενται σε μικρή και εύχρηστη συσκευασία έτσι ώστε ο αθλητής να μπορεί να τα μεταφέρει εύκολα και να τα καταναλώνει χωρίς να σταματά τη διαδρομή του. Αν πραγματικά αναζητάς μια γρήγορη & βολική πηγή υδατανθράκων & ηλεκτρολυτών τότε η TORQ Fitness είναι το Brand που σίγουρα αναζητάς. Θα αναπληρώσεις γρήγορα τα καύσιμα που χρειάζεται το σώμα σου κατά τη διάρκεια της αθλητικής σου δραστηριότητας.

Εσύ ξέρεις πως λειτουργούν τα ενεργειακά τζελ;

Θα πρέπει να μάθεις πως οι υδατάνθρακες είναι η κύρια πηγή καυσίμων για οποιαδήποτε μορφή σωματικής άσκησης.

Επίσης το μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων μπορεί να διατηρήσει για περίπου 90 λεπτά έως 2 ώρες μια συγκεκριμένη ποσότητα υδατανθράκων ως «καύσιμο υλικό». Καλό θα είναι να ανανεώνεις την πηγή υδατανθράκων σου ανά ώρα έτσι ώστε να μη ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια κατά τη διάρκεια της αθλητικής σου δραστηριότητας.

Ειδικά σε περιπτώσεις που παίρνεις μέρος σε κάποιο αγώνα, μαραθώνιο ή ακόμα και σε κάποιο ποδοσφαιρικό αγώνα. Τα ενεργειακά τζελ είναι η λύση για μια εύκολη και γρήγορη απορροφήσιμη πηγή καυσίμων ώστε αυτός με τη σειρά του να γεμίσει τις αποθήκες του γλυκογόνου, οι οποίες αδειάζουν κατά τη διάρκεια κάθε σωματικής άσκησης και δυσκολεύουν το σώμα μας να συνεχίσει να αθλείται για περισσότερη ώρα.

Πώς βελτιώνουν την επίδοση τα τζελάκια για τρέξιμο;

Το ενεργειακό τζελ της TORQ Fitness έχει διαμορφωθεί προσεκτικά για να προσφέρει το μοναδικό μίγμα των Πολλαπλά Μεταφερόμενων Υδατανθράκων της tORQ και Ηλεκτρολύτες στους μυς εξαιρετικά γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 2:1 Maltodextrin: Fructose και τους 5 Βασικούς Ηλεκτρολύτες. Είναι επίσης αυτονόητο ότι τα προφίλ γεύσης μας είναι καινοτόμα και η φήμη μας προηγείται από αυτή την άποψη. Το tORQ Ενεργειακό Τζελ αποτελεί μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τα ενεργειακά ποτά, τις μπάρες και τις τσίχλες της tORQ για να τροφοδοτήσουν τις βέλτιστες επιδόσεις σας.

Σε περίπτωση που είσαι εξοικειωμένος με κάποια αθλητική δραστηριότητα αντοχής, μπορεί να αντιλαμβάνεσαι εύκολα το πότε αρχίζεις να κουράζεσαι. Εκείνη τη στιγμή τα αποθέματα γλυκογόνου είναι ελάχιστα, οπότε και γίνεται αισθητή η κούραση. Τα ενεργειακά τζελ είναι η ιδανική επιλογή για να λύσεις το πρόβλημα αυτό, να τονώσεις και τον εγκέφαλο σου και να συνεχίσεις την άσκηση.

Πότε πρέπει να πάρω ένα ενεργειακό τζελ για το τρέξιμο;

Το tORQ Gel αντιπροσωπεύει την ταχύτερη δυνατή μέθοδο κατανάλωσης 30 γραμμαρίων υδατανθράκων (1 μονάδα tORQ), επομένως είναι κατάλληλη για χρήση σε όλες τις εντάσεις άσκησης και είναι ιδιαίτερα ευνοημένη κατά τη διάρκεια αγώνων υψηλής έντασης ή προπόνησης όταν η βαριά αναπνοή κάνει την κατανάλωση ενός tORQ Bar ή tORQ Chew περισσότερο δύσκολη.

Για αυτούς τους λόγους, συνιστούμε να συνδυάσετε το tORQ Energy Drink με το tORQ Ενεργειακά Τζελ κατά τη διάρκεια αγώνων υψηλότερης έντασης και τα tORQ Bars & tORQ Chews σε μεγαλύτερες αποστάσεις ή χαμηλότερες εντάσεις για ποικιλία.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συμπληρώματα ενεργειακού Τζελ στην αγορά, όπου τα περισσότερα από αυτά περιλαμβάνουν καφεΐνη.

Ένα ενεργειακό Τζελ καφεΐνης, ταιριάζει καλύτερα να καταναλωθεί πριν την έναρξη κάποιας σωματικής άσκησης, όπου η πνευματική τόνωση αποτελεί και αυτό ένα μέρος του πραγματικού μας στόχου, εξασφαλίζοντας έτσι ότι τα επίπεδα του γλυκογόνου στους μύες μας βρίσκονται στα κατάλληλα επίπεδα, για την αθλητική δραστηριότητα που επρόκειτο να ακολουθήσει.

Με λίγα λόγια

Τα ενεργειακά τζελ της TORQ Fitness έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:
– Είναι Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες
– Αποτελούν Μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ
– Περιέχουν 5 Ηλεκτρολύτες Κλειδιά
– Έχουν Μεταξένια & Λεπτή Υφή
– Και διατίθενται και σε 3 γεύσεις ενισχυμένα με Καφεϊνη