Το SNF Run επιστρέφει, φέτος σε εικονική μορφή!

Αυτό το καλοκαίρι, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τρέχουμε στο SNF Run για να υποστηρίξουμε το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Συμμετέχουμε στο Virtual SNF Run τον πιο δημοφιλή αγώνα ο οποίος γίνεται για πρώτη φορά εικονικός.

Θα διατηρήσουμε την απόσταση μας, αλλά θα καλύψουμε μεγαλύτερες σε όλη την Ελλάδα, πάντα μαζί και πάντα για καλό σκοπό!

Πάρε και εσύ μέρος στο  Virtual SNF Run.
Απλά, επιλέξτε μια μέρα μεταξύ Δευτέρας 15 Ιουνίου και Κυριακής 21 Ιουνίου
για να εκτελέσετε τη δική σας διαδρομή 5 χιλιομέτρων και, στη συνέχεια, ανεβάστε τα αποτελέσματά σας.
Εσείς αποφασίζετε πού να τρέξετε: σε ένα πάρκο, σε δρόμους της πόλης, στην αγαπημένη σας παραλία, στον διάδρομο, στον κήπο σας ή στις σκάλες στο σπίτι.

Συμμετέχουμε όλοι στη φετινή κούρσα γιατί έχει μια πραγματικά φιλανθρωπική αποστολή. Κατά την εγγραφή, και επέλεξε να υποστηρίξεις το Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNF) θα προσθέσει το διπλάσιο του ποσού που συνεισφέρουν οι δρομείς, τριπλασιάζοντας το συνολικό
μέγεθος της δωρεάς.

Είτε τρέχετε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή με τους φίλους σας, τραβήξτε μια selfie στο τρέξιμο και μοιραστείτε τη με το hashtag #SNFRun. Μαζί, θα δημιουργήσουμε έναν χάρτη που θα καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας με στιγμιότυπα από τον αγώνα. Σας προσκαλούμε όλους να τρέξετε μαζί με τους φίλους σας με σύνθημα: «Τρέχω 5 χιλιόμετρα για καλό σκοπό. Μπορείς και εσύ!”

Το απόγευμα της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, στις 23 Ιουνίου, στις 21:00 (GMT + 3), η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Virtual SNF Run θα μεταδοθεί ως μέρος του Summer Nostos Festival RetroFuture Edition σε μια εκδήλωση με τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα . Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του iMEdD, τον Εκτελεστικό Διευθυντή του SNF DIALOGUES, και την δημοσιογράφο Άννα-Κύνθεια Μπουστούκου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής θα ανακοινωθούν σύντομα στο SNFestival.org.

Μείνετε συντονισμένοι, μείνετε συνδεδεμένοι.

Το Virtual SNF Run διοργανώνεται στο πλαίσιο του Summer Nostos Festival: RetroFuture Edition του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNF). Η διοργάνωση του αγώνα εποπτεύεται από μη κερδοσκοπικό οργανισμό Regeneration & Progress και η ιατρική επίβλεψη παρέχεται από την Πρώτη Ορθοπεδική Κλινική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΜΠ).
# # #

Οι δρομείς πρέπει να ακολουθούν όλες τις οδηγίες που δίνουν οι τοπικές δημόσιες αρχές σχετικά με την άσκηση σε εξωτερικούς δημόσιους χώρους.

# # #

Οι συνεισφορές σε τοπικά νοσοκομεία μπορούν να γίνουν διαδικτυακά μέσω της μη κερδοσκοπικής Regeneration & Progress, η οποία επιβλέπει την οργάνωση του αγώνα. Το Regeneration & Progress θα μεταφέρει έπειτα το πλήρες ποσό που έχει οριστεί σε κάθε νοσοκομείο. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (SNF)
θα συνεισφέρει διπλασιασμό του ποσού που δίνουν οι δρομείς, τριπλασιάζοντας το συνολικό ποσό που χορηγείται στα νοσοκομεία. Για κάθε συνεισφορά 5 € (το ελάχιστο προτεινόμενο ποσό) από έναν δρομέα, για παράδειγμα, το SNF θα συνεισφέρει επιπλέον 10 € και το νοσοκομείο θα λάβει 15 €.

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που χορηγεί επιχορηγήσεις σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το SNF δεν ζητά ούτε δέχεται δωρεές.

# # #