Η απώλεια βάρους είναι αναμφισβήτητα ο πιο δημοφιλής στόχος φυσικής κατάστασης στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρα εκατομμύρια άνθρωποι προσπαθούν να χάσουν βάρος, να διατηρήσουν μύες και να χτίσουν το σώμα των ονείρων τους.

Το κλειδί για να γίνει αυτό να είναι η μείωση θερμίδων, η κατανάλωση σωστών θρεπτικών συστατικών και η προπόνηση δύναμης τακτικά. Εάν το γίνει αυτός ο συνδυασμός τότε θα δείτε τα αποτελέσματα.

Μεγάλα αποτελέσματα. Αν υπήρχε ένας τρόπος για να γίνει η διαδικασία αυτή λίγο πιο εύκολη και να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας σας; Λοιπόν, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Στη The Protein Works, υπάρχει μια λίστα με τα καλύτερα συμπληρώματα απώλειας βάρους για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματά που επιθυμείτε.

#1: Πρωτεΐνη σε σκόνη

Όταν πρόκειται για απώλεια βάρους, ο στόχος είναι η απώλεια λίπους, όχι η απώλεια μυών, καθώς είναι αυτός ο συνδυασμός που βοηθά στο να φαίνεστε πιο fit και μυώδεις. Παρόλο που η πρωτεΐνη δεν σχετίζεται με τις ιδιότητες απώλειας λίπους, εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό μέρος του παζλ για απώλεια βάρους.

Είναι πραγματικά ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση και την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού. Εκτός από αυτό έχει την ικανότητα να προσφέρει το αίσθημα κορεσμού για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η χρήση σκόνης πρωτεΐνης δίνει έναν αποτελεσματικό και εύκολο τρόπο για να καταναλώσετε τον ημερήσιο στόχο σε πρωτεΐνη. Επίσης είναι μια ευέλικτη και νόστιμη εναλλακτική λύση αντί για την κατανάλωση κοτόπουλου.

Στη The Protein Works καλύπτουμε όλες τις πρωτεϊνικές ανάγκες με γρήγορο και αφομοιώσιμο τρόπο με τη χρήση πχ. πρωτεΐνης Whey, Casein, Vegan επιλογές και πολλά άλλα. Βρείτε τα όλα εδώ

# 2: Κρεατίνη

Η κρεατίνη, ένα φυσικό μόριο που βρίσκεται στο σώμα και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή ενέργειας κατά τη διάρκεια δραστηριότητας υψηλής έντασης, όπως η άρση βαρών. Τα οφέλη του συμπληρώματος αυτού περιλαμβάνουν:

  • Βελτιωμένη αναερόβια απόδοση (δηλαδή βαριά άρση βαρών και HIIT)
  • Αυξημένη δύναμη και αύξηση μυών
  • Ταχύτερη ανάκαμψη και αντοχή στην κόπωση

Αυτό είναι σημαντικό για την απώλεια βάρους καθώς είναι ο συνδυασμός αντοχής και πρόσληψης πρωτεϊνών βοηθά το σώμα να κρατήσει τη μυϊκή μάζα και να δώσει προτεραιότητα στην καύση του λίπους.

Η κρεατίνη έχει ερευνηθεί διεξοδικά και έχει αποδειχθεί πως είναι απολύτως ασφαλής αλλά και οικονομική.

Σημείωση: Η κρεατίνη είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική και για όσους ακολουθούν Vegan ή Vegetarian διατροφή. Αυτά τα είδη διατροφής έχουν ερευνηθεί ότι τα άτομα που τις ακολουθούν έχουν χαμηλότερα αποθέματα κρεατίνης στο σώμα.
Βρείτε τα όλα εδώ

#3: Green Tea Extract (Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού)

Ένα άλλο δημοφιλές συστατικό απώλειας λίπους, είναι και το συμπλήρωμα από εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Αυτό είναι ικανό να αυξάνει την παραγωγή νορεπινεφρίνης. Η νορεπινεφρίνη (norepinephrine) είναι μια ορμόνη στο σώμα που βοηθά στην καύση λίπους.

Επίσης, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που υποστηρίζουν ότι το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού βοηθά στην επιτάχυνση της απώλειας λίπους από το στομάχι. Αυτό είναι πραγματικά σημαντικό γιατί το στομάχι είναι η πιο δύσκολη & επίμονη περιοχή στην προσπάθεια απώλειας λίπους για τους περισσότερους ανθρώπους.

Έτσι, εάν επιθυμείτε να μεγιστοποιήσετε την απώλεια λίπους, μπορείτε να προμηθευτείτε με κάψουλες του πράσινου τσαγιού της ή τη σκόνη πράσινου τσαγιού (ιδανική για ανάμιεξη σε smoothies) από την The Protein Works.

#4: BCAAs

Τα BCAAs αμινοξέα είναι τα απαραίτητα αμινοξέα βαλίνη, ισολευκίνη και λευκίνη. Αυτά τα αμινοξέα δεν παράγονται από το σώμα και πρέπει να λαμβάνονται μέσω διατροφής και συμπληρώματος.

Αυτό είναι σημαντικό καθώς τα BCAAs έχουν αποδειχθεί όχι μόνο να βοηθήσουν στην απώλεια λίπους αλλά και στη διατήρηση λιγότερου λίπους στη μυική μάζα αν συνδυαστεί με τακτική άσκηση και μείωση θερμίδων.

Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας σε όποιον ασκείται σε περίοδο νηστεία ή vegan ή vegetarian διατροφή.

Βρείτε τα όλα εδώ

#5: Καφεΐνη

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με τον καφέ, τις απίστευτες ιδιότητες του να μας κρατά σε εγρήγορση μέσα στην ημέρα. Η καφεΐνη είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο – βοήθημα απώλειας λίπους που έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει τόσο τον μεταβολισμό όσο και την καύση λίπους.

Στη The Protein Works έχουν αξιοποιηθεί τα οφέλη της καφεΐνης σε κάψουλες ή στο συμπλήρωμα Red-Cell. Αν επιθυμείτε ένα πιο ολοκληρωμένο συμπλήρωμα pre-workout, προτείνουμε το pre-workout Raze-Burn Preworkout.

Να Ανακεφαλαιώσουμε

Τα καλύτερα συμπληρώματα απώλειας βάρους είναι εκείνα που συμπληρώνουν τα βασικά στοιχεία για την απώλεια λίπους. Η μείωση θερμίδων, η πρόσληψη αρκετής πρωτεΐνης και η τακτική – συστηματική άσκηση, βοηθούν στη διαχείριση της πείνας, στη βελτίωση των επιδόσεων στις προπονήσεις και στο να κάψετε περισσότερο λίπος.

Σε αυτό το άρθρο, αναφέραμε τα 5 καλύτερα συμπληρώματα  για την επίτευξη του στόχου απώλειας λίπους ακόμα πιο γρήγορα & εύκολα.