Μπορεί το Πάσχα να πέρασε αλλά τα κιλά που μπορεί να πήρατε να έμειναν. Νηστέψατε 40 ημέρες και πήρατε κιλά; Φάγατε παραπάνω στη Κυριακή του Πάσχα και η ζυγαριά ανέβηκε; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μια Αποτοξίνωση έτσι ώστε να φύγει το «πρήξιμο» αυτό.

Ακολουθήστε τα παρακάτω για μια Ανώδυνη Αποτοξίνωση μετά το Πάσχα

  1. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι.Αυτό θα διεγείρει το συκώτι και θα σας βοηθήσει στην αποτοξίνωση του οργανισμό σας.
  2. Ενυδατωθείτε με πολύ νερό.Συνιστάται 8-10 ποτήρια νερό εκτός των άλλων ροφημάτων.
  3. Καταναλώστε άφθονα φρούτα και λαχανικάΕίναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες, τα οποία βοηθούν στο αίσθημα κορεσμού. Οι σαλάτες βοηθούν το έντερο και αποβάλλει τις ανεπιθύμητες τοξίνες από τον οργανισμό.
  4. Κάνε μικρά και συχνά γεύματα.Κρατήστε σε εγρήγορση τον οργανισμό κάνοντας μικρά γεύματα ανά 3-5 ώρες. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπονται οι υπογλυκαιμίες, σας κρατούν χορτάτους και φυσικά ενεργοποιούν και αυξάνουν τον μεταβολισμό.
  5. Επιλέξτε Πράσινο τσάι.2-3 Φλιτζάνια Πράσινο τσάι καθημερινά. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και κατεχίνες, τα οποία αυξάνουν το μεταβολισμό. Βρείτε το εδώ: https://nitro2power.gr/prasino-tsai-skoni-tpw/
  1. Αποφύγετε το κόκκινο κρέας, τηγανιτά και τυριά. Επιλέξτε κοτόπουλο ή ψάρι δηλαδή άπαχο κρέας.
  2. Επιλέξτε το ασπράδι από τα κόκκινα αυγάΕίναι πλούσιο σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας. Βοηθά στο κορεσμό και φυσικά ενεργοποιεί το μεταβολισμό.
  3. Προσθέστε σπαράγγια στη διατροφή και αγκινάρες. Είναι διουρητικά και αποτοξινώνουν τα νεφρά.
  4. 9. Δεν ξεχνάμε ποτέ τη φυσική άσκηση. 3-4 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός σας. Αερόβια άσκηση για 36 με 40 λεπτά και για 20 λεπτά ασκήσεις με βάρη για να τονώσετε τον μεταβολισμό σας και να κάνει ο οργανισμός καύσεις για ένα 24ωρο.