Αποφασίσατε να ξεκινήσετε διατροφή με πρωτεΐνη; Ένα μεγάλο ποσοστό καταναλώνει πρωτεΐνη μετά από την προπόνηση. Για ποιο λόγο όμως;
Πολλοι αναρωτιούνται πότε μπορούν να καταναλώνουν πρωτεΐνη, πριν ή μετά την προπόνηση» Εδώ θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε αυτό το ερώτημα.

Πρωτεΐνη για μετά την προπόνηση

Έπειτα από πολλές έρευνες η πρωτεΐνη μετά από την προπόνηση μπορεί και βοηθά στην αύξησηι της διαδικασίας της πρωτεϊνοσύνθεσης και στη μείωση της διάσπαση των πρωτεϊνών.

Τι σημαίνει αυτό;

Απλά, η λήψη πρωτεΐνης μετά τη προπόνηση είναι πιο αποτελεσματική και βοηθά στην την αποκατάσταση και την μυϊκή ανάπτυξη. Πραγματικά, η πρωτεΐνη ακριβώς μέσα στα πρώτα 30 λεπτά μετά το πέρασμα της προπόνησης είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της διατροφής ενός αθλητή ή ασκούμενου. Οι ειδικοί την συστήνουν ανεπιφύλακτα για καλύτερα αποτελέσματα.

Τι συμβαίνει με την πρωτεΐνη πριν την προπόνηση;

Αν συγκρίνουμε τη πρωτεΐνη πριν από τη προπόνηση ή και κατά τη διάρκεια αυτής με τη πρωτεΐνη μετά τη προπόνηση θα δούμε ότι είναι ακόμα πιο αποτελεσματική. Η πρωτεΐνη πριν τη προπόνηση πρέπει να ληφθεί 30 λεπτά πριν για να έχει την επιθυμητή απόδοση.

Κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης γίνονται 2 κινήσεις: η διάσπαση και η αύξηση των ιστών.

Η κατανάλωση αρκετής πρωτεΐνης στον οργανισμό είναι ένας βοηθητικός παράγοντας για μυϊκή αποκατάσταση και ανάπτυξη.

Τα αμινοξέα που κυκλοφορούν στο αίμα μετά από την χώνεψη πρωτεΐνης ή αμινοξέων πριν ή κατά τη διάρκεια της προπόνησης βοηθούν ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με την λήψη πρωτεΐνης μόνο μετά την προπόνηση.

Πολύ καλός είναι ο συνδυασμός αμινοξέων μέσω συμπληρώματος πρωτεΐνης ή ενός συμπληρώματος αμινοξέων όπως τα BCAA. Τα BCAA πραγματικά είναι πολύ σημαντικά στον οργανισμό γιατί περίπου το 35% των μυών αποτελούνται από αυτά. Τα BCAA οξειδώνονται κατά της προπόνησης και γιαυτό το λόγο η αναπλήρωσή τους κατά τη διάρκεια της άσκησης μειώνει τον μυϊκό καταβολισμό.

Ποιος είναι ο καλύτερος τύπος πρωτεΐνης;

Ιδανικές επιλογές πρωτείνης για μετά τη προπόνηση είναι οι whey, αυγού, καζείνη ή σόγιας. Ενώ η λήψη αμινοξέων όπως τα BCAA είναι η ιδανική επιλογή πριν την προπόνηση.

Μπορείτε να δοκιμάστε την λήψη πρωτεΐνης πριν και κατα τη διάρκεια της προπόνησης και θα διαπιστώσετε και μόνοι σας τα φανταστικά αποτελέσματα σε επίπεδο αποκατάστασης και αποτελεσμάτων.

Το ιβερμεκτίνη (Stromectol) είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό φάρμακο στην αγορα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων συγκεκριμένων μολύνσεων από παράσιτα. Το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Stromectol, καθώς επίσης και πλήθος από άλλα φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, είναι το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο https://www.ivermectingreece.com στο διαδίκτυο. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φάρμακα όλων των ειδών και τις χαμηλότερες τιμές που μπορείτε να βρείτε online.

Συμπληρώματα Πριν ή Μετά τη Προπόνηση