Εδώ θα συνοψίσουμε τα βασικά σημεία και θα προτείνουμε το πρωτόκολλο διαχείρισης λοιμώξεων της TORQ.

Εν κατακλείδι, η έρευνα προτείνει ότι η μέτρια άσκηση θα ενισχύσει την ανοσία, καθιστώντας σας πιο ανθεκτικούς στη μόλυνση και προσφέροντας καλύτερη ανοσοαπόκριση μόλις μολυνθείτε. Η βαρύτερη άσκηση θα προσφέρει επίσης οφέλη στην ανοσολογική υγεία, αλλά αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά, θα μπορούσε να σας θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο μόλυνσης. Σίγουρα θα πρέπει να παρατηρηθεί ένα «παράθυρο λοίμωξης» 4 ωρών μετά από έντονη άσκηση για να μειωθεί ο κίνδυνος παθογόνου. Η σωστή τροφοδοσία με τακτική πρόσληψη υδατανθράκων και η κατανάλωση υδατανθράκων αμέσως μετά την άσκηση έχουν συνδεθεί με αυξημένη αντίσταση στη λοίμωξη, όπως και με τα συμπληρώματα γλουταμίνης μετά την άσκηση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα άσκησής σας είναι ισορροπημένο, ώστε να μην δημιουργείτε περιττή κούραση.

Εκτός της άσκησης, μια υγιεινή μεικτή διατροφή θα τροφοδοτήσει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα και μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμπλήρωσης με ψευδάργυρο και βιταμίνη D τους χειμερινούς μήνες λόγω της περιορισμένης έκθεσης στο ηλιακό φως.

Εάν υποκύψετε σε ιογενή ή βακτηριακή λοίμωξη, είναι πιθανό να μειώσετε και να περιορίσετε τη σοβαρότητα της ασθένειας συμπληρώνοντας τη διατροφή σας με βιταμίνη C, γλουταμίνη και Echinacea στο πρώτο σημάδι της ασθένειας. Η TORQ ανέπτυξε το ακόλουθο πρωτόκολλο με βάση τη διαθέσιμη έρευνα:
Πρωτόκολλο διαχείρισης μολύνσεων TORQ:

Στο πρώτο σημάδι της λοίμωξης – καταναλώστε:

1000mg βιταμίνης C
1000mg γλουταμίνης
500mg Echinacea

Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία κάθε ώρα για 6 ώρες.
Συνεχίστε με την ίδια διαδικασία κάθε 2-3 ώρες για το υπόλοιπο της ημέρας.
Αφού ξυπνήσετε την επόμενη ημέρα: Επαναλάβετε τη διαδικασία και συνεχίστε να επαναλαμβάνετε τη δόση κάθε 3 ώρες διασφαλίζοντας ότι παίρνετε μια πλήρη δόση λίγο πριν τον ύπνο.
Όταν τα συμπτώματα μειώνονται σημαντικά: Επαναλάβετε την διαδικασία 3 φορές την ημέρα – μία φορά το πρωί – μία φορά το μεσημέρι – μία φορά πριν από το κρεβάτι.
Μόλις εξαφανιστούν τα συμπτώματα: Πάρτε την παραπάνω δόση μία φορά την ημέρα για 2 ημέρες το βράδυ πριν από το κρεβάτι.
Εάν είστε ασυμπτωματικοί: Μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία.
Σημείωση: 1000mg = 1gram

Θα προτείνουμε ότι αυτό το πρωτόκολλο ταιριάζει με την έρευνα που διεξήχθη σχετικά με τη μεγάλη δόση με βιταμίνη C, αλλά μερικοί μπορεί να υποστηρίξουν ότι δεν πηγαίνει αρκετά μακριά, ειδικά αν πρόκειται να ακολουθήσετε τις συμβουλές των Hickey & Roberts (2005) που συμβουλεύουν την τιτλοδότηση στην ανοχή του εντέρου. Ταυτόχρονα, ένα λιγότερο έντονο πρωτόκολλο είναι πιθανό να ανακουφίσει τα συμπτώματα της λοίμωξης σε σύγκριση με τη λήψη κανενός από αυτά ή θα ήταν κατάλληλα για μια ηπιότερη λοίμωξη. Το πρόβλημα είναι ότι είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πόσο ήπια μπορεί να είναι μια μόλυνση έως ότου σταματήσει – επομένως γιατί να μην ακολουθήσετε ένα σταθερό πρωτόκολλο ανεξάρτητα από αυτό;

Το προϊόν μας TORQ aTAC παρέχει δόσεις βιταμίνης C, γλουταμίνης και Echinacea που συνιστώνται από την έρευνα μέσω ενός πρωτοκόλλου μεγάλης δοσολογίας εμπνευσμένου από τις μελέτες στις οποίες αναφερθήκαμε σε αυτούς τους πόρους.
Το προϊόν μας TORQ dFND αναπτύχθηκε από την ανάγκη να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια απλή λύση δισκίου μίας ημέρας για βιταμίνη D και ψευδάργυρο για να υποστηρίξουν την υγιή καθημερινή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος

Για να περιηγηθείτε στα προϊόντα μας, κάντε κλικ ΕΔΩ.
Για να δείτε τα Προϊόντα ανάκτησης, κάντε κλικ ΕΔΩ.