Με την κλιμάκωση της σημερινής παγκόσμιας κατάστασης και τη θέσπιση νέων μέτρων για να ελέγξουμε την εξάπλωση του Coronavirus, όλο και περισσότεροι από εμάς πρέπει να εργαστούν από το σπίτι.

Αυτό σημαίνει μια μεγάλη προσαρμογή στις καθημερινές σας συνήθειες και ένα μεγάλο χτύπημα στην προπόνηση και τη διατροφή σας. Όχι μόνο δεν είστε σε θέση να φτάσετε στο γυμναστήριο αλλά εργάζεστε από το σπίτι σημαίνει ότι είστε λιγότερο ενεργός από το κανονικό.

Αυτή η αλλαγή στις περιστάσεις μπορεί να δημιουργήσει μια κατάσταση όπου το έλλειμμα θερμίδων σας γρήγορα μετατρέπεται σε θερμιδική συντήρηση ή ακόμα και πλεόνασμα καθώς αγωνίζεστε για να διατηρήσετε τα κανονικά σας επίπεδα δραστηριότητας.

Στην TPW καταλαβαίνουμε τη σημασία της ρουτίνας για την τήρηση των στόχων σας και θέλουμε να προτείνουμε μια λύση που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους απώλειας λίπους και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Παρουσιάζοντας Ροφήματα Αντικατάστασης Γεύματος.

Τι είναι τα Shakes Replacement Meal;

Ο καλύτερος τρόπος για να σκεφτείτε ένα ρόφημα αντικατάστασης γεύματος είναι ένα ρόφημα πρωτεΐνης με όλες τις καθημερινές σας ανάγκες σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που προστίθενται. Στην πραγματικότητα, είναι μια one-stop-shop με όλα τα θρεπτικά συστατικά που παίρνετε κανονικά από ένα πλήρες γεύμα.

Καλύτερα ακόμα, εδώ στο TPW, αναγνωρίζουμε ότι υπάρχουν περισσότερα από το να πάρουμε ένα μεγάλο ρόφημα πρωτεΐνης και για αυτό τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος έχουν δημιουργηθεί με την υγεία και τους στόχους που έχετε.

Για το λόγο αυτό, τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος περιέχουν φυτικές ίνες που βοηθούν στην πέψη, λιπαρά οξέα για την παρατεταμένη απελευθέρωση ενέργειας, ένα ολοκληρωμένο  μείγμα βιταμινών και ανόργανων συστατικών για την υποστήριξη της ανοσολογικής λειτουργίας αλλά και του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού για τις ιδιότητες καύσης του λίπους.

Οφέλη του ροφήματος αντικατάστασης γεύματος

Εντάξει, ώρα να αποκτήσετε τα οφέλη από τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος.

Έλεγχος θερμίδων

Αντικαθιστώντας ένα γεύμα την ημέρα με ένα τέτοιο ρόφημα, κάνετε πολύ πιο εύκολη τη διαδικασία να ελέγξετε τη συνολική πρόσληψη θερμίδων. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν εργάζεστε από το σπίτι και τα επίπεδα δραστηριοτήτων σας έχουν μειωθεί υπερβολικά.

Κόστος & Αποτελεσματικότητα

Με τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος τα οποία είναι διαθέσιμα από ευρω – ευρώ μια σακούλα, αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε εβδομαδιαίο επίπεδο και να συνεχίσετε τη προσπάθεια σας να φτάσετε τους στόχους σας.

Εξοικονόμηση χρόνου

Για όσους είναι απασχολημένοι με την εργασίας τους στο σπίτι το μίγμα αντικατάστασης γεύματος είναι η τέλεια λύση όταν δεν έχετε χρόνο να σταματήσετε και να κάνετε ένα πλήρες γεύμα γρήγορα και εύκολα.

Ευκολία

Τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος είναι σε συσκευασίες βολικές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα πάρετε μαζί σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τον πειρασμό άλλων τροφίμων όταν είστε έξω.

Απώλεια λίπους

Έρευνες έχουν δείξει πως τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος μπορούν να βοηθήσουν στο αίσθημα κορεσμού ενώ καταναλώνετε λιγότερες θερμίδες και οτι μπορούν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της απώλειας βάρους.

Όλα αυτά τα οφέλη στοχεύουν στην τήρηση της διατροφής του καθενός. Συμπεριλαμβάνοντας κάποιο ρόφημα αντικατάστασης γεύματος στη διατροφή σας, μπορείτε εύκολα να παραμείνετε στη διατροφή σας και να φτάσετε τους προπονητικούς σας στόχους.

Τι να κοιτάξουμε σε ένα ρόφημα αντικατάστασης γεύματος

Όταν πρόκειται να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε ένα ρόφημα αντικατάστασης γεύματος, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχετε.

15g+ Πρωτεΐνη

Βοήθεια για τη συντήρηση μυών και κορεσμού κατά την απώλεια λίπους

Ίνες

Σημαντική για την υγεία του πεπτικού συστήματος

Χαμηλό σε ζάχαρη

Βοηθά στην αποφυγή περιττών λιπαρών

Βιταμίνες και Μέταλλα

Ζωτικής σημασίας για την υγεία και την ανοσοποιητική λειτουργία, αν πρόκειται να παραλείψετε ένα γεύμα

Με τη The Protein Works μπορείτε να δημιουργήσετε μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις που θα θέλετε να απολαύσετε.

Υπάρχουν και επιλογές για Vegan και Χορτοφάγους.

Τα ροφήματα αντικατάστασης γεύματος της The Protein Works περιέχουν υγιή λίπη για συνεχή απελευθέρωση ενέργειας και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού για την ενίσχυση της καύσης λίπους.

Εσείς ακόμα να τα δοκιμάσετε;

Βρείτε όλα τα προϊόντα διαχείρισης βάρους εδώ