Τι είναι η γνωστή σε όλους Κρεατίνη;

Η κρεατίνη είναι πραγματικά μια απολύτως φυσική ουσία η οποία βρίσκεται στον οργανισμό και παράγεται από το συκώτι, το πάγκρεας και τα νεφρά καθημερινα. Η ουσία αυτή λαμβάνεται από τη διατροφή με τη κατανάλωση κρέατος κυρίως μοσχάρι και ψαάρια.Η ποσότητα που παράγεται από τον οργανισμό και παράλληλα η πρόσληψη της μέσω της διατροφής είναι ικανή και επαρκής για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες ενός ατόμου που δεν αθλείται.

Πότε πρέπει να ληφθεί επιπλέον ποσότητα κρεατίνης μέσω συμπληρώματος; Ποια είναι τα οφέλη του συμπληρώματος αυτού στον οργανισμό;

Να τονίσουμε οτι η κρεατίνη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον ενεργειακό μεταβολισμό.
Η κρεατίνη είναι εκείνη που βοηθά στην ανάπτυξη των μυών πράγμα που θα αναφερθεί παρακάτω λεπτομερώς.

Οι βασικοί παράγοντες ανάπτυξης μυών στο σώμα είναι οι εξής:

• Η άσκηση
• Οι απαραίτητες ποσότητες ενέργειας
• Τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη διαδικασία «χτισίματος» μυών
• Και τέλος, οι ορμόνες ή οι αυξητικοί παράγοντες

Η κρεατίνη είναι εκείνη που προσφέρει τα απαραίτητα ποσά ενέργειας που χρειάζονται για τη σύσπαση με μεγαλύτερη ένταση διάρκεια και συχνότητα.

Η Κρεατίνη για γράμμωση και για όγκο

Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση του συμπληρώματος κρεατίνης βοηθά στην δημιουργία άλιπης μάζας στους μύες. Τι σημαίνει αυτό; Προσφέρει μεγαλύτερο όγκο, δύναμη και γράμμωση. Η κρεατίνη είναι εκείνη που έμμεσα βοηθά στην αύξηση της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Δηλαδή αυξάνει τα διαθέσιμα ποσά ενέργειας για να βοηθήσει στη σύσπαση των μυών κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης.

Επίσης, είναι εκείνη που μπορεί και βελτιώνει τις αθλητικές επιδόσεις, βοηθά στην ταχύτερη ανάκαμψη των μυών και στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου. Η κρεατίνη είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για προπονήσεις υψηλής έντασης.

Ποια είναι η καλύτερη κρεατίνη;

Η καλύτερη μορφή κρεατίνης ως συμπλήρωμα διατροφής είναι η μονοϋδρική κρεατίνη. Είναι απλά ένα συμπλήρωμα διατροφής που έχει μελετηθεί και είναι η πιο αποτελεσματική μορφή της κρεατίνης.

Έχει αναφερθεί ότι η κρεατίνη επιτρέπει να αποκτήσει κανείς μεγαλύτερη αντοχή κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Βελτιώνει την ικανότητά να αποκτήσει κάποιος περισσότερους μύες και γράμμωση. Συνίσταται σε ασκούμενους και αθλητές για να τους βοηθήσει στη βελτίωση της αναερόβιας και αερόβιας απόδοσης τους. Επίσης προσφέρει περισσότερη αντοχή και ασφάλεια με αποτέλεσμα να μπορεί κάποιος να συνεχίσει τη προπόνηση.

Συμπληρώματα Κρεατίνης