Με τον όρο ηλεκτρολύτες εννοούμε τα απαραίτητα μέταλλά που βοηθούν το σώμα να εκτελέσει τις φυσιολογικές του λειτουργίες. Οι ηλεκτρολύτες περιέχουν νάτριο, κάλιο, μαγνήσιο, χλωριούχα ιόντα και ασβέστιο.

Είναι μέταλλά που διαλύονται μέσα στα υγρά του σώματος. Είναι εκείνα που διατηρούν το σώμα σε μια ισορροπία. Το κάθε ένα είναι ανεξάρτητο από το άλλο.

Για τους δρομείς αυτή η ισορροπία στους ηλεκτρολύτες είναι το κλειδί για να έχει μια επιτυχημένη προπόνηση αλλά και τη βέλτιστη απόδοση.

Δυστυχώς όταν υπάρχει ανισορροπία τότε το σώμα αρχίζει και εμφανίζει στομαχικές αλλά και μυικές κράμπες, σπασμούς, πόνους στα πλευρά και σε περίπτωση που είναι πολύ έντονη η ανισορροπία εκδηλώνονται ζαλάδες, κούραση, ναυτία κλπ.

Μη ξεχνάς ποτέ μα ποτέ να καταναλώνεις όσο το δυνατόν περισσότερα υγρά ακόμα και όταν δεν διψάς. Αν νιώθεις ότι διψάς τότε έχεις πάρει το δρόμο για αφυδάτωση.

Τα Energy Drinks της tORQ είναι ηλεκτρολύτες που σίγουρα θα σε διατηρήσουν ενυδατωμένο και θα διατηρήσεις μια ισορροπία μετάλλων στο σώμα.

Το σύστημα tORQ Hydration είναι ένα ελαφρώς αρωματισμένο μίγμα ενυδατικού ποτού, το οποίο έχει διαμορφωθεί για να βελτιστοποιεί την παροχή υγρών και ηλεκτρολυτών από οποιοδήποτε άλλο παράγοντα.

Ηλεκτρολύτες | Χαρακτηριστικά & Οφέλη

Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες
Μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ
Περιέχει 5 Ηλεκτρολύτες Κλειδιά
Ταχύτερη Δυνατή Ενυδάτωση
Ανώτερη Ποιότητα Ηλεκτρολυτών
Κατάλληλο για Vegans

Το tORQ Hydration είναι ένα προηγμένο υποτονικό σκεύασμα που στοχεύει ειδικά στη βελτιστοποίηση της ενυδάτωσης όπου το γεγονός/συνεδρία δεν υπερβαίνει τη διάρκεια μίας ώρας και αναμένεται έντονη απώλεια ιδρώτα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος του tORQ Fueling System για μακρύτερα συμβάντα, αλλά υπάρχουν και κάποιες εναλλακτικές λύσεις.

Η συμβουλή μας για μεγαλύτερες προσπάθειες, όπου απαιτείται τροφοδοσία καθώς και ενυδάτωση, είναι η χρήση του tORQ Energy για πηγή υγρών, επειδή η ισότονη φύση αυτού του προϊόντος θα προσφέρει καλύτερη ισορροπία μεταξύ τροφοδοσίας και ενυδάτωσης, εφ ‘όσον καταλαβαίνετε ότι ο στόχος σας στο σενάριο αντοχής είναι να καταναλώσετε 2-3 μονάδες tORQ ανά ώρα. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν την ελαφρύτερη γεύση και την αίσθηση στο στόμα του tORQ Hydration!

Τελικά, η χρήση του tORQ Hydration ως πηγή παροχής υγρών κατά τη διάρκεια μακρύτερων προσπαθειών απαιτεί μεγαλύτερη κατανάλωση συμπυκνωμένων μονάδων τροφοδοσίας tORQ.