Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να τονώσουμε το μεταβολισμό μας φυσικά και πολύ απλά με 3 super τροφές Άμεσα. Τα συγκεκριμένα τρόφιμα βοηθούν στην αποτοξίνωση και προσφέρουν ευεξία και ενέργεια.

 1. Πράσινο τσάι & Πράσινο τσάι Μάτσα
  Σύμφωνα με έρευνες, το πράσινο τσάι εμπεριέχει κατεχίνες, καφείνη και πολυφαινόλες. Αυτά τα συστατικά προκαλούν αύξηση μεταβολισμού αλλά και οξείδωση συσσωρευμένου λίπους. Πραγματικά βοηθά στην μείωση του σωματικού βάρους. Επίσης, κάνει το δέρμα πιο λαμπερό αφού είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά.
  Βρείτε το πράσινο τσάι εδώ: https://nitro2power.gr/prasino-tsai-skoni-tpw/
  Ή επιλέξτε το πράσινο τσάι μάτσα εδώ: https://nitro2power.gr/matsa-prasino-tsai-skoni-tpw-matcha/
 2. Ιπποφαές
  Το ιπποφαές φημίζεται ως η υψηλότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία αλλά και λιπαρά οξέα. Βοηθά απίστευτα στην διατήρηση βέλτιστου & υγιούς δέρματος, δυνατά μαλλιά και νύχια. Επίσης, μπορεί και αυξάνει την αντοχή του οργανισμού και ενισχύει την απόδοση πνευματικά και σωματικά μέσα στην ημέρα.
 3. Λουίζα
  Το συγκεκριμένο βότανο βοηθά στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας. Είναι εξαιρετικά εύγευστο με ένα ελαφρύ λεμονάτο άρωμα. Ιδανικό για αύξηση του μεταβολισμού, ρυθμίζει την όρεξη αλλά και τη διούρηση, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη κατακράτηση υγρών. Είναι ένας σύμμαχος στη μάχη όλων των γυναικών ενάντια στην κυτταρίτιδα.