SaleSold Out

Torq Organic Energy Drink Cola Caffeine 15x33gr

28.00

Out of stock

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 5060123416466-1 Κατηγορίες: , ,

Περιγραφή

Το tORQ Energy Drink (Ενεργειακό Ποτό) είναι ένα φυσικό αρωματισμένο ισοτονικό ενεργειακό ποτό που δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα ή συντηρητικά. Αυτό το προϊόν έχει διαμορφωθεί με προσοχή ώστε να παραδίδει το μοναδικό μίγμα tORQ Yδατανθράκων και Ηλεκτρολυτών στους μύες μας μέσω ενός ροφήματος που είναι ελαφρώς αρωματισμένο, αναζωογονητικό & φυσικό. Αποτελεί μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τα ενεργειακά πηκτώματα, τις μπάρες και τις τσίχλες της tORQ για να τροφοδοτήσουν τις βέλτιστες επιδόσεις σας. Παρακαλώ αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε σχετικά με το Σύστημα Τροφοδοσίας tORQ για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το προϊόν’’

 • Με Guarana (100mg Caffeine/500ml)
 • 2:1 Glucose:Fructose
 • Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες
 • Μέρος του Συστήματος Τροφοδοσίας tORQ
 • Περιέχει 5 Ηλεκτρολύτες Κλειδιά
 • Ελαφριά & Αναζωογονητική Γεύση

Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να παρέχει το μοναδικό μείγμα πολλαπλών μεταφερόμενων υδατανθράκων, υγρών και ηλεκτρολυτών της TORQ στους μύες που εργάζονται εξαιρετικά γρήγορα και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας την τεχνολογία 2: 1 Maltodextrin: Fructose και τους 5 βασικούς ηλεκτρολύτες.

Το TORQ Cola Caffeine Energy Drink περιέχει επίσης 100mg Φυσικής Καφεΐνης ανά 500ml μέσω εκχυλίσματος Guarana. Η καφεΐνη έχει βρεθεί ότι αυξάνει την εγρήγορση, την πνευματική ευστροφία, τη μυϊκή λειτουργία και βοηθά στη διαδικασία καύσης λίπους μεταξύ άλλων πλεονεκτημάτων.

Το ενεργειακό ποτό TORQ αποτελεί μέρος του συστήματος καυσίμου TORQ, επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με τα ενεργειακά τζελ, τις μπάρες και τις τσίχλες της TORQ για να τροφοδοτήσει τη βέλτιστη απόδοση.
Αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε για το Σύστημα Τροφοδοσίας TORQ κάνοντας κλικ ΕΔΩ και βεβαιωθείτε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το προϊόν.

500 ml TORQ Energy Drink θα παρέχει 30 γραμμάρια πολλαπλών μεταφερόμενων υδατανθράκων (1 Μονάδα TORQ)
και ενώ προσφέρει τη βέλτιστη πηγή καυσίμου, αυτό το προϊόν θα παρέχει επίσης υγρά και ηλεκτρολύτες για να διατηρήσει τις απαιτήσεις ενυδάτωσης του σώματος και την ομοιοστατική ισορροπία.

Για βέλτιστη απόδοση, το TORQ Fueling System μας συνιστά την κατανάλωση 2-3 μονάδων TORQ ανά ώρα, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί με την κατανάλωση μιας ποικιλίας προϊόντων τροφοδοσίας, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα. Η κατανάλωση ενός ενεργειακού ποτού TORQ είναι μια μέθοδος κατάποσης μιας μονάδας TORQ και έχει το πλεονέκτημα ότι προσφέρει επίσης ενυδάτωση.


Όσο υψηλότεροι είναι οι ρυθμοί εφίδρωσης, τόσο περισσότερο ενεργειακό ποτό TORQ θα πρέπει να καταναλώνετε σε σχέση με τις πιο συγκεντρωμένες μονάδες τροφοδοσίας μας – TORQ Gels, TORQ Bars και TORQ Chews.
Όλα τα προϊόντα τροφοδοσίας μας είναι βελτιστοποιημένα με πολλαπλούς μεταφερόμενους υδατάνθρακες, η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι η υφή. Λείο, Μαλακό ή Μασώμενο. Και πάλι, αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ των προϊόντων τροφοδοσίας της TORQ εξηγείται πλήρως ΕΔΩ στη σελίδα μας Σύστημα καυσίμου
και η παρακάτω εικόνα συνοψίζει όμορφα την ιδέα.

Το TORQ Energy Drink διατίθεται σε φακελάκια μίας χρήσης, για προσθήκη σε 500 ml νερού, 500 g (κάνει 15 X 500 ml) ή 1,5 Kg (κάνει 45 X 500 ml).

Χρησιμοποιήστε 1 μεζούρα σκόνης TORQ Energy ανά 250 ml νερού (2 μεζούρες για 500 ml, 3 μεζούρες για 750 ml και 4 μεζούρες για 1 λίτρο). Πάντα να προσθέτετε σκόνη στο νερό, όχι νερό σε σκόνη για να εξασφαλίσετε εύκολη ανάμειξη.

Γεμίστε το μπουκάλι ποτών στο μισό με νερό, προσθέστε μεζούρες σκόνης, επανατοποθετήστε το καπάκι και ανακινήστε δυνατά.
Συμπληρώστε το μπουκάλι με νερό, ανακινήστε ξανά και τώρα το TORQ Energy σας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Η σελίδα TORQ Fueling System αυτού του ιστότοπου εξηγεί ξεκάθαρα πώς λειτουργεί το TORQ Energy Drink μαζί με τα άλλα προϊόντα τροφοδοσίας της TORQ (TORQ Gel, TORQ Bar και TORQ Chew).
Το TORQ Energy Drink είναι κατάλληλο για χρήση σε όλες τις εντάσεις άσκησης και αποτελεί τη βάση του συστήματος TORQ Fueling, επειδή είναι το μόνο προϊόν που θα παρέχει σημαντικές ποσότητες υγρών και ηλεκτρολυτών μαζί με καύσιμο υδατάνθρακες.

Η επαρκής ενυδάτωση είναι φυσικά θεμελιώδης από την άποψη της απόδοσης.

ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΦΕΪΝΗΣ: Έχετε υπόψη ότι κάθε μερίδα 500 ml TORQ Cola Caffeine Energy Drink περιέχει 100 mg καφεΐνης. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά επίπεδα ανοχής στην καφεΐνη και θα χρειαστεί να δημιουργήσετε μια στρατηγική πρόσληψης καφεΐνης με βάση τις ατομικές σας περιστάσεις. Αυτό θα περιλαμβάνει συνδυασμό αυτού του προϊόντος με άλλα προϊόντα Συστήματος Καυσίμου χωρίς καφεΐνη της σειράς TORQ.

Guarana: Το TORQ Cola Caffeine Energy Drink περιέχει 100mg φυσικής καφεΐνης ανά μερίδα 500ml που παρέχεται μέσω του Natural Guarana. Η καφεΐνη είναι ένα ψυχολογικό διεγερτικό, άρα βοηθά τη διανοητική συγκέντρωση.
Το TORQ Fueling System θα σας επιτρέψει να ακολουθήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική τροφοδοσίας, η οποία θα εξασφαλίσει ότι οι μύες και ο εγκέφαλός σας θα έχουν πάντα την ενέργεια που χρειάζονται για να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις. Η καφεΐνη δεν παρέχει επιπλέον ενέργεια αυτή καθαυτή,
αλλά προσφέρει την αντίληψη της ενέργειας ρυθμίζοντας προς τα πάνω το κεντρικό νευρικό σύστημα – αυτός είναι ο λόγος που ένας καφές μπορεί να σας ενθουσιάσει ψυχικά όταν νιώθετε λίγο υπνηλία ή δεν μπορείτε συγκεντρώνομαι.
Η περιστασιακή λήψη αυτού του προϊόντος αντί μιας μονάδας τροφοδοσίας χωρίς καφεΐνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο για την ενίσχυση της συγκέντρωσης και του κινήτρου.

Η καφεΐνη είναι ουσιαστικά ένα λιπαντικό του κεντρικού νευρικού συστήματος, επομένως, εκτός από τη συγκέντρωση και το κίνητρο, μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή δύναμη και αποτελεσματικότητα, καθώς και να κινητοποιήσει το λίπος ως πηγή καυσίμου, βοηθώντας στην εξοικονόμηση γλυκογόνου (τα αποθέματα υδατανθράκων σας). Για αυτούς τους λόγους, υπάρχει ένα ισχυρό επιχείρημα ότι
η καφεΐνη πρέπει να καταναλώνεται τακτικά κατά τη διάρκεια της άσκησης/αγωνισμού για την ενίσχυση της φυσιολογικής αλλά και της ψυχολογικής απόδοσης.

Τέλος, πολλοί από εμάς καταναλώνουμε τακτικά ροφήματα που περιέχουν καφεΐνη κατά τη διάρκεια της μέσης ημέρας και η απώλεια ενός φλιτζανιού ομάδας ή καφέ σε ένα συγκεκριμένο σημείο της ημέρας είναι συχνά αισθητή.
Στην πραγματικότητα, εάν είστε συνηθισμένος καταναλωτής καφεΐνης, θα έχετε έναν ήπιο εθισμό και θα την χρειαστείτε για να λειτουργήσετε κανονικά. Υπάρχει επομένως ένα ισχυρό επιχείρημα για την κατανάλωση καφεΐνης ενώ ασκείσαι απλώς για τη διατήρηση της ομοιόστασης – γιατί να στερήσετε από το σώμα σας
κάτι που χρειάζεται για να αισθάνεται «φυσιολογικό» μόνο και μόνο επειδή ασκείστε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μεγαλύτερες προπονήσεις ή εκδηλώσεις
όπου δεν μπορείτε να εγγυηθείτε την πρόσβαση σε ένα cuppa!

Λάβετε υπόψη ότι αυτό το προϊόν περιέχει ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΦΕΪΝΗΣ και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με τα κανονικά ενεργειακά τζελ χωρίς καφεΐνη για την επίτευξη βέλτιστων επιδόσεων.

Πολλαπλά Μεταφερόμενοι Υδατάνθρακες:

Το tORQ Energy Drink (Ενεργειακό Ποτό) χρησιμοποιεί ένα μίγμα 2:1 παραγώγων γλυκόζης και φρουκτόζης, το οποίο βασίζεται σε ένα σημαντικό αριθμό αξιολογημένων δημοσιευμένων ερευνών (βλ. Στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για λεπτομέρειες). Οι πηγές υδατανθράκων προέρχονται από μια εξαιρετικά χαμηλή ωσμομοριακότητα προερχόμενη από αραβόσιτο μαλτοδεξτρίνη (παράγωγο γλυκόζης μακράς αλυσίδας) και φρουκτόζη. Αυτή η σύνθεση υδατάνθρακα διπλής παροχής έχει αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία για την παροχή ενέργειας πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άλλο συνδυασμό υδατανθράκων ή απλών πηγών υδατανθράκων. Ρίξτε μια ματιά στα δύο πολύ σύντομα κλιπ ταινιών παρακάτω, τα οποία δείχνουν πως 2:1 παράγωγα γλυκόζης:φρουκτόζης παράγει πάνω από 40% περισσότερους υδατάνθρακες στο αίμα ανά ώρα από τις πηγές μιας γλυκόζης (η επόμενη καλύτερη επιλογή).

Ισοτονικότητα:

Η μαλτοδεξτρίνη υψηλής ποιότητας, χαμηλής ωσμωτικότητας που χρησιμοποιείται από την tORQ, διατηρεί την τονικότητα του tORQ Energy Drink (Ενεργειακό Ποτό) λίγο κάτω από το ισοτονικό επίπεδο, παρέχοντας την τέλεια ισορροπία μεταξύ παροχής καυσίμου και υγρού στο αίμα. Έχει βελτιστοποιηθεί κυριολεκτικά με κάθε δυνατό τρόπο. Μια λύση ‘Hypertonic’ έχει ως προτεραιότητα την παροχή καυσίμου πάνω από το ρευστό και μια ‘Υποτονική’ λύση λειτουργεί αντίστροφα, ευνοώντας το ρευστό έναντι των καυσίμων. Η ομορφιά μιας λύσης που είναι «Ισότονη» είναι ότι βρίσκεται ακριβώς στη μέση αυτών των δύο, παρέχοντας την τέλεια πλατφόρμα για τροφοδοσία αντοχής. Εάν τα ποσοστά εφιδρώσεων είναι χαμηλά, το tORQ Energy Drink (Ενεργειακό Ποτό) θα πρέπει να καταναλώνεται παράλληλα με τις πιο συμπυκνωμένες μονάδες τροφοδοσίας της tORQ (Gel, Bar και Chew) σχηματίζοντας ένα υπερτονικό σχήμα στο έντερο, παρέχοντας πιο γρήγορα καύσιμο όταν το υγρό δεν είναι τόσο σημαντικό. Όταν τα ποσοστά εφίδρωσης είναι υψηλότερα, πρέπει να καταναλώνεται περισσότερο tORQ Energy Drink (Ενεργειακό Ποτό) σε σχέση με τις μονάδες συμπυκνωμένου καυσίμου, διατηρώντας την ισοτονική ισορροπία. Η tORQ παράγει ένα υποτονικό προϊόν, το οποίο δεν αποτελεί έκπληξη το λεγόμενο tORQ Hypotonic, σχεδιασμένο για καταστάσεις όπου τα ποσοστά εφίδρωσης είναι εξαιρετικά υψηλά και η παροχή καυσίμου είναι λιγότερο σημαντική.

tORQ Energy Ενεργειακά Δεδομένα (Osmol/Kg):

Φυσική Γεύση Πορτοκαλιού: 0.218
Φυσική Γεύση Λεμονιού: 0.222
Φυσική Γεύση Λεμόνι και Lime: 0.218
Φυσική Γεύση Ροζ Γκρέιπφρουτ: 0.211
Φυσική Γεύση Φραγκοστάφυλου: 0.223
Φυσική Γεύση Βανίλια Pod: 0.211
Τονικότητα του αίματος: 0.29

Ηλεκτρολύτες:

Το tORQ Energy Drink (Ενεργειακό Ποτό) περιέχει Νάτριο, Χλωριούχο, Μαγνήσιο, Κάλιο & Ασβέστιο για να αντικαταστήσει τους 5 ηλεκτρολύτες που χάνονται από την εφίδρωση. Αυτά τα άλατα διατηρούν την ομοιόσταση εντός του σώματος, επιτρέπουν την συγκράτηση του νερού και τη διατήρηση της μυϊκής λειτουργίας. Ορισμένες μάρκες δεν περιλαμβάνουν όλους αυτούς τους ηλεκτρολύτες στις συνταγές τους ή έχουν σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι θα έπρεπε και κάποιοι δεν περιλαμβάνουν καθόλου.

Φυσικές Γεύσεις & Χωρίς Χρώματα:

Κάτω από το άγχος της άσκησης, η πέψη επηρεάζεται καθώς το αίμα εκτρέπεται στους εργαζόμενους μύες και οι τυχόν διαλυμένες ουσίες που προστίθενται σε ένα προϊόν θα αυξήσουν άσκοπα την ωσμωτικότητα του, καθιστώντας έτσι δυσκολότερη την πέψη, συστατικά που κατά τη διάρκεια της άσκησης δεν είναι σίγουρα η κατάλληλη στιγμή για να τα πάρετε. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιούμε μόνο φυσικές γεύσεις που το σώμα μπορεί να αναγνωρίσει και να απορροφήση εύκολα και δεν χρησιμοποιούμε χρώματα (τεχνητά ή φυσικά), επειδή απλά δεν χρειάζεται να βρίσκονται στο προϊόν.

Δεν Υπάρχουν Τεχνητά Γλυκαντικά:

Για τους ίδιους λόγους που επισημάνθηκαν παραπάνω, δεν πιστεύουμε στη χρήση τεχνητών γλυκαντικών όπως το Aspatame, το Acsulfame-K, η Σακχαρίνη και η Σουκραλόζη. Αυτά τα τεχνητά γλυκαντικά είναι 100 φορές πιο γλυκά από τη ζάχαρη και η ασπαρτάμη / ακσουλφάμη-Κ είναι ιδιαίτερα αμφιλεγόμενα όσον αφορά τη μακροπρόθεσμη υγεία. Δεν προσφέρουν καθόλου πλεονεκτήματα απόδοσης και η στάση μας είναι η ίδια με αυτά με τα χρώματα και τα συντηρητικά – αν δεν χρειάζεται να συμπεριληφθούν στις συνθέσεις μας για λειτουργικούς λόγους, γιατί να τις συμπεριλάβουμε;

  1. Stellingwerff, T & Cox, GR. (2014)
   Systematic review: Carbohydrate supplementation on exercise performance or capacity of varying durations. Appl Physiol Nutr Metab. 2014 Sep;39(9):998-1011.
  2. Wilson. PB., Ingraham, SJ. (2015)
   Glucose-fructose likely improves gastrointestinal comfort and endurance running performance relative to glucose-only. Scand J Med Sci Sports. [Epub ahead of print].
  3. Currell, K & Jeukendrup, A.E. (2008)
   Superior endurance performance with ingestion of multiple transportable carbohydrates. Med Sci Sports Exerc. 40(2):275–81.
  4. Triplett, D., Doyle, D., Rupp, J., Benardot, D. (2010)
   An isocaloric glucose-fructose beverage’s effect on simulated 100-km cycling performance compared with a glucose-only beverage. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 20(2):122–31Tarpey, M.D., Roberts, J.D., Kass, L.S., Tarpey, R.J., Roberts, M.G. (2013)
   The ingestion of protein with a maltodextrin and fructose beverage on substrate utilisation and exercise performance. Appl Physiol Nutr Metab. 38(12):1245–53.
  5. Rowlands, D.S., Swift, M., Ros, M., Green, J.G. (2012)
   Composite versus single transportable carbohydrate solution enhances race and laboratory cycling performance. Appl Physiol Nutr Metab. 37(3):425–36.
  6. Baur, D.A., Schroer, A.B., Luden, N.D., Womack, C.J., Smyth, S.A., Saunders, M.J. (2014)
   Glucose-fructose enhances performance versus isocaloric, but not moderate, glucose. Med Sci Sports Exerc. 46(9):1778–86.
  7. Rowlands, D.S., Thorburn, M.S., Thorp, R.M., Broadbent, S.M., Shi, X. (2008)
   Effect of graded fructose co-ingestion with maltodextrin on exogenous 14C-fructose and 13C-glucose oxidation efficiency and high-intensity cycling performance. J Appl Physiol. 104:1709–19.
  8. O’Brien, W.J & Rowlands, D.S. (2011)
   Fructose-maltodextrin ratio in a carbohydrate-electrolyte solution differentially affects exogenous carbohydrate oxidation rate, gut comfort, and performance. Am J Physiol Gastrointest Liver Physiol. 300(1):G181–9.
  9. O’Brien, W.J., Stannard, S.R., Clarke, J.A., Rowlands, D.S. (2013)
   Fructose–maltodextrin ratio governs exogenous and other CHO oxidation and performance. Med Sci Sports Exerc. 45(9):1814–24.
  10. Rowlands, D.S., Swift, M., Ros, M., Green, J.G. (2012)
   Composite versus single transportable carbohydrate solution enhances race and laboratory cycling performance. Applied Physiology, Nutrition, and Metabolism. 37(3): 425-436.
  11. Smith, J.W., Pascoe, D.D., Passe, D., Ruby, B.C., Stewart, L.K., Baker, L.B., et al. (2013)
   Curvilinear dose-response relationship of carbohydrate (0–120 g·h−1) and performance. Med Sci Sports Exerc. 45(2):336–41.
  12. Roberts, J.D., Tarpey, M.D., Kass, L.S., Tarpey, R.J., Roberts, M.G. (2014)
   Assessing a commercially available sports drink on exogenous carbohydrate oxidation, fluid delivery and sustained exercise performance. J Int Soc Sports Nutr. 11(1):1–14.
  13. Jentjens, R.L., Underwood, K., Achten, J., Currell, K., Mann, C.H., Jeukendrup, A.E. (2006)
   Exogenous carbohydrate oxidation rates are elevated after combined ingestion of glucose and fructose during exercise in the heat. J Appl Physiol. 100(3):807–16.
  14. Jeukendrup, A.E & Moseley, L. (2010)
   Multiple transportable carbohydrates enhance gastric emptying and fluid delivery. Scand J Med Sci Sports. 20(1):112–21.
  15. Davis, J.M., Burgess, W.A., Slentz, C.A., Bartoli, W.P. (1990)
   Fluid availability of sports drinks differing in carbohydrate type and concentration. Am J Clin Nutr. 51(6):1054–7.
  16. Jentjens, R.L., Venables, M.C., Jeukendrup, A.E. (2004)
   Oxidation of exogenous glucose, sucrose, and maltose during prolonged cycling exercise. J Appl Physiol. 96(4):1285–91.
  17. Jentjens, R.L., Achten, J., Jeukendrup, A.E. (2004)
   High oxidation rates from combined carbohydrates ingested during exercise. Med Sci Sports Exerc. 36(9):1551–8.
  18. Wallis, G.A., Rowlands, D.S., Shaw, C., Jentjens, R.L., Jeukendrup, A.E. (2005)
   Oxidation of combined ingestion of maltodextrins and fructose during exercise. Med Sci Sports Exerc. 37(3):426–32.
  19. Jentjens, R.L., Moseley, L., Waring, R.H., Harding, L.K., Jeukendrup, A.E. (2004)
   Oxidation of combined ingestion of glucose and fructose during exercise. J Appl Physiol. 96(4):1277–84.
  20. Jentjens, R.L & Jeukendrup, A.E. (2005)
   High rates of exogenous carbohydrate oxidation from a mixture of glucose and fructose ingested during prolonged cycling exercise. Brit J Nutr. 93:485–92.
  21. Fuchs, C.J., Gonzalez, J.T., Beelen, M., Cermak, N.M., Smith, F.E., Thelwall, P.E., Taylor, R., Trenell, M.I., Stevenson, E.J., van Loon, L.J. (2016)
   Sucrose ingestion after exhaustive exercise accelerates liver, but not muscle glycogen repletion compared with glucose ingestion in trained athletes. J Appl Physi. [Epub ahead of print].

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.033 kg
Γεύσεις

Hot Cocoa

Brand

TORQ

Στόχος

Ενέργεια

Μάρκα

Torq