Login
Νέο

TORQ HMB 500gr

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

60.00

Μόνο 1 απομένουν σε απόθεμα

Quantity:
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1582540008778-057e8554-f56b"][vc_column_text][/vc_column_te
 • Βοηθά στην Αύξηση Μυών & Δύναμης
 • Προστατεϋει τους Μύες από την Καταστροφή
 • Μειώνει το Σωματικό Λίπος
 • Ενισχύει το Ανασοποιητικό Σύστημα
 • Μειώνει την Επιβλαβή Χοληστερόλη

Η HMB έχει βρεθεί ότι επιβραδύνει την αποικοδόμηση των μυϊκών πρωτεϊνών καθώς και Ενισχύει την Αύξηση Μυών, πράγμα που σημαίνει ότι διαθέτει τόσο αντι-καταβολικές όσο και αναβολικές ιδιότητες. Οι πρώτες έρευνες έχουν δείξει ότι η συμπλήρωση HMB μειώνει τη χοληστερόλη και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

2 scoop θα παρέχουν 4 gr έως 5 gr tORQ HMB. Προσθέστε σε οποιοδήποτε κρύο ρόφημα έντονα αρωματισμένο. Να είστε προετοιμασμένοι ότι η HMB στην καθαρή και αναλλοίωτη μορφή της έχει πολύ πικρή γεύση, η οποία χρειάζεται να συγκαλυφθεί.

Με βάση τη διαθέσιμη έρευνα, προτείνουμε ημερήσια δόση 3-5 γραμμαρίων. Εάν ασκήστε βαριά και χρησιμοποιείτε το προϊόν tORQ Recovery Plus +, δεν χρειάζεται να συμπληρώνετε με το tORQ HMB, επειδή το tORQ Recovery Plus + έχει συμπεριλάβει την ένωση σε πλήρη συνιστώμενα ερευνητικά επίπεδα μέσα στο matrix συστατικό του.

Η χρήση του tORQ HMB σε σχέση με το tORQ Recovery Plus + μπορεί να είναι επωφελής οικονομικά κατά τη διάρκεια άκσησης αντοχής υψηλού φορτίου, όταν δεν απαιτούνται τα άλλα ισχυρά συστατικά του tORQ Recovery Plus + (Beta-Αλανίνη και Φωσφορικό Νάτριο). Οι ηλικιωμένοι αθλητές, ειδικότερα, κερδίζουν πολλά από τη συμπλήρωση HMB, επειδή η διαδικασία γήρανσης επιταχύνει την απώλεια της άπαχης μυϊκής μάζας μέσω του καταβολισμού. Επίσης, οι Vegans που γυμνάζονται τακτικά δεν μπορούν να βρουν ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνούχα τρόφιμα, οπότε η HMB προσφέρει ό, τι είναι στην πραγματικότητα μια «Υπερ-Πρωτεΐνη» για να διασφαλίσει τυχόν ελλείψεις.

Τα συμπληρώματα HMB χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά στη γεωργική βιομηχανία για να βοηθήσουν τους αγρότες να αυξήσουν τα βοοειδή και να τα διατηρήσουν απαλλαγμένα από λοιμώξεις. Οι επιστήμονες που μελέτησαν τα ζώα που έλαβαν HMB διαπίστωσαν ότι αύξησαν την μυϊκή ανάπτυξη, την ανοσολογική λειτουργία και το μειωμένο υποδόριο λίπος (το λίπος που αποθηκεύτηκε απευθείας κάτω από το δέρμα).

Πρόσφατες έρευνες με ανθρώπινα υποκείμενα έδειξαν παρόμοια οφέλη. Ένας εξαιρετικά σεβαστός ερευνητής που ονομάζεται Dr Steven Nissen και η ερευνητική του ομάδα στο Iowa State University διεξήγαγε μια μελέτη για να διαπιστώσει αν η HMB θα αποτρέψει την καταστροφή μυών σε ανθρώπους που υποβάλλονται σε άσκηση αντίστασης και εάν διαφορετικά επίπεδα πρόσληψης πρωτεΐνης θα επηρεάσουν τη μυϊκή μάζα ή δύναμη. Αξιολόγησαν επίσης τις επιδράσεις της άσκησης και της χορήγησης HMB στο σωματικό λίπος και στα επίπεδα σωματικού βάρους.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η συμπλήρωση HMB μείωσε την κατανομή (καταβολισμό)των μυών στην ομάδα που πήρε 3 γραμμάρια. Η μυϊκή δύναμη αυξήθηκε επίσης κατά 18,4% στην ομάδα των 3 γραμμαρίων, σε σύγκριση με 8% στην ομάδα του εικονικού φαρμάκου και η μυϊκή μάζα επίσης αυξήθηκε κατά 2,66 κιλά και 0,88 κιλών αντίστοιχα.

Το HMB προέρχεται από την απαραίτητη αμινοξική λευκίνη. Τα βασικά αμινοξέα πρέπει να διανέμονται στο σώμα μέσω της διατροφής και συνήθως η παραγωγή ανθρώπινης HMB είναι κατά μέσο όρο περίπου 0,2 έως 0,4 γραμμάρια την ημέρα, ανάλογα με την ποσότητα της λευκίνης που υπάρχει στη διατροφή. Οι ερευνητές έχουν πειραματιστεί με υψηλές διατροφικές δόσεις λευκίνης για να διαπιστώσουν εάν αυτό οδηγεί σε υψηλότερη παραγωγή HMB και αν και αυτό έχει λειτουργήσει, για να φτάσει η παραγωγή HMB σε ποσότητες ‘γραμμαρίου’, θα χρειαστείτε 20 έως 50grams λευκίνης ανά ημέρα. Η συμπλήρωση με αυτές τις ποσότητες λευκίνης μπορεί να είναι εξαιρετικά ακριβή και είναι πιθανό να αναστατώσει το στομάχι σας. Ως εκ τούτου, η συμπλήρωση απευθείας με το HMB κάνει μια καλύτερη ταμειακή ροή και λιγότερο εντερική δυσφορία.

Προκειμένου να καθοριστεί πώς μπορεί να λειτουργήσει η HMB, οι ερευνητές έχουν διατυπώσει υποθέσεις και τις εξετάζουν. Είναι γνωστό ότι η HMB βελτιώνει την ισορροπία των πρωτεϊνών μειώνοντας τον καταβολισμό (κατανομή) και αυξάνοντας τον αναβολισμό (συσσώρευση) των μυών, αλλά δεν είναι πλήρως κατανοητό πώς συμβαίνει αυτό. Αρχικά θεωρήθηκε ότι η HMB μπορεί να εμποδίζει τα ένζυμα που διεξάγουν αυτή την καταβολική διαδικασία ή ότι η ίδια η HMB μπορεί να αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα των κυτταρικών μεμβρανών. Ενώ καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν έχει αποκλειστεί, οι επιστήμονες πιστεύουν τώρα ότι η HMB είναι πιθανότατα πρόδρομος σε ένα ζωτικό συστατικό των κυτταρικών μεμβρανών, της χοληστερόλης. Να είστε βέβαιοι ότι η HMB έχει επίσης βρεθεί ότι μειώνει τα επιβλαβή LDL (λιποπρωτεΐνη χαμηλής πυκνότητας) επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα επίσης, έτσι HMB συμπλήρωση θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων επίσης.

 1. Passwater, R.A. PhD & Fuller, J. PhD (1997)
  Building Muscle Mass, Performance & Health. Keats Publishing Group. This review publication contains multiple references from selected peer-reviewed published research papers.
 2. Burke, E.R PhD (2002)
  Serious Cycling. Human Kinetics. Pp 167-169.
 3. Williams, M.H. PhD (1998)
  The Ergogenics Edge. Human Kinetics. Pp 210-213.
Read more

Μάρκα

Torq

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.