Login
Εξαντλημένο

Βιταμίνη D3 180tabs

Εξαντλημένο

Τα δισκία βιταμίνης D3 είναι λιποδιαλυτά συμπληρώματα βιταμίνης D που θεωρούνται από τους επιστήμο...

Τα δισκία βιταμίνης D3 είναι λιποδιαλυτά συμπληρώματα βιταμίνης D που θεωρούνται από τους επιστήμονες του αθλητισμού ως απαραίτητα για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος, την ενίσχυση της αποκατάστασης και τελικά τη βοήθεια ολόκληρου του σώματος να αντιμετωπίσει το φυσικό άγχος που τίθεται κάτω από τις περιόδους έντονης προπόνησης.

180 Ταμπλέτες

Read more

11.00

Εξαντλημένο

The Protein Works Προιόντα
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1583330421816-9b555c1c-ed80"][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Τι είναι η βιταμίνη D3;

Είναι μια φυσική βιταμίνη που παράγεται

Τι είναι η βιταμίνη D3;

Είναι μια φυσική βιταμίνη που παράγεται από το σώμα μας όταν εκτίθεται στο ηλιακό φως. Κατά τους χειμερινούς μήνες, όπου μπορεί να μην εκτίθεται συχνά στο φως του ήλιου, η παραγωγή βιταμίνης D3 είναι περιορισμένη και μπορεί να χρειαστεί συμπλήρωση.Τα συμπληρώματα βιταμίνης D3 μπορούν να έχουν κάποιες σημαντικές επιπτώσεις αλλά βασικά παίζουν ρόλο στη ρύθμιση της ρύθμισης του ασβεστίου.

Υπάρχουν δύο τύποι βιταμίνης D, βιταμίνης D2 και D3. Το D2 παράγεται από τα φυτά και καταναλώνεται μέσω της διατροφής μας, ενώ η D3 μπορεί να συντίθεται μέσω του δέρματος.Παραδόξως, η βιταμίνη D3 είναι μία από τις συνηθέστερες ελλείψεις, ιδιαίτερα κατά τους σκοτεινούς χειμωνιάτικους μήνες. Αν και εκτιμάται ότι χρειαζόμαστε περίπου 30 λεπτά έκθεσης στον ήλιο με γυμνό δέρμα για επαρκή σύνθεση βιταμίνης D, η βιταμίνη D διασπάται πολύ εύκολα και οι αποθήκες μας μπορούν να αδειάσουν πολύ γρήγορα.

 

Για ποιον είναι η βιταμίνη D3;

Η βιταμίνη D3 είναι για οποιονδήποτε και όλοι επιθυμούν να καλύψουν όλες τις βάσεις που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της υγείας τους. Εάν ένα μεγάλο μέρος του δέρματός σας δεν είναι εκτεθειμένο στον ήλιο για τουλάχιστον 20 λεπτά την ημέρα, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο συμπλήρωσης.Αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα για τους χειμερινούς μήνες.

Γιατί να αγοράσετε τη βιταμίνη D3;

Το συμπλήρωμα D3 θα συμβάλει στη βελτίωση της ικανότητας του σώματός σας να απορροφά το ασβέστιο από τη διατροφή σας. Η οποία μπορεί να βοηθήσει σε μια σειρά από οφέλη για την υγεία, σημαντικά για τη διατήρηση της υγείας και της ευημερίας σας, ειδικά εάν συμμετέχετε σε σωματικές δραστηριότητες σε τακτική βάση.

Η βιταμίνη D3 μπορεί να βρεθεί σε τέτοια τρόφιμα όπως τα λιπαρά ψάρια, το γάλα και τα αυγά, αν και η ικανοποίηση των καθημερινών σας αναγκών μέσω τροφίμων είναι σχεδόν αδύνατη. Τα δισκία Vitamin D3 του ΤΤWW ™ περιέχουν 2500iu, εξασφαλίζοντας ότι χτυπάτε τις καθημερινές σας συνιστώμενες προσλήψεις με ευκολία.

Όλη η περίσσεια D3 που δεν χρειάζεται το σώμα θα αποβάλλεται με ασφάλεια.

Άλλα συμπληρώματα που λειτουργούν με τη βιταμίνη D3;

Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά συμπληρώματα που συμπληρώνουν τη βιταμίνη d3.
Ο Ψευδάργυρος και μαγνήσιο: μίγμα απόδοσης δύο ορυκτών που θεωρούνται απαραίτητα για την υγεία και τη βέλτιστη λειτουργία των μυών και του σώματος στο σύνολό του.

Η Whey Protein 360 Extreme: Με πρωτεϊνικό σύστημα πολλαπλών φάσεων που προέρχεται από πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας, το Whey Protein 360 Extreme περιλαμβάνει επίσης το Digezyme® για την υποβοήθηση της πέψης και της απορρόφησης μακροθρεπτικών συστατικών.

Οφέλη;

Το D3 είναι ένα βασικό μικροθρεπτικό συστατικό, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί μόνο από το σώμα. Οι ανεπάρκειες συμβάλλουν στα εύθραυστα οστά και σε διάφορα άλλα θέματα υγείας.

Τα επαρκή επίπεδα D3 καθιστούν δυνατή την απορρόφηση του ασβεστίου μέσα στο έντερο. Το ασβέστιο συμβάλλει στον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενεργειακής απόδοσης, στην κανονική μυϊκή λειτουργία, στη φυσιολογική νευροδιαβίβαση και απαιτείται για τη διατήρηση των φυσιολογικών οστών και των δοντιών.

Read more

Μάρκα

The Protein Works

The Protein Works Προιόντα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.150 kg
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.