Login
Αρχική σελίδα/The Protein Works/Πριν & Μετά τη Προπόνηση/Δισκία Ψευδάργυρου & Μαγνήσιου 90caps
Εξαντλημένο

Δισκία Ψευδάργυρου & Μαγνήσιου 90caps

Εξαντλημένο

Ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο είναι ένα μείγμα βασικών βιταμινών και ανόργανων ουσιών που λαμβάνε...

Ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο είναι ένα μείγμα βασικών βιταμινών και ανόργανων ουσιών που λαμβάνεται συνήθως πριν από τον ύπνο για να καταπολεμήσει την κούραση και την κόπωση και επίσης να ομαλοποιήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα.
Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Β6 και χαλκό για επιπλέον υποστήριξη, το μίγμα χρησιμοποιείται ευρέως μεταξύ αθλητών που έχουν τακτική άσκηση.

Περιέχει (30 mg) ψευδάργυρο (300% NRV), 190 mg μαγνησίου στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή του (κιτρικό μαγνήσιο) 300% NRV του B6 και 1/3 των απαιτήσεων του χαλκού σας.

90 Ταμπλέτες

Read more

12.00

Εξαντλημένο

The Protein Works Προιόντα
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Οφέλη" tab_id="1584348148412-66d92d81-dbf2"][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Οφέλη του Ψευδάργυρου & Μαγνήσιου

Ο λόγος που τα έχουμε όλα μαζί

Οφέλη του Ψευδάργυρου & Μαγνήσιου

Ο λόγος που τα έχουμε όλα μαζί είναι γιατί ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο συνεργάζονται μαζί με τη βιταμίνη Β και τον χαλκό, για να μεγιστοποιήσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Συστατικά:

  • Ψευδάργυρος: Συνήθως βρίσκεται σε οστρακοειδή και άλλα θαλασσινά, ο ψευδάργυρος συχνά συνταγογραφείται σε άτομα με χαμηλή τεστοστερόνη. Το ισχυρό ορυκτό συμβάλλει επίσης στην εγκεφαλική λειτουργία και την ανάπτυξη των οστών και χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία καλλυντικών καθώς βοηθά στη διατήρηση της τρίχας, του δέρματος και των νυχιών. Από τη σκοπιά της αθλητικής απόδοσης, ο ψευδάργυρος έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη μετατροπή των λιπών και των υδατανθράκων σε ενέργεια που θα χρησιμοποιηθεί από τον οργανισμό, επιτρέποντας έτσι την πιο αποτελεσματική χρήση του καυσίμου σας κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη αποτελεσματικότητα του συμπληρώματος ψευδαργύρου – κάθε δισκίο περιέχει 30 mg / 300% NRV (3 φορές την συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη ψευδαργύρου).
  • Μαγνήσιο: Το μαγνήσιο συμβάλλει επίσης σε ένα ευρύ φάσμα φυσιολογικών λειτουργιών. Συχνά απαντώνται στα λαχανικά, τα όσπρια και τα θαλασσινά, καταπολεμούν την κόπωση, ενεργειακά ενισχυμένο και θεωρείται ευρέως μια θρεπτική δύναμη που εκτελεί μια ολόκληρη σειρά ωφελημάτων στο ανθρώπινο σώμα. Κάθε μερίδα ψευδαργύρου και μαγνησίου περιέχει περισσότερες από τις μισές από τις καθημερινές σας ανάγκες, παρέχοντας 190mg μαγνησίου στην πιο βιοδιαθέσιμη μορφή του (κιτρικό μαγνήσιο).
  • Κιτρικό και βιταμίνη Β6: Για επιπλέον γνωστική υποστήριξη για την καταπολέμηση της κόπωσης, έχουν προστεθεί επίσης ο χαλκός και η βιταμίνη Β6. Και τα δύο έχουν οφέλη που σχετίζονται με τον φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας, βοηθώντας στην πρόληψη της κόπωσης. Επιπλέον, τα οφέλη του Β6 περιλαμβάνουν τη στήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και του μεταβολισμού των πρωτεϊνών.

Κάθε μερίδα ψευδαργύρου και μαγνησίου περιέχει τα δύο τρίτα των ημερήσιων αναγκών σας σε χαλκό (750μg / 75% NRV) και σχεδόν τρεις φορές την καθημερινή απαίτηση για βιταμίνη Β6.

Γιατί να αγοράσετε τα δισκία Ψευδάργυρο & Μαγνήσιο;

Οι αθλητές και τα άτομα που ασκούν τακτική άσκηση διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο ανεπάρκειας ψευδαργύρου και μαγνησίου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αυξημένα μέταλλα χάνονται από την εφίδρωση, ενδεχομένως οδηγώντας σε χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης, κόπωση και μειωμένη μυϊκή λειτουργία.Τα δισκία ψευδαργύρου και μαγνησίου θα αποτρέψουν την ανεπάρκεια που προκαλείται από την άσκηση παρέχοντας κάθε συστατικό στην καθαρότερη μορφή τους.

Όταν αγοράζετε ψευδάργυρο και μαγνήσιο, είναι σημαντικό να εξετάσετε πόσο θα απορροφηθεί από το σώμα.

Πρόσληψη

Για βέλτιστα αποτελέσματα συνιστούμε να παίρνετε τρία δισκία ψευδαργύρου και μαγνησίου περίπου 1 ώρα πριν από το κρεβάτι για να υποστηρίξετε τα επίπεδα ύπνου.

Άλλα συμπληρώματα που δουλεύουν καλύτερα με ψευδάργυρο & Μαγνήσιο;

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα βιταμινών λόγω της απίστευτης ευελιξίας του. Συνιστούμε να τα παίρνετε με βιταμίνη D3, επιτρέποντας στο σώμα σας να λαμβάνει περισσότερες ιδιότητες. Η βιταμίνη D3 συμπληρώνει τα ισχυρά αποτελέσματα που μπορεί να έχει ο ψευδάργυρος και το μαγνήσιο στο σώμα σας και τα βελτιώνει περαιτέρω.

Read more

Μάρκα

The Protein Works

The Protein Works Προιόντα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.150 kg
Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.