Κάψουλες Αλατιού – Nutrend 120caps

24.00

In stock

4 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 8594014867046 Κατηγορίες: ,

Περιγραφή

Οι Κάψουλες Αλατιού περιέχουν μαγνήσιο, βιταμίνες B1, B2, B3, B6, παντοθενικό οξύ και L-καρνοσίνη. Είναι ευεργετικές για την υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μείωση της κόπωσης, την εξισορρόπηση των ηλεκτρολυτών και της ψυχικής κατάστασης, αλλά και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Κάψουλες Αλατιού για την εξισορρόπηση των ηλεκτρολυτών, αλλά και τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και τη μείωση της κόπωσης

Οι Κάψουλες Αλατιού είναι δισκία ταχείας απορρόφησης, οι οποίες περιέχουν ηλεκτρολύτες που είναι ευεργετικοί όχι μόνο για τους αθλητές, αλλά και για δραστήρια άτομα. Περιέχουν μαγνήσιο, βιταμίνες B1, B2, B3, B6, παντοθενικό οξύ και L-καρνοσίνη.

Δραστικά συστατικά του προϊόντος:

Το μαγνήσιο προάγει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών και μειώνει την κόπωση και την εξάντληση.
Η βιταμίνη Β1 (θειαμίνη) είναι ευεργετική για τη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, αλλά και για τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και την ψυχική ισορροπία.
Η βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) βοηθά στη διατήρηση της υγείας των ερυθρών αιμοσφαιρίων, του μεταβολισμού του σιδήρου και προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες.
Η βιταμίνη Β3 (νιασίνη) βοηθά στη διατήρηση της υγείας των βλεννογόνων και του δέρματος, μειώνει την κόπωση και την εξάντληση και συμβάλλει στη βέλτιστη ψυχική ισορροπία.
Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, του μεταβολισμού για την παραγωγή ενέργειας, στη λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην ισορροπία της ψυχικής υγείας.
Το παντοθενικό οξύ είναι ευεργετικό για την υγιή πνευματική απόδοση και τη μείωση της κόπωσης.
Η L-καρνοσίνη υπάρχει φυσικά σε πολλούς ιστούς και αποτελεί δομικό στοιχείο πρωτεϊνών. Μπορείτε να τη λάβετε από τις τροφές ή με τη μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.

Χρησιμοποιώντας τις κάψουλες αλατιού, θα ενισχύσετε την ισορροπία των ηλεκτρολυτών, αλλά και τη μείωση της κόπωσης και την λειτουργία της ψυχικής υγείας και του νευρικού συστήματος.

Κάψουλες Αλατιού και τα Οφέλη τους

περιέχουν μαγνήσιο, L-καρνοσίνη και Βιταμίνες Β
διατηρούν την ισορροπία των ηλεκτρολυτών
υποστηρίζουν τη μείωση της κόπωσης
υποστηρίζουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και του νευρικού συστήματος
είναι ευεργετικές για μια ισορροπημένη ψυχική υγεία
κάψουλες ταχείας απορρόφησης

Σύνθεση

όξινο φωσφορικό νάτριο, κιτρικό μαγνήσιο, κάψουλα ζελατίνης (ζελατίνη, διοξείδιο τιτανίου και χρωστικά οξείδιο του σιδήρου), γλυκονικό κάλιο, γλυκονικό ασβέστιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, χλωριούχο νάτριο, L-καρνοσίνη, D-παντοθενικό ασβέστιο, πυριτικό παράγοντα πυριτίου, νικοτιναμίδιο, θειαμίνη ριβοφλαβίνη, υδροχλωρική πυριδοξίνη.

Δοσολογία

Τις ημέρες σωματικής δραστηριότητας, λαμβάνετε 2 κάψουλες το πρωί και 2 κάψουλες περίπου 40 λεπτά πριν από τη σωματική δραστηριότητα. Χρησιμοποιήστε σύμφωνα με τις ανάγκες, κατά τη διάρκεια της άσκησης. Σε περίπτωση δυσκολιών και προετοιμασίας για την προπόνηση, λαμβάνετε 2 ημέρες νωρίτερα 5 κάψουλες την ημέρα. Μέγιστη ημερήσια δόση: 5 κάψουλες. Καταπιείτε σταδιακά τις κάψουλες σύμφωνα με τη συνιστώμενη δοσολογία και πίνετε άφθονο νερό. Τα αλκοολούχα και τα γαλακτοκομικά ροφήματα δεν είναι κατάλληλα. Μην δαγκώνετε την κάψουλα!

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική αξία 100 g 5 κάψουλες
Νάτριο 12000 mg 420 mg
Μαγνήσιο 1900 mg = 507 % * 69,5 mg = 19 % *
Παντοθενικό οξύ 274 mg = 4567 % * 9,5 mg = 158 % *
Νιασίνη 247 mg = 1544 % * 8,5 mg = 53 % *
Θειαμίνη (Βιταμίνη B1) 58 mg = 5273 % * 2 mg = 182 % *
Ριβοφλαβίνη (Βιταμίνη B2) 13 mg = 929 % * 0,45 mg = 32 % *
Βιταμίνη B6 11 mg = 786 % * 0,4 mg = 29 % *
L-καρνοσίνη 1019 mg 34,5 mg
*Τιμή αναφοράς πρόσληψης.

Προειδοποίηση
Συμπλήρωμα διατροφής. Ιδιαίτερα κατάλληλο για αθλητές. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης διατροφής. Δεν προορίζεται για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Να φυλάσσετε το προϊόν μακριά από παιδιά! Προστατέψτε από τη θερμότητα, τον πάγο και την υγρασία. Μετά το πρώτο άνοιγμα, να φυλάσσετε σε θερμοκρασία έως 25 ° C και καταναλώστε εντός 2 μηνών.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.150 kg
Brand

Nutrend

Εταιρία

Nutrend