Login
Εξαντλημένο

Endless Νοοτροπικά 300gr Coca Cola Zinc

Εξαντλημένο

Ημ. Λήξης έως και 02/2021 Το νοοτροπικό Endless Nootropic βοηθά στην ψυχική απόδοση, μειώνει την κόπωση και τη...

Ημ. Λήξης έως και 02/2021
Το νοοτροπικό Endless Nootropic βοηθά στην ψυχική απόδοση, μειώνει την κόπωση και την κούραση, αυξάνει την εγρήγορση και βοηθά στη διατήρηση της νευροδιαβίβασης. Έχει μηδενικές θερμίδες και ζάχαρη και είναι η απόλυτη εγκεφαλική τροφή.

Read more

31.45

Εξαντλημένο

The Protein Works Προιόντα
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section tab_id="1582809502875-ca60ff08-007f" title="Τι είναι;"][vc_row_inner][vc_column_inner width="1/2"][vc_column_text]

Τι είναι τα Νοοτροπικά;

Τα νοοτροπικά είναι γνωστά στο φ

Τι είναι τα Νοοτροπικά;

Τα νοοτροπικά είναι γνωστά στο φαρμακευτικό κόσμο ως τα “έξυπνα φάρμακα” που ενισχύουν τον εγκέφαλο. Τα νοοτροπικά μπορούν και διεγείρουν τις διαδικασίες της σκέψης, τη μνήμη και τη συγκέντρωση αλλά και τη συνολική υγεία του εγκεφάλου.

Πως λειτουργούν τα Νοοτροπικά;

Τα περισσότερα επηρεάζουν τους νευροδιαβιβαστές στον εγκέφαλο. Για όσους δεν γνωρίζουν οι νευροδιαβιβαστές είναι απλά χημικές ουσίες που ενεργούν ως μεταδότες πληροφοριών μεταξύ των νευρικών κυττάρων στον εγκέφαλο. Οι νευροδιαβιβαστές είναι εκείνοι που μεταδίδουν τα σήματα στον εγκέφαλο έτσι ώστε να λειτουργήσει η καρδιά, το μυαλό και να αναπνεύσουν οι πνεύμονες.
Τονώνοντας τους νευροδιαβιβαστές με τη βοήθεια των νοοτροπικών τότε βελτιώνεται και η λειτουργία του εγκεφάλου. Ορισμένα νοοτροπικά διαθέτουν αγγειοδιασταλτική δράση με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο.

Endless νοοτροπικό – Ατελείωτη Γεύση & Ευκολία

Το νοοτροπικό της The Protein Works προσαρμόστηκε εύκολα στον πολυάσχολο τρόπο ζωής της σύγχρονης ζωής και έτσι μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μια μερίδα περιέχει την ιδανική αναλογία L-theanine προς καφεΐνη (2: 1) έτσι ώστε να βοηθά στη διαύγεια. Χωρίς ζάχαρη και θερμίδες.

Το Endless νοοτροπικό σας κρατά πλήρως ενυδατωμένους και αποτελεί το καύσιμο με μηδενική ζάχαρη και μηδενικές θερμίδες.

Διατίθεται σε 2 γεύσεις: το Blue Raspberry Twister και το Cool Cola Zinger. Εξοικονομείστε ζάχαρη και θερμίδες με τη βοήθεια του νοοτροπικού endless στην καθημερινότητα σας.

Το κάθε δοχείο Endless νοοτροπικό περιέχει 30 μερίδες.

Ποια είναι τα οφέλη των endless νοοτροπικών;

Καλύτερη Συγκέντρωση

Καφεΐνη – Η καφεΐνη βοηθά στην αύξηση της εγρήγορσης και συμβάλλει στη βελτίωση της συγκέντρωσης. Η καφεΐνη λειτουργεί με την τόνωση του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος (CNS) για την παραγωγή αδρεναλίνης, με αποτέλεσμα την αυξημένη προσοχή στη μνήμη, την εγρήγορση και την εστίαση.

L-Theanine – Συνεργάζεται ομαλά με την καφεΐνη για να αυξήσει την εστίαση, ενώ ταυτόχρονα αντισταθμίζει το ερεθιστικό αποτέλεσμα που βιώνει με την κατανάλωση υπερβολικής καφεΐνης (χωρίς σύγκρουση). Έχουμε συμπεριλάβει την L-Theanine και την καφεΐνη σε αναλογία 2: 1 που έχει αποδειχθεί ότι είναι η βέλτιστη δοσολογία σε κλινικές μελέτες.

Β-Βιταμίνες – Βοηθούν στη βελτίωση των γνωστικών επιδόσεων. Το παντοθενικό οξύ (Β5) βοηθά στην ψυχική / νοητική απόδοση αυξάνοντας την έκκριση των νευροδιαβιβαστών. Το παντοθενικό οξύ, η βιταμίνη Β6, το φολικό οξύ και η βιταμίνη Β12 παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή ενέργειας, μετατρέποντας τους υδατάνθρακες και τα λίπη σε ενέργεια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον εγκέφαλο. Το παντοθενικό οξύ και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών όπως η ακετυλοχολίνη και η σεροτονίνη, οι οποίες στη συνέχεια βελτιώνουν την εστίαση και την προσοχή.

Ενίσχυση

Χολίνη & DMAE – Αυτά τα δύο δραστικά συστατικά συνεργάζονται για να αυξήσουν τα επίπεδα ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο. Η ακετυλοχολίνη είναι ένα σημαντικό μόριο σηματοδότησης το οποίο συνδέεται με την ενισχυμένη μνήμη και μάθηση.

Ψευδάργυρος – Ψευδάργυρος παίζει ρόλο στην επικοινωνία των κυττάρων του εγκεφάλου, οδηγώντας σε ενισχυμένη γνωστική λειτουργία.

Σίδηρος – Ο σίδηρος παίζει σημαντικό ρόλο στον εγκέφαλο, συμβάλλοντας στην καθημερινή γνωστική λειτουργία. Ο σίδηρος και ο ψευδάργυρος έχουν και ένα νευροπροστατευτικό αποτέλεσμα, όπου η ανεπάρκεια έχει συσχετιστεί με μια σειρά νευροεκφυλιστικών ασθενειών όπως η νόσος του Alzheimer.

Διάθεση

Το ασβέστιο, το μαγνήσιο, η τυροσίνη και η βιταμίνη C – καθώς και η συμβολή στα ενεργειακά επίπεδα, το ασβέστιο, το μαγνήσιο και η τυροσίνη δουλεύουν μαζί για να αυξήσουν τα επίπεδα σημαντικών νευροδιαβιβαστών.

Δοσολογία

Μέγεθος μερίδας: 10g

Προσθέστε 10 g σε 300 ml κρύου νερού σε ένα σέικερ. Ανακινήστε καλά και καταναλώστε.

Συνιστάται μια μερίδα μόνο την ημέρα.

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε μπορώ να πάρω το Endless νοοτροπικό;

Προτείνεται η λήψη του Endless νοοτροπικού οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας όταν χρειάζεστε ενέργεια και υψηλότερα επίπεδα ψυχικής απόδοσης. Η συμβουλή μας όμως είναι να μην καταναλώνεται πάρα πολύ αργά για να μπορείτε να κοιμάστε και να χαλαρώσετε το βράδυ που θα πέσετε για ύπνο. Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα ενεργειακό ρόφημα  όταν αισθάνεστε ότι τα επίπεδα ενέργειας ή συγκέντρωσης αρχίζουν να πέφτουν.

Πώς μπορώ να πάρω το Endless νοοτροπικό;

Απλά ανακατέψτε 10 γρ. σε νερό, ανακινήστε το με ένα σέικερ και είναι έτοιμο προς κατανάλωση έτσι ώστε να έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, ανανεωμένοι και ενυδατωμένοι όταν το χρειάζεστε.

Για ποιον είναι κατάλληλο το Endless νοοτροπικο;

Το endless νοοτροπικό είναι ιδανικό για όλους. Επομένως, αν σπουδάζετε ή διαβάζετε όλο το εικοσιτετράωρο, εργάζεστε πάρα πολλές ώρες ήεπιθυμείτε υψηλό επίπεδο ψυχικής απόδοσης κλπ το Endless νοοτροπικό θα σας βοηθήσει πραγματικά στο να συνεχίσετε.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι κατάλληλο για παιδιά ή έγκυες γυναίκες.

Μπορώ να το συνδυάσω με άλλα προϊόντα;

Προτείνεται να καταναλώνετε το Endless νοοτροπικό μόνο του..

Σε πόση ώρα ενεργεί;

Μετά από 25-30 λεπτά μετά τη κατανάλωση του νοοτροπικού θα αισθανθείτε τα οφέλη του, όμως αυτό μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Read more

Μάρκα

The Protein Works

The Protein Works Προιόντα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.300 kg
Γεύσεις

Blue Raspberry Twist, Coca Cola Zinger

Shopping Cart
Close