Login
Αρχική σελίδα/The Protein Works/Αμινοξέα/Αμινοξέα BCAA 2:1:1 500gr Blue Raspberry Juice
Εξαντλημένο

Αμινοξέα BCAA 2:1:1 500gr Blue Raspberry Juice

Εξαντλημένο

Το BCAA είναι ιδανικό αμινοξύ τόσο σε προ-προπόνηση όσο και για μετά την προπόνηση το οποίο πραγματι...

Το BCAA είναι ιδανικό αμινοξύ τόσο σε προ-προπόνηση όσο και για μετά την προπόνηση το οποίο πραγματικά βοηθάει στην αποκατάσταση.
Το BCAA σε σκόνη μπορεί να ληφθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη διάρκεια της προπόνησης, εξασφαλίζοντας στο σώμα σας τα απαραίτητα αμινοξέα για να συμβάλουν στην ανάπτυξη και τη διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Με βάση τα συστατικά υψηλής ποιότητας, το BCAA περιέχει τη βέλτιστη ισορροπία λευκίνης, ισολευκίνης και βαλίνης σε αναλογία 2: 1: 1.

Read more

36.00

Εξαντλημένο

The Protein Works Προιόντα
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1583330421816-9b555c1c-ed80"][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text]

Τι είναι τα αμινοξέα BCAA;

Επίσης γνωστές ως αλυσίδες αμινοξέων

Τι είναι τα αμινοξέα BCAA;

Επίσης γνωστές ως αλυσίδες αμινοξέων που αποτελούνται από λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη, συνθέτουν ένα μοναδικό premium μίγμα αμινοξέων, όλα σε μία βολική θήκη. Τα BCAA βρίσκονται συνήθως σε διάφορες μορφές μιγμάτων ανάλογα με το ποιο αμινοξύ είναι περισσότερο παρόν από άλλα. Τα BCAA αποτελούν δομικά στοιχεία πρωτεϊνών και μυών, βοηθώντας τους να ανακάμψουν και να επισκευαστούν μετά από σωματικές δραστηριότητες. Μετά από την βαριά προπόνηση των ποδιών σας δυστυχώς δεν έχουν αποκατασταθεί και τώρα υποφέρετε από τις συνέπειες, πόνοι, πιασίματα ….

Το αξίζετε αυτό; Λοιπόν, δυστυχώς, αυτό συμβαίνει όταν δεν καταναλώνετε τα BCAA σας!

Πως λειτουργούν τα αμινοξέα BCAA;

Όταν ασκείστε, το σώμα σας μπορεί συχνά να πάει σε καταβολική κατάσταση, πράγμα που σημαίνει ότι αρχίζετε να χρησιμοποιείτε και να διασπάτε ιστούς όπως λίπη και μυς για να παράγετε ενέργεια για μυϊκές συσπάσεις. Αν και αυτό μπορεί να ακούγεται καλό που το σώμα σας χρησιμοποιεί ανεπιθύμητο λίπος, στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι το απόλυτο αντίθετο και μπορείτε να αρχίσετε να χάνετε μυες καθώς το σώμα σας διασπά τις πρωτεΐνες αντί ως πηγή ενέργειας.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να σταματήσετε τη διάσπαση πρωτεϊνών, αλλά με την αύξηση του ποσοστού πρωτεϊνικής σύνθεσης σε σύγκριση με τη διάσπαση των πρωτεϊνών βοηθά στην οικοδόμηση μυών και τη μείωση αυτής της επίπονης απώλειας μυών.

Τι κάνουν τα αμινοξέα BCAA;

Η συνολική βοήθεια της BCAA παρέχει στο σώμα ενα μίγμα αμινοξέων. Καθώς αυτό το μοναδικό μίγμα συνδυάζει 3 κύρια αμινοξέα, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι στη σκόνη BCAA τα αμινοξέα που περιέχονται μέσα είναι :.

  • Λευκίνη
  • Ισολευκίνη
  • Βαλίνη

Γιατί να αγοράσετε τα αμινοξέα BCAA;

Εάν θέλετε να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα και να μειώσετε τον πόνο των μυών από την προπόνηση, τότε τα BCAA είναι ένα ιδανικό για εσας. Συνδυάζοντας 3 από τα καλύτερα αμινοξέα που χρειάζονται για τη συντήρηση μυών, οι μύες σας θα σας ευχαριστήσουν. Όχι μόνο βοηθά με τα πολύ σημαντικά κέρδη σας, αλλά ο συνδυασμός βοηθά επίσης στην παραγωγή ενέργειας, τι περισσότερο θα θέλατε;

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε το BCAA;

Λέγεται ότι η κατανάλωση BCAA κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης μπορεί και καθυστερεί την κούραση και να δώσει ψυχική και σωματική ώθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Η διατήρηση υψηλών επιπέδων BCAA καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι απαραίτητη για να εμποδίσει τη χρήση μυϊκής πρωτεΐνης ως καύσιμο και να χρησιμοποιήσει τα αποθέματα λίπους. Δίνοντας στο σώμα επιπλέον αμινοξέα πριν και μετά τη προπόνηση, μειώνεται η κόπωση και αποτρέπει οποιοδήποτε πόνο.

Μπορείτε να πάρετε BCAA 30-45 λεπτά πριν από την άσκηση έτσι ώστε να απορροφηθεί και να οδηγηθεί στους μύες.

Ποιος θα πρέπει να πάρει το BCAA;

Ιδανικό για όποιον επιθυμεί τη διατήρηση ενός υγιούς και κατάλληλου τρόπου ζωής. Για εκείνους  πηγαίνουν γυμναστήριο ή εκείνους που τους αρέσει το τρέξιμο, τότε τα BCAA είναι πιο επωφελή, καθώς η αυξημένη πρωτεϊνική σύνθεση επιτρέπει το χτίσιμο μυϊκής μάζας.

BCAA’S – IBCAA’S?

Υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ των “BCAA” και “iBCAA”. Το “i” αντιπροσωπεύει στιγμιότυπα που σημαίνει ότι τα BCAA μας έχουν υποβληθεί σε διαδικασία κατασκευής υψηλής τεχνολογίας. Αυτό εξασφαλίζει ότι όταν αναμειγνύονται με νερό, τα BCAA μας διαλύονται πλήρως. Τα κανονικά, φθηνότερα BCAA, όταν αναμιγνύονται με νερό, δεν μπορούν να διαλυθούν και οι «σβώλοι» επιπλέουν στην κορυφή του υγρού. Αυτό όχι μόνο καθιστά πιο δύσκολο την κατανάλωση, αλλά και παίρνει περισσότερο χρόνο για να φτάσει στο μυ. Στην TPW ™, κατασκευάζουν μόνο iBCAA, έτσι ώστε να επιτυγχάνονται τα καλύτερα αποτελέσματα στους πελάτες.

Πως είναι γευστικά;

Τα BCAA είναι αμινοξέα γνωστά για την ελαφρώς πικρή γεύση τους και δεν αναμιγνύουνται ποτέ τόσο καλά. Για αυτό το λόγο η TPW ™ δημιούργησε τα πρωτότυπα BCAA που εξασφαλιζουν την εύκολη ανάμιξη και διάλυση όταν προστεθούν σε οποιοδήποτε ρόφημα πρωτείνης.

Για όσους επιθυμούν την κατανάλωση του BCAA πριν από την προπόνηση, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στις γεύσεις: Berry Blitz, Orange Burst και Green Apple Spike. Έτσι μετατρέπουν τη αρωματισμένη σκόνη iBCAA σε ένα φρουτώδες ποτό που δεν είναι μόνο αναζωογονητικό αλλά με πολλά οφέλη στον οργανισμό.

Read more

Μάρκα

The Protein Works

The Protein Works Προιόντα

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.500 kg
Γεύσεις

Berry Blitz, Blue Raspberry Juice, Coca Cola Pop, Green Apple Spike, Orange Burst, Tropical Punch

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.