Login
Αρχική σελίδα/Torq/Τρόφιμα - Σνάκς/Μακαρόνια 3:1 Recovery Pasta 95gr
Εξαντλημένο

Μακαρόνια 3:1 Recovery Pasta 95gr

Εξαντλημένο

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφ...

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα που περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας Vegetarian πρωτεΐνης για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή.

Read more

8.00 με ΦΠΑ

Clear selection
Quantity:
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1582540008778-057e8554-f56b"][vc_column_text]Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατ

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα που περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας Vegetarian πρωτεΐνης για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή.

 • 25g Πρωτεΐνη ανά μερίδα
 • 75g Υδατάνθρακες ανά μερίδα
 • Χαμηλό σε Λιπαρά
 • Προωθεί την Αποθήκευση του Μυϊκού Γλυκογόνου
 • Βοηθάει την Αποκατάσταση μετά την Άσκηση
 • Διευκολύνει τη Μυϊκή Αποκατάσταση & Ανάκτηση
 • Περιέχει Προφίλ Αμινοξέων
 • Προωθεί την Θετική Ισορροπία Πρωτεϊνών
 • Κατανάλωση Θρεπτικών Συστατικών
 • Ιδανικό για Ταξίδια
 • Βολικές Σακούλες μίας Χρήσης
 • Γρήγορο & Εύκολο στην Προετοιμασία
 • Ιδανικό για Vegetarian
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα ή τεχνητά γλυκαντικά

Το tORQ 3:1 SNAQ Meal έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Το SNAQ 3:1, που αποτελείται από αναλογία 3:1 Υδατανθράκων:Πρωτεΐνών, όπως το tORQ Recovery Drink, προσφέρει μια ολοκληρωμένη και τυποποιημένη προσέγγιση για τη διατροφή μετά τη άσκηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα από το ρόφημα μας. Κάθε γεύμα ανάκτησης SNAQ 3:1 παρέχει 25gr Πρωτεΐνης Υψηλής Ποιότητας με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή στις ώρες μετά την άσκηση, μαζί με μια γενναιόδωρη παροχή υδατανθράκων, προωθώντας την αναπλήρωση του γλυκογόνου του ήπατος και των μυών και θα μπορείτε να ασκήστε άριστα, μέρα με τη μέρα.

Διατίθεται σε δύο νόστιμες Vegetarian  γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια, και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Τα tORQ 3:1 SNAQ Meals μπορείτε να τα απολαύσεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μετά από άσκηση. Απλά προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 400ml βραστό νερό και μαγειρέψτε για 12’-14’ είτε σε εστία είτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Γαρνίρετε το γεύμα σας SNAQ 3:1, με λαχανικά για να εξασφαλίσετε ένα πλήρες γεύμα ισορροπημένο με υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα και διαιτητικές ίνες για να υποστηρίξετε έναν υγιεινό, αθλητικό τρόπο ζωής.

Για βέλτιστα οφέλη σε περιόδους υψηλού φορτίου άσκησης, χρησιμοποιήστε το γεύμα SNAQ 3:1 σε συνδυασμό με το tORQ Recovery Drink. Καταναλώστε το Ρόφημα Ανάκτησης εντός 15 λεπτών από την ολοκλήρωση της άσκησης και συνεχίστε με το γεύμα 3:1 SNAQ μία ώρα αργότερα. Κατά τη διάρκεια περιόδων λιγότερο απαιτητικής άσκησης, καταναλώνετε το γεύμα 3:1 SNAQ το συντομότερο δυνατό μετά την άσκηση ως αλμυρή εναλλακτική λύση από ένα Ρόφημα Ανάκαμψης.

Το σώμα έχει μια πολύ περιορισμένη ποσότητα ενδογενούς υδατάνθρακα, που αποθηκεύεται στους μυς και το συκώτι. Συνολικά, αυτά τα αποθέματα υδατανθράκων ισοδυναμούν με περίπου το 5% των συνολικών αποθεμάτων ενέργειας του σώματος, ωστόσο ο υδατάνθρακας είναι η προτιμώμενη πηγή καυσίμου και κατά τη διάρκεια της άσκησης μπορεί να ισοδυναμεί με πάνω από 50% (ή περισσότερο) συνολικής ενέργειας που καταναλώνεται, ανάλογα με την ένταση και τη διάρκεια άσκησης. Αυτά τα περιορισμένα αποθέματα, σε συνδυασμό με την περιορισμένη ικανότητα να απορροφούν και να χρησιμοποιούν υδατάνθρακες κατά τη διάρκεια της άσκησης, μπορούν να καταλήξουν να εξαντληθούν σχεδόν πλήρως κατά τη διάρκεια μιας έντονης άσκησης αντοχής ή ανταγωνισμού.

Η αποκατάσταση από την άσκηση είναι απαραίτητη για τη διαδικασία κατάρτισης. Αν επιτραπεί ο κατάλληλος χρόνος αποκατάστασης, εξασφαλίζετε ότι θα φτάσετε στην επόμενη προπόνηση σε μια βέλτιστη φυσιολογική κατάσταση για να την εκτελέσετε. Ο χρόνος που απαιτείται για την ανάκτηση μπορεί επίσης να χειριστεί με καλές διατροφικές στρατηγικές. Η έρευνα έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όταν το γλυκογόνο των μυών είναι πλήρως επανασυνθετικά μετά την άσκηση, ο χρόνος μέχρι την εξάντληση βελτιώνεται σημαντικά. Η εξασφάλιση της πλήρους αναπλήρωσης του υδατάνθρακα μετά την άσκηση έχει τεράστια σημασία κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλού φορτίου άσκησης ή κατά την άσκηση σε πολλαπλές ημέρες.

Η κατανάλωση πλούσιων και άπαχων πηγών υδατανθράκων και πρωτεϊνών μπορεί να προωθήσει την αναπλήρωση του γλυκογόνου των μυών και να βελτιώσει την προσαρμογή της άσκησης ακολουθώντας επαρκή διαθεσιμότητα ελεύθερων κυκλοφορούντων πρωτεϊνών που απαιτούνται για μυϊκή και κυτταρική επισκευή και ανακατασκευή με διέγερση της σύνθεσης των μυϊκών πρωτεϊνικών παραγόντων. Το γεύμα 3:1 SNAQ περιέχει επίσης 25g Υψηλής Ποιότητας Vegeterian Πρωτεΐνης με εκτεταμένη παροχή αμινοξέων. Η πρωτεΐνη παραδίδεται κυρίως από τη μοναδική μας και εξαιρετικά λειτουργική πρωτεΐνη Fusilli tORQ (διατίθεται ξεχωριστά) εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά χαμηλή πηγή λίπους πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας.

Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά αυτών των γευμάτων εξασφαλίζει ότι τόσο οι υδατάνθρακες όσο και οι πρωτεΐνες παραδίδονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο αίμα, βελτιστοποιώντας την παροχή «ωφέλιμων» θερμίδων. Αυτό σημαίνει ότι τα γεύματά μας περιέχουν λιγότερες συνολικές θερμίδες από ό, τι θα καταναλώνονταν συνήθως εάν δημιουργήσατε τις δικές σας συνταγές, λόγω της επικράτησης του λίπους σε πολλές πηγές πρωτεϊνών που διατίθενται στο εμπόριο και γενικά σε συστατικά τροφίμων.

Αμέσως μετά από βαριά άσκηση, θα συνιστούσαμε πάντα την κατανάλωση του tORQ Recovery Drink, λόγω της ταχείας απορρόφησης των πολυ-μεταφερόμενων υδατανθράκων της tORQ που εμπεριέχονται στο t>ORQ Recovery και άλλων θρεπτικών ουσιών μοναδικών για το προϊόν, όπως το Ribose και η Γλουταμίνη. Ωστόσο, στις ώρες μετά την άσκηση είναι σημαντικό να συνεχίσετε τη διαδικασία αποκατάστασης καταναλώνοντας θρεπτικά, ισορροπημένα τρόφιμα και τα γεύματα SNAQ 3:1 παρέχουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική «αλμυρή» μέθοδο που εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα και ποσότητα των θρεπτικών συστατικών που καταναλώνονται. Κατά τη διάρκεια χαμηλότερων φορτίων άσκησης, τα 3:1 SNAQ γεύματα μας δουλεύουν εξαιρετικά αποτελεσματικά ως επέμβαση ανάκαμψης από μόνος τους εάν καταναλώνονται γρήγορα μετά την άσκηση.

Λαμβάνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά εδώ στην tORQ και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γεύματα SNAQ που έχουμε δημιουργήσει είναι «Πραγματική Τροφή». Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση της Soil Association Organic και της Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα γεύματά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας φυσικές φυτικές σκόνες, βότανα, μπαχαρικά και καρυκεύματα για να συμπληρώσουν τεχνικά υψηλή πρωτεΐνη και ζυμαρικά που παρέχουν την πλειοψηφία των μακροθρεπτικών θερμίδων.

Τα γεύματα SNAQ είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων και προτείνουμε να συνοδεύσετε το γεύμα SNAQ με φρέσκια σαλάτα, μπρόκολο, πράσινα φασόλια ή άλλα ινώδη λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες. Τα γεύματά μας μπορούν να καταναλωθούν μόνοι τους χωρίς συνοδεία και θα είναι πολύ λειτουργικά, αλλά πάντα θα συνιστούσαμε την τακτική κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της άσκησης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα TORQ φυσικά, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Read more

Μάρκα

Torq

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.095 kg
Γεύσεις

Mushroom, Tomato

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.