Login
Αρχική σελίδα/Torq/Τρόφιμα - Σνάκς/Μακαρόνια 2:1 Any Time 95gr
Εξαντλημένο

Μακαρόνια 2:1 Any Time 95gr

Εξαντλημένο

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφ...

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα που περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας Vegetarian πρωτεΐνης για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή.

Read more

7.50 με ΦΠΑ

Clear selection
Quantity:
[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title="Τι είναι;" tab_id="1582540008778-057e8554-f56b"][vc_column_text]Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατ

Διατίθεται σε δύο νόστιμες γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια. Ένα διατροφικά ισορροπημένο γεύμα που περιέχει 25 γραμμάρια υψηλής ποιότητας Vegetarian πρωτεΐνης για κατανάλωση ανά πάσα στιγμή.

 • Εξισορροπημένο Γεύμα που Καταναλώνεται ανά πάσα Στιγμή
 • 25g Πρωτεΐνη ανά μερίδα
 • 50g Υδατάνθρακες ανά μερίδα
 • Χαμηλό σε Λιπαρά
 • Περιέχει Προφίλ Αμινοξέων
 • Προωθεί την Θετική Ισορροπία Πρωτεϊνών
 • Κατανάλωση Θρεπτικών Συστατικών
 • Ιδανικό για Ταξίδια
 • Βολικές Σακούλες μίας Χρήσης
 • Γρήγορο & Εύκολο στην Προετοιμασία
 • Ιδανικό για Vegetarian
 • Δεν περιέχει συντηρητικά, χρώματα ή τεχνητά γλυκαντικά

Το tORQ 2:1 Any Time SNAQ έχει αναπτυχθεί παράλληλα με την μακρόχρονη Performance Nutrition συλλογή μας. Οι αθλητές και οι φυσικά ενεργοί άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν να καταναλώνουν 20-25g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες 5-6 φορές την ημέρα για να προάγουν ένα θετικό ισοζύγιο πρωτεϊνών και να παρέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι υπεύθυνα για μυϊκή αναδιαμόρφωση και κυτταρική προσαρμογή.

Η διακοπτόμενη άσκηση, η άσκηση δύναμης ή η ελαφρύτερη άσκηση δεν καταστρέφει τα αποθηκευμένα αποθέματα γλυκογόνου του σώματος ως εκτεταμένη δραστηριότητα αντοχής υψηλής έντασης. Τα πρωινά και τα γεύματά 2:1 SNAQ έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν τις διατροφικές απαιτήσεις ενός αθλητή ή σωματικά ενεργού ατόμου όταν η αναπλήρωση των υδατανθράκων είναι λιγότερο σημαντική, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι παρέχεται μια τυποποιημένη δόση 25g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης.

Κατά τη διάρκεια περιόδων υψηλότερης εντατικής άσκησης, ανταγωνισμού ή αντοχής υψηλής έντασης, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε το πρωινό ή το γεύμα 3:1 Recovery ή 5:1 Carbo-Load SNAQ Meals.

Διατίθεται σε δύο νόστιμες Vegetarian  γεύσεις, Kαπνιστή Ντομάτα και Μανιτάρια, και παρέχονται σε βολικές μεμονωμένες σακούλες μίας χρήσης.

Τα 2:1 Any Time SNAQ Meals μπορείτε να τα απολαύσεται οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Απλά προσθέστε το περιεχόμενο της συσκευασίας σε 400ml βραστό νερό και μαγειρέψτε για 12’-14’ είτε σε εστία είτε στο φούρνο μικροκυμάτων. Γαρνίρετε το γεύμα σας SNAQ 2:1, με λαχανικά για να εξασφαλίσετε ένα πλήρες γεύμα ισορροπημένο με υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λίπη, βιταμίνες, μέταλλα και διαιτητικές ίνες για να υποστηρίξετε έναν υγιεινό, αθλητικό τρόπο ζωής.

Η κατανάλωση πλούσιων και άπαχων πηγών υδατανθράκων και πρωτεϊνών μπορεί να προωθήσει την αναπλήρωση του γλυκογόνου των μυών και να βελτιώσει την προσαρμογή της άσκησης ακολουθώντας επαρκή διαθεσιμότητα ελεύθερων κυκλοφορούντων πρωτεϊνών που απαιτούνται για μυϊκή και κυτταρική επισκευή και ανακατασκευή με διέγερση της σύνθεσης των μυϊκών πρωτεϊνικών παραγόντων. Τα γεύματά 2:1 SNAQ περιέχουν 25g Vegetarian Πρωτεΐνης Υψηλής Ποιότητας με εκτεταμένη παροχή αμινοξέων. Η πρωτεΐνη παραδίδεται κυρίως από τη μοναδική μας και εξαιρετικά λειτουργική πρωτεΐνη Fusilli tORQ (διατίθεται ξεχωριστά) εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά χαμηλή πηγή λίπους πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας.
Η εξαιρετικά χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά των 2:1 SNAQ γευμάτων εξασφαλίζει ότι τόσο οι υδατάνθρακες όσο και οι πρωτεΐνες παραδίδονται γρήγορα και αποτελεσματικά στο αίμα, βελτιστοποιώντας την παροχή «χρήσιμων» θερμίδων. Αυτό σημαίνει ότι τα γεύματά μας περιέχουν λιγότερες συνολικές θερμίδες από ό,τι θα καταναλώνονταν συνήθως εάν δημιουργούσατε τις δικές σας συνταγές, λόγω της επικράτησης του λίπους σε πολλές πηγές πρωτεϊνών που διατίθενται στο εμπόριο και γενικά σε συστατικά τροφίμων.
Αμέσως μετά από βαριά άσκηση, θα συνιστούσαμε πάντα την κατανάλωση του tORQ Recovery Drink, λόγω της ταχείας απορρόφησης των πολυ-μεταφερόμενων υδατανθράκων της tORQ που υπάρχουν στο tORQ Recovery και άλλων θρεπτικών ουσιών μοναδικών για το προϊόν, όπως το Ribose και η Γλουταμίνη. Θα μπορούσατε επίσης να σκεφτείτε απλά να καταναλώνετε ένα από τα γεύματα 3:1 Recovery SNAQ, καθώς αυτά αποτελούν μια βιώσιμη εναλλακτική λύση ενός ροφήματος ανάκαμψης;

Τις ώρες μετά την άσκηση είναι σημαντικό να συνεχίσετε να διευκολύνετε τη διαδικασία αποκατάστασης καταναλώνοντας θρεπτικά, ισορροπημένα τρόφιμα και τα 2:1 SNAQ Meals μας παρέχουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική «αλμυρή» μέθοδο που εξασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα και ποσότητα των θρεπτικών συστατικών που καταναλώνονται. Μπορεί να έχετε επιλέξει να καταναλώσετε το Ρόφημα Ανάκτησης για την αποτελεσματικότητα και την ευκολία αμέσως μετά την άσκηση και επειδή η επόμενη προγραμματισμένη συνεδρία σας δεν είναι υπερβολικά απαιτητική, μόνο μέτρια πρόσληψη υδατανθράκων απαιτείται για το επόμενο γεύμα σας. Ταυτόχρονα, οι κανονικής απορρόφησης πρωτεΐνη υψηλής ποιότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας 25g παραμένουν βασικές από την άποψη της ανάκτησης και της ισορροπίας των πρωτεϊνών.
Ομοίως, μπορείτε απλά να είστε σε μια εβδομάδα προπόνησης χαμηλού φορτίου, δημιουργώντας μια χαμηλότερη ζήτηση υδατανθράκων και τα 2:1 SNAQ Meals χρησιμεύουν για να υποστηρίξουν αυτό το περιβάλλον, και πάλι παρέχοντας τις κανονικές δόσεις 25g απαραίτητης πρωτεΐνης υψηλής ποιότητας για τη διατήρηση της μυϊκής συντήρησης, κυτταρική προσαρμογή.

Λαμβάνουμε τις επιλογές των συστατικών μας πολύ σοβαρά εδώ στην tORQ και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα γεύματα SNAQ που έχουμε δημιουργήσει είναι «Πραγματική Τροφή». Έχουμε πάντα την σταθερή φιλοσοφία ότι ενώ η διατροφική απόδοση είναι προτεραιότητα μας, θα δημιουργούμε πάντα μια φυσική πορεία, γι ‘αυτό έχουμε την έγκριση της Soil Association Organic και της Fairtrade Foundation για πολλά από τα προϊόντα μας. Τα γεύματά μας έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας φυσικές φυτικές σκόνες, βότανα, μπαχαρικά και καρυκεύματα για να συμπληρώσουν τεχνικά υψηλή πρωτεΐνη και ζυμαρικά που παρέχουν την πλειοψηφία των μακροθρεπτικών θερμίδων.

Τα γεύματα SNAQ είναι σκόπιμα χαμηλά σε λιπαρά για να διευκολύνουν την ταχεία απορρόφηση χρήσιμων θερμίδων και προτείνουμε να συνοδεύσετε το γεύμα SNAQ με φρέσκια σαλάτα, μπρόκολο, πράσινα φασόλια ή άλλα ινώδη λαχανικά πλούσια σε βιταμίνες. Τα γεύματά μας μπορούν να καταναλωθούν μόνοι τους χωρίς συνοδεία και θα είναι πολύ λειτουργικά, αλλά πάντα θα συνιστούσαμε την τακτική κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών, επειδή οι ίνες και τα μικροθρεπτικά συστατικά που περιέχονται σε αυτά τα φρέσκα τρόφιμα είναι απαραίτητα για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Καθώς αναπτύσσεται η σειρά SNAQ, σκοπεύουμε να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία καθώς και προσαρμοσμένα διατροφικά σχέδια μέσω της συμβουλευτικής μας για τη βελτιστοποίηση των διατροφικών πρακτικών κατά τη διάρκεια της άσκησης και του ανταγωνισμού, καθώς και προγράμματα για τη διευκόλυνση της απώλειας σωματικού λίπους ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε μυϊκή ακεραιότητα και ισχύ. Αυτά τα σχέδια δεν θα περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα TORQ φυσικά, θα περιλαμβάνουν συνταγές που χρησιμοποιούν και άλλα κανονικά υγιεινά τρόφιμα. Δεν θέλουμε να αναλάβουμε τον κόσμο, γνωρίζουμε μόνο πόσο ευεργετική είναι μια καλή κατανόηση του χρόνου και της σύνθεσης των γευμάτων του ατόμου, που θα επηρεάσει τη σωματική απόδοση και ότι η σειρά tORQ SNAQ έχει αναπτυχθεί με αυτό το σκεπτικό.

Ένα κύριο κίνητρο για την δημιουργία της σειράς SNAQ της tORQ ήταν να εκπληρώσει τις ανάγκες των σοβαρών αθλητών παγκόσμιας κλάσης που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να ανταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Η σειρά SNAQ παρέχει μια συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα τροφίμων με τυποποιημένα διατροφικά προφίλ για να απομακρύνει τις εικασίες που πολλοί από αυτούς τους αθλητές πρέπει να αντιμετωπίζουν κάθε φορά που ταξιδεύουν.

Αυτή η αρχή μεταφράζεται σε κάθε φυσικά ενεργό άτομο που ταξιδεύει είτε εγχώρια είτε σε παγκόσμιο επίπεδο για να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις. Είναι σε θέση να δημιουργήσει εύκολα υγιεινά, βελτιστοποιημένα γεύματα με πλήρη γνώση του θρεπτικού προφίλ, όπου το μόνο εξωτερικό συστατικό που απαιτείται είναι η πηγή νερού.

Read more

Μάρκα

Torq

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.095 kg
Γεύσεις

Mushroom, Tomato

Shopping Cart
Close

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.